VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

potpuno pogrešan zaključak croblack. fima nije kupila niti jednu jedinu dionicu u ovo vrijeme rasta varteksa, a ja očekujem da niti neće kupovati više jer oni su davno ušli, pretežno u privatizaciji. Cijena je rasla zbog očekivanja od ove dionice koja su očito za neke bila prevelika pa su prodali i realizirali dobit. Ipak, ne valja biti pohlepan i treba reći da je rast od 140 do skoro 190 vrlo dobar, dapače odličan, obzirom da FI još nije objavljeno. Osobno smatram da fondovi neće kupovati ovu dionicu zbog lošeg imidža tekstilne industrije u EU i kod nas, ali to niti nije potrebno jer se niti ne nudi puno dionica varteksa. Naravno, kad cijena pređe 200 kuna, tada ćemo vidjeti tko će se prodati a tko će sve kupiti.

Ne bih se složio s vama kolega, Fima je sigurno utjecala na dizanje cijene ove dionice kao i kontroliranje te cijene kada im je to odgovaralo.
Sve je točno što ste napisali oko kupovanja drugih zbog velikih očekivanja oko ove dionice, međutim daleko od toga da se Fima ponašala pasivno u svemu tome.

Lagano se Varteks budi:

Upravo prošlo i ovih 225 komada na 183 kune, prva prodaja na 184,99 kune.

Vrijeme je da i ja omastim brk.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Upravo prošlo i ovih 225 komada na 183 kune, prva prodaja na 184,99 kune.

A i kupnja se naslagala jel da?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A i kupnja se naslagala jel da?

Da ne reklamiram:

Vaš link

Imamo jedan veći nalog na 180,00 kuna:

Imamo jedan veći nalog na 180,00 kuna:

A što mi vrijedi taj nalog kad nitko neće lupa po kupnji…[smiley3]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ja ga u PG ne vidim

VART-R-1 Vrijeme: 13:22:28
Kupnja Ukupno ponuda 33
Ukupno dionica 7962

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 36
Ukupno dionica 6869

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

184,00 5
183,01 96
181,20 110
181,01 77
181,00 499

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Netko je stavio kupnju između i ovoga maknuo.

New Report

Close