VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

26. ožujka 2007.

Levi’s u Beogradu predstavio novu kolekciju
U Levi’sovoj prodavaonici (Original Levi’s Store) u središtu Beograda održana je modna revija nazvana ‘Evolution’ koja je bila osmišljena kao putovanje kroz povijest branda. Putovanje kroz vrijeme završilo je predstavljanjem najnovije kolekcije za proljeće i ljeto.

Vaš link

Ako je vjerovati TA, stanje je sljedeće:

Fino Varteks napreduje već par dana zaredom, mogli bismo biti brzo i na 200.

Oladi malo prijatelju.
Bili smo mi i na 190 nedavno.
Cekaj GFI pa cemo vidjeti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Vijest o povratu nekretnina će biti kad tad, u protivnom ja prestajem
pisati na ovom forumu, može kolega ?

I za šta da ja sad navijam: za financijski ili psihički probitak?
Kad-tad, kažeš? Hm

All shipping lanes lead to China.

Hiper: ” Fino Varteks napreduje već par dana zaredom, mogli bismo biti brzo i na 200. ” Oladi malo prijatelju. Bili smo mi i na 190 nedavno. Cekaj GFI pa cemo vidjeti.

bez obzira na nedavni rezultat i GFI, mislim da je varteksovo vrijeme tu. RSI mu je podcijenjen, MACD mu se sprema probiti EXP, samo da se ne odbije dolje ili nastavi stagnirati. no sudeci po smanjenju volumena trgovanja to bi moglo biti to.
ja bih se tu rado ukrcao ali mislim da me nece cekati mjesec dana koliko mi treba…

Ako je sve pod kontrolom, idete presporo. "Mario Andretti"

blueman: ” Hiper: ” Fino Varteks napreduje već par dana zaredom, mogli bismo biti brzo i na 200. ” Oladi malo prijatelju. Bili smo mi i na 190 nedavno. Cekaj GFI pa cemo vidjeti. ” bez obzira na nedavni rezultat i GFI, mislim da je varteksovo vrijeme tu. RSI mu je podcijenjen, MACD mu se sprema probiti EXP, samo da se ne odbije dolje ili nastavi stagnirati. no sudeci po smanjenju volumena trgovanja to bi moglo biti to. ja bih se tu rado ukrcao ali mislim da me nece cekati mjesec dana koliko mi treba…

varteks u idućih par mjeseci može 50% gore, a ja vjerujem u stabilizaciju cijene oko 300 kuna. nekretnine po bivšoj državi su riješene, a poslovanje se diže iz kvartala u kvartal (prvi kvartal biti će prilično dobar). Pozicija u Varaždinu je strašna i tu je pitanje dana kad će stranci koji su te nekretnine obilazili i konkretizirati svoje gledanje. Tad cijena kreće u nebo, a do onda 300 kuna je realnost.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Bez uvrede Mika, ali dodatno navijanje ovdje nije potrebno i iznošenje brojki. Isto si govorio za Petrokemiju, pa smo 300 vidjeli nikada.
Ovo je ozbiljna dionica i tu se ne navija niti liže. Ovo što si postao gore kopiraj na temi Petrokemija, tamo spada.
Jer ako nastaviš od dionice će nastati ruglo, dnevne oscilacije +-10-20%, a to stvarno nije potrebno i puno slabih ruku.
Ako imaš činjenice napiši ih, ali ovo gore je stvarno nepotrebno. [smiley2]

Ajoj, nije valjda Mika ušao u Vart?

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ajoj, nije valjda Mika ušao u Vart?

A bit će da je, neka, samo da ne navija, to mi se ne sviđa.

Kucila za predsjednika!

KuciloOro: ” Ajoj, nije valjda Mika ušao u Vart? ” A bit će da je, neka, samo da ne navija, to mi se ne sviđa. Kucila za predsjednika!

neznam kakve probleme ti i indijanac imate u životu da vam smeta šta je mika dioničar varteksa. Da ste malo bolje pratili moje pisanje vidjeli bi da ja ovu dionicu imam već duže vrijeme, a naravno da sam je kupovao na temelju određenih informacija i analiza. Osim toga pišem vam konkretne informacije tako da još jednom proučite stanje nekretnina preko puta stadiona, a pogotovo rezultate prvog kvartala.
A ti mauricije si valjda neki zaštitnik svih dionica pa misliš da si pozvan svakog ko nešta napiše upozoravati da netreba tako pisati. Stvarno si smješan i nezahvalan čovjek. Bilo bi ti bolje da i ti nama daš neke informacije o dionicama kao što sam ja tebi dao o petrokemiji. Otvori si forum pa onda odlučuj ko će šta pisati ili ne.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Samo sam ti rekao da ne navijaš, jer 300 kuna za Varteks je znanstvena fantastika u kratkom periodu, možda do kraja godine, ali nije moje da sudim da li će i kada biti.

Isto si vikao za Petrokemiju, pa nisam vidio tih 300 kuna, ako ne shvaćaš da navijanje nije dobro, onda je vrijeme da shvatiš, jer dionica postaje kurva koju svi žele, a daje samo odabranima. Kako je i na Petrokemiji bilo. Piši, ali bez ide to na 300 i slično, ništa nećeš postići. Eto toliko, i nemam ništa protiv da si dioničar, krivo si shvatio, niti ja određujem tko li će biti.

pozdrav (kako bi vorda rekao)

Samo ti piši bljedoliki kolega Mika, za cenzuru je zadužen moderator a ne ja, hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close