Nije sve.
Ostalo mu jos 200 komada. Gledo ja[smiley2][smiley2][smiley2].
Portfelj sam podijelio u 2 broda.
Jedan brod je VART a drugi VIRO. (Double V)
Zasad dobro plove.
Nema vise jeftino.
Ispod 215 tko je uhvatio svaka mu cast.
80% portfelja da ne lazem.
Ajde necu vise nabijati bezveze postove.
Uglavnom veliki nalozi idu preko 220.
Imamo novi support kako mi se cini.
Bravo Plavi
kakva je situacija? može jedan kratki k/p pregled?
sync: ” Koliko bila knjigovodstvena vrijednost dionice sa uračunatim recimo 7 000 000 eur ? ” Ako pomnožiš 7M EUR sa srednjim tečajem 7,35, dobiješ iznos od 51M kuna, koji pridodaš glavnici. Sadašnji kapital VART iznosi (izvještaj) 273 M kuna uz 1,2M glavnih dionica sadašnji Bv je 219,50 kn. Nova glavnica bi onda iznosila 273M + 51M = 325M kuna —- te bi smo dobili Bv od 260,80 kn, naravno bez revalorizacije. Pozdrav!
Upravo tako, tu treba osim revalorizacije pridodati i očekivanu revalorizaciju u skorije Varteksove ukupne imovine nekretnina ( možda to obave u paketu, imalo bi logike ).
Varteks svoje vrijedne nekretnine nije revalorizirao 7 godina kolege.DA ne govorimo pozitivno poslovanje koje će ove godine očekivano tvrtka imati .
Pa samim time dolazimo do činjenice da u dogledno vrijeme nema smisla da se jedna ovakva uspješna tvrtka trži na nekakvom booku, zar ne?
Sve ovo tržiše polako počinje uviđati, nešto slično se događalo na PBZ i ZABI, ulagači to uviđaju, i zato imamo ovo što imamo.
[smiley2]
Ja isto poslušao pametne i ušao po 203,50
A ti si onaj koji je onako fino u 15:55 dignuo trgovinu neki dan.
Hvala prijatelju…
Cekamo GFI.
Nije da se hvalim ali ja ušo prije 3 tjedna po 193,sad gledam i uživam ( zajedno sa vama)….[smiley2][smiley2][smiley1]
Upravo tako, tu treba osim revalorizacije pridodati i očekivanu revalorizaciju u skorije Varteksove ukupne imovine nekretnina ( možda to obave u paketu, imalo bi logike ).
Varteks svoje vrijedne nekretnine nije revalorizirao 7 godina kolege.DA ne govorimo pozitivno poslovanje koje će ove godine očekivano tvrtka imati .
[smiley2]
samo se nadajmo da ćemo vidjet izvještaj s revaloriziranim nekretninama… da nebi nakon izvještaja krenuli prema dolje [smiley6]
I to je moguće, uvaženi kolega Zekonjo. Zadnjih dana je primjetno nabildavanje ATH cijena na raznim dionicama, a to uvijek inteligentnog investitora poziva na nuži oprez pri određivanju parametara poželjnog targeta.
Sa štovanjem
Nije da se hvalim ali ja ušo prije 3 tjedna po 193,sad gledam i uživam ( zajedno sa vama)….[smiley2][smiley2][smiley1]
Nije da se hvalim ali ja sam prosli tjedan usao po 192 [smiley1]. No ima pametnjih koji su usli na puno nizim vrijednostima