VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he he he! pa dao ti je…kvalitetu za fer cijenu[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Cilj je ovu godinu doći do 300,slijedeću ćemo vidjeti..[smiley2][smiley2] Jeli nam to dosta ili ….?

Ako je točno ono što je kolega Plavi iznio onda je 300kn do kraja godine zaista skromna procjena.

Meni sasvim dovoljno za ovu godinu,slijedeću ćemo govoriti o razinama koje je gazda spominjao..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kakve su ovo fore sa jednom dionicom na 180.
Jao, zivci…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kakve su ovo fore sa jednom dionicom na 180. Jao, zivci…

Naj se srdit,zgasi komp,odi pit , sve će Varteks platit…[smiley2]

Samo polako….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kakve su ovo fore sa jednom dionicom na 180. Jao, zivci…

Tako ide cijena.
Evo i sam Varteks kupio prije 2.5 godine dođe do 50 Kn pa pade na 36 Kn[smiley2]…. Strpi se glavno da posluju sve bolje i bolje[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Tako je i sada,bilo je sa 180 na 140,pa sada sa 190 će na 175-180,pa će na 200 i tako,pomalo ali ide prema gore..

Ide,ide malo gore malo dole i kad se sve zbroji na nuli sam. Kad ce to godišnje izvješće da počne više rast…ili nedaj bože padat![smiley6]

Ide,ide malo gore malo dole i kad se sve zbroji na nuli sam. Kad ce to godišnje izvješće da počne više rast…ili nedaj bože padat![smiley6]

a da razmisliš o nekom drugom ulaganju?

zbog takvih poteza dionica i stoji gdje je. uđe se na temelju tko zna čega i onda gube živci i lagano se prodaje. ne daj bože da malo naraste, odmah rasprodaja.

p.s. ništa osobno hiper

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

neki se toliko boje padova da je to nevjerojatno…pa apsolutno sve, ali baš sve dionice su prije 5 godina vrijedile manje nego danas. zašto netko misli da za 5 godina neće vrijediti barem 20% više od danas??? šta sad, malo je cijena pala, prodali su oni koji su uzimali po 50, 60, 80 kuna, njima dosta. nama koji smo ušli iznad 100 još nije dosta, barem meni nije jer smo prokleto pohlepni i hoćemo još i zato čekamo. onima koji se boje padova preporučujem kupnju stana, ali ne u zagrebu jer mogao bi potres pa će im se kuća srušiti….

Ok,svatio sam.Nisam ništa loše mislio,nadam se rastu ko i svi drugi..

Mislim da je glavni razlog stagnacije Varteksa u zadnje vrijeme u ovoj činjenici:

-Kao što znamo 23.02. objavljena je ponuda za preuzimanje Varteksa d.d. od strane Fime a kao što Zakon o preuzimanju dioničkih društava kaže:

“Članak 29.
(1) Od trenutka nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje do objave ponude, odnosno od objave ponude do isteka roka važenja ponude, dionice s pravom glasa koje su predmet ponude ponuditelj ne smije steći niti se smije obvezati da će ih steći na drugi način osim ponudom za preuzimanje.

Znači Fima u razdoblju trajanja ove ponude NE SMIJE kupovati niti prodavati dionice VART-R-1 na burzi.
Bez akcija Fime ništa se posebno nije dešavalo s ovom dionicom u tom razdoblju pa smo i imali ovu stagnaciju.

Ponuda traje 30 dana a taj bi rok uskoro trebao isteći pa možemo očekivati da će Fima unijeti malo živosti u trgovanje ovom dionicom.
Sve to u iščekivanju povoljnog GFI i objavljivanja činjenica koje je kolega Plavi iznio.

New Report

Close