ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu…
samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]
ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu…
samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]
Meni je sve u padu, znači da se ja mogu prepucavati je li Arapine?[smiley2]
Dobro znam da su mika,mauricije,indijanac,arap i gazda.[smiley2][smiley2]
Ako ne znate moj sedmi nick je mmstanic. [smiley1]
ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu… samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]
pa valjda ako mislim da će VARTEKS na 300 kuna (jer toliko minimalno vrijedi) mogu to i napisat.Nevidim nikakav problem zbog toga. Nek i drugi daju svoje mišljenje o potencijalnoj vrijednosti, a svako će sam zaključiti šta je dobro. Ako se zna da će se u idućem periodu otvoriti dosta novih kvadrata prodajnog prostora u novim centrima koji će se graditi po Zagrebu i okolici naravno da će to utjecati na rast prometa, dobiti i samim tim vrijednosti dionice Varteksa. Ja mislim da će do 300 bez problema, i ne zamjeram nikom ako to i napiše. A najmanje mi pada na pamet da ko indijanac i moris nekom kažem da se o tome nesmije pisat ili da će zbog toga nastat cirkus oko dionice. Svašta vama dečaci pada na pamet.
Meni je sve u padu, znači da se ja mogu prepucavati je li Arapine?[smiley2]
Da li ti je baš sve u padu, i ono što se zove reprodukcija?
ajde ajde mmstanic, svima je vec ocito da se iza tvog nicka krije znanac ![smiley1]
mmstanic:
”
”
Ako ne znate moj sedmi nick je mmstanic. [smiley1]
Ma nije,mmstanic je znančev galinac, koji je zapravo niskozemac i preuzima od Šole Marinu ( djevojački Nolu )?[smiley2]
mislim da je najbolje za dionicuu i za sve nas koji smo unutra da prestanete s tim glupim prepucavanjima. još će netko pomisliti da je ovo kakva navlakuša[smiley7]