VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se, 1,9 miliona za ovu dionicu u jednom danu je ogromno, ako znamo da je dnevno trgovanje obično bilo između 50-150 t. kuna.
Neke stvari su počele polako navirati do ušiju nekih, ne bih se iznenadio da ovih dana izađe kakav zgodan članak o Varteksu ( ono o čemu sam pisao, povrat nekretnina ).

Nadalje , izvješće će biti dobro , to je svima jasno, još važnije je što će prava bomba vjerovatno biti izvješće za 1.Q 2007, treba samo0 pogledati kako je izgledalo to u 1. Q 2006 ( jako loše )…

Book trenutni , manje važno , je oko 219 kuna , dakle nismo još niti na booku a tvrtka posluje pozitivno.
Ono što je najvažnije je predvidjeti book kroz nekoliko mjeseci, odnosno izgled same bilance, na temelju toga , kao i na temelju dobrih izvješća, Varteks će rasti do visina koje se nekima bile nezamislive kada sam o njima pričao dok je dionica bila 140 kuna. Tako je rasla PBZ, tako je rasla i ima još puno za narasti ZABA, kada to uspoređujem mislim na ranije spomenuto predviđanje same bilance odnosno promijena u istoj promijenom / unosom nekih brojki , za koje se zna da će u doglednoj budučnosti biti.

O širenju tržišta, Rusija i još neka da i ne govorimo, izvjestan je po meni i veliki come back na tržišta bivše države, i tu govorimo o itekako respektabilnom tržištu, a Varteks je tamo i te kako prepoznatljiv brend.

Vidjet ćemo sutra, kako je krenulo danas tko zna…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ma naši ljudi su glupani, mogli su kupiti jeftinije, ali oni vole skuplje, tupim već mjesecima neke dionice, ali džabe vole naši ljudi uzet tek kad naraste. ovo je za mene samo nastavak očekivane priče a FI još nije izašao. No, moguće je da su ga neki dobili prije ostalih…isto mi se čini i kod drugih mojih dionica…..gazda? jel ima šta?

Ne zaboravimo, na kupnji preko 200, danas ostao nalog od 1000 komada, i još par naloga sa parsto komada ispred.

BTW, zaboravio sam, pozdrav Manueli , gdje god bila ( da to sam ja …[smiley2] )[smiley11]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stigo cash.
Dal da to sameljem sutra na otvaranju.
Vidjet cemo.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Slažem se, 1,9 miliona za ovu dionicu u jednom danu je ogromno, ako znamo da je dnevno trgovanje obično bilo između 50-150 t. kuna. Neke stvari su počele polako navirati do ušiju nekih, ne bih se iznenadio da ovih dana izađe kakav zgodan članak o Varteksu ( ono o čemu sam pisao, povrat nekretnina ).

Zašto ste onda tako protiv odlaska Varteksa u blokadu, kad bi došlo do blokade, Uprava bi se morala očitovati pa bi onda možda i iznijeli ove informacije o nekretninama.
Vrlo lako bi se Varteks sutra mogao natjerati u blokadu, limit je 218 a današnja zadnja cijena 203, vidjet ćemo.

Iako sam vec dugo vremena dionicar VART i svjestan sam njegove fer vrijednosti s obzirom na pozitivne rezultate poslovanja, povrat nekretnina i ostale faktore, strah me da se ovakvom trgovinom kao danas ne bi stvorio jos jedan balon…
[smiley15]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Ali bez obzira na zabrinutost….. pitanje je dal lupati po ask-u na otvaranju ili se staviti na bid pa malo snimiti situaciju [smiley5]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Slažem se, 1,9 miliona za ovu dionicu u jednom danu je ogromno, ako znamo da je dnevno trgovanje obično bilo između 50-150 t. kuna. Neke stvari su počele polako navirati do ušiju nekih, ne bih se iznenadio da ovih dana izađe kakav zgodan članak o Varteksu ( ono o čemu sam pisao, povrat nekretnina ). Nadalje , izvješće će biti dobro , to je svima jasno, još važnije je što će prava bomba vjerovatno biti izvješće za 1.Q 2007, treba samo0 pogledati kako je izgledalo to u 1. Q 2006 ( jako loše )… Book trenutni , manje važno , je oko 219 kuna , dakle nismo još niti na booku a tvrtka posluje pozitivno. Ono što je najvažnije je predvidjeti book kroz nekoliko mjeseci, odnosno izgled same bilance, na temelju toga , kao i na temelju dobrih izvješća, Varteks će rasti do visina koje se nekima bile nezamislive kada sam o njima pričao dok je dionica bila 140 kuna. Tako je rasla PBZ, tako je rasla i ima još puno za narasti ZABA, kada to uspoređujem mislim na ranije spomenuto predviđanje same bilance odnosno promijena u istoj promijenom / unosom nekih brojki , za koje se zna da će u doglednoj budučnosti biti. O širenju tržišta, Rusija i još neka da i ne govorimo, izvjestan je po meni i veliki come back na tržišta bivše države, i tu govorimo o itekako respektabilnom tržištu, a Varteks je tamo i te kako prepoznatljiv brend. Vidjet ćemo sutra, kako je krenulo danas tko zna…

evo kad pajdo plavi piše da varteks vredi onda se moris i indijanac ne smiju javit, a kad mika veli odmah kamen na njega. Ščim ih to držiš u šahu prijatelju da mi je znat. Dakako da se slažem s tobom oko vrijednosti ove dionice koja sad počinje pokazivati pravi potencijal. Ovih dana se pojavila još jedna stvar koja me drži u uvjerenju da je ovo tek početak rasta, ali iz obveze čuvanja tajne nemogu je javno iznjeti. No to je za mene signal da još treba kupovati.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Biti će zanimljivo ujutro, bojim se da će biti ko prvi…[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

evo kad pajdo plavi piše da varteks vredi onda se moris i indijanac ne smiju javit, a kad mika veli odmah kamen na njega. Ščim ih to držiš u šahu prijatelju da mi je znat. Dakako da se slažem s tobom oko vrijednosti ove dionice koja sad počinje pokazivati pravi potencijal. Ovih dana se pojavila još jedna stvar koja me drži u uvjerenju da je ovo tek početak rasta, ali iz obveze čuvanja tajne nemogu je javno iznjeti. No to je za mene signal da još treba kupovati.

S ničim on mene ne drži, hi,hi, nego ja mislim da Varteks vrijedi. To je cijela priča, dragi Mika[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Biti će zanimljivo ujutro, bojim se da će biti ko prvi…[smiley2]

Daj nemoj navlačit više nego što je to normalno. Ljudi će misliti da prodaješ?[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Vidiš dragi Mika, kada Plavi priča, to zvuči jako uvjerljivo i prije svega argumentirano, možda si ti u pravu, ali zvučiš kao navijač, a ne argumentirani sudionik foruma, tu je razlika i to velika, koliko god se ti ljutio.
Plavi je iznio nekoliko zanimljivih i točnih informacija koje su se pokazale točne i ne samo na Varteksu.
Razmisli malo o tome, pa se opet javi,

pozdrav (rekao bi vorda)

New Report

Close