VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fdfdfdfdfdf

U, al ga očisti:

Nije sve.
Ostalo mu jos 200 komada. Gledo ja[smiley2][smiley2][smiley2].

Portfelj sam podijelio u 2 broda.
Jedan brod je VART a drugi VIRO. (Double V)
Zasad dobro plove.
Nema vise jeftino.
Ispod 215 tko je uhvatio svaka mu cast.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

80% portfelja da ne lazem.
Ajde necu vise nabijati bezveze postove.
Uglavnom veliki nalozi idu preko 220.
Imamo novi support kako mi se cini.
Bravo Plavi

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kakva je situacija? može jedan kratki k/p pregled?

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Ja isto poslušao pametne i ušao po 203,50

Tona

sync: ” Koliko bila knjigovodstvena vrijednost dionice sa uračunatim recimo 7 000 000 eur ? ” Ako pomnožiš 7M EUR sa srednjim tečajem 7,35, dobiješ iznos od 51M kuna, koji pridodaš glavnici. Sadašnji kapital VART iznosi (izvještaj) 273 M kuna uz 1,2M glavnih dionica sadašnji Bv je 219,50 kn. Nova glavnica bi onda iznosila 273M + 51M = 325M kuna —- te bi smo dobili Bv od 260,80 kn, naravno bez revalorizacije. Pozdrav!

Upravo tako, tu treba osim revalorizacije pridodati i očekivanu revalorizaciju u skorije Varteksove ukupne imovine nekretnina ( možda to obave u paketu, imalo bi logike ).
Varteks svoje vrijedne nekretnine nije revalorizirao 7 godina kolege.DA ne govorimo pozitivno poslovanje koje će ove godine očekivano tvrtka imati .

Pa samim time dolazimo do činjenice da u dogledno vrijeme nema smisla da se jedna ovakva uspješna tvrtka trži na nekakvom booku, zar ne?

Sve ovo tržiše polako počinje uviđati, nešto slično se događalo na PBZ i ZABI, ulagači to uviđaju, i zato imamo ovo što imamo.

[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja isto poslušao pametne i ušao po 203,50

A ti si onaj koji je onako fino u 15:55 dignuo trgovinu neki dan.
Hvala prijatelju…
Cekamo GFI.

Nije da se hvalim ali ja ušo prije 3 tjedna po 193,sad gledam i uživam ( zajedno sa vama)….[smiley2][smiley2][smiley1]

Upravo tako, tu treba osim revalorizacije pridodati i očekivanu revalorizaciju u skorije Varteksove ukupne imovine nekretnina ( možda to obave u paketu, imalo bi logike ).
Varteks svoje vrijedne nekretnine nije revalorizirao 7 godina kolege.DA ne govorimo pozitivno poslovanje koje će ove godine očekivano tvrtka imati .

[smiley2]

samo se nadajmo da ćemo vidjet izvještaj s revaloriziranim nekretninama… da nebi nakon izvještaja krenuli prema dolje [smiley6]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

I to je moguće, uvaženi kolega Zekonjo. Zadnjih dana je primjetno nabildavanje ATH cijena na raznim dionicama, a to uvijek inteligentnog investitora poziva na nuži oprez pri određivanju parametara poželjnog targeta.

Sa štovanjem

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Nije da se hvalim ali ja ušo prije 3 tjedna po 193,sad gledam i uživam ( zajedno sa vama)….[smiley2][smiley2][smiley1]

Nije da se hvalim ali ja sam prosli tjedan usao po 192 [smiley1]. No ima pametnjih koji su usli na puno nizim vrijednostima

New Report

Close