VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu…

samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu…

samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]

Meni je sve u padu, znači da se ja mogu prepucavati je li Arapine?[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Dobro znam da su mika,mauricije,indijanac,arap i gazda.[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ako ne znate moj sedmi nick je mmstanic. [smiley1]

ostavite takva natezanja za period korekcije, a ne sada kad cijene ovako lijepo rastu… samo fali da se sad jos pojavi 5.-ta osoba sa izjavom tipa “dobro znamo da su mika i mauricije jedna te ista osoba” [smiley1]

pa valjda ako mislim da će VARTEKS na 300 kuna (jer toliko minimalno vrijedi) mogu to i napisat.Nevidim nikakav problem zbog toga. Nek i drugi daju svoje mišljenje o potencijalnoj vrijednosti, a svako će sam zaključiti šta je dobro. Ako se zna da će se u idućem periodu otvoriti dosta novih kvadrata prodajnog prostora u novim centrima koji će se graditi po Zagrebu i okolici naravno da će to utjecati na rast prometa, dobiti i samim tim vrijednosti dionice Varteksa. Ja mislim da će do 300 bez problema, i ne zamjeram nikom ako to i napiše. A najmanje mi pada na pamet da ko indijanac i moris nekom kažem da se o tome nesmije pisat ili da će zbog toga nastat cirkus oko dionice. Svašta vama dečaci pada na pamet.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Meni je sve u padu, znači da se ja mogu prepucavati je li Arapine?[smiley2]

Da li ti je baš sve u padu, i ono što se zove reprodukcija?

ajde ajde mmstanic, svima je vec ocito da se iza tvog nicka krije znanac ![smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

mmstanic:

Ako ne znate moj sedmi nick je mmstanic. [smiley1]

Ma nije,mmstanic je znančev galinac, koji je zapravo niskozemac i preuzima od Šole Marinu ( djevojački Nolu )?[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

mislim da je najbolje za dionicuu i za sve nas koji smo unutra da prestanete s tim glupim prepucavanjima. još će netko pomisliti da je ovo kakva navlakuša[smiley7]

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Zadnjih deset postova obrisati, za moderatore.

Varteks cca 500 komada do blokade. A miriše nekako………….

Ja mislim da ne bi bilo pametno da ode u blokadu..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close