Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Sta, ovih 250K kuna. Nije to jos neki suport. Nije los ali jos to mora biti jace za uzlet.
Nije nešto, ali nije ni ništa. Stavi ti još 250.000 i imamo pola milijuna. [smiley2]
blueman: ” Sta, ovih 250K kuna. Nije to jos neki suport. Nije los ali jos to mora biti jace za uzlet. ” Nije nešto, ali nije ni ništa. Stavi ti još 250.000 i imamo pola milijuna. [smiley2]
Nemogu.
Vec sam dosta unutra, a jos mi neke stvari nisu dosle do targeta.
Ali uskoro hoce.
pase mi ovaj status quo pa mozda dokupim malo jace ako mi prodje druga stvar.
Pozdrav.
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Imamo novo stanje?
a kvragu.
Upravo napisao da mi pase status quo jerbo sam kratak sa cashom koji ce doci uskoro.
A dobro, moze i ovako.
Salim se.
[smiley1]
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
plavi: ” Imamo novo stanje? ”
ide to još gore kako izgleda.
dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.
Varteks se dobro čisti danas po prodaji, čim je kolega znanac ušao [smiley2]
Uvijek problemi s tim čovjekom….[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Croblack: ” Varteks se dobro čisti danas po prodaji, čim je kolega znanac ušao [smiley2] ” Uvijek problemi s tim čovjekom….[smiley2]
sva sreća da sam dosta rano ušao…. ovdje je prilično nevjerojatno da se ponovi scenarij finvest od prije cca. mjesec dana…. onda sam naime naivno uletio na gric …gric…[smiley2]
Scio me nihil scire