mauricije:
”
Sve se od danas odvija na ZSE, kako je meni rečeno.
”
Kak se odvija sve na ZSE, ako je recimo BRNK samo na ATM????
…sve je na ZSE…jedino se koriste dvije trgovinske platforme…MOSTich i ATM…i decki su malo izmiksali dionice…tako da nam ne bude dosadno danas [smiley1]…istina postoji jos i VIN index…onako…za nostalgicare! [smiley2]
Da…ali sa kojim pravom recimo stave dionicu sa Mostich-a na ATM?
zato jer ima malo prometa??
Ili kaj?
Ne svidja im se?
A gdej im je MLDN[smiley2]
Ceka 6. mjesec[smiley2]
Da…ali sa kojim pravom recimo stave dionicu sa Mostich-a na ATM?
zato jer ima malo prometa??
Ili kaj?
Ne svidja im se?
A gdej im je MLDN[smiley2]
Ceka 6. mjesec[smiley2]
…MLDN ti je na ATMu, ali negdje pri dnu…u biti zasto bi dionice trebale biti poredane po abecedi…lijepo ih sviknes random, pa nek bagra trazi! [smiley1]
Levi’s i Max Factor za originalni look
Nadahnuti proljećem, Levi’s i Max Factor su 12. ožujka započeli akciju “Levi’s i Max Factor za originalni look” u kojoj su spojene moda i ljepota.
Akcija je započela u petak, 16. ožujka u Levi’s Store-u na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje je poznati make up artist Saša Joković uz pomoć modela – voditeljice Ive Bagić uživo pokazao kako se Levi’s kolekcija proljeće/ ljeto 2007 i Max Factor New Look savršeno nadopunjuju u stvaranju originalnog, prirodnog i sexy izgleda. Bijela boja i uski modeli jeansa glavni su atributi Levi’s-ove nove kolekcije, dok Max Factor naglasak stavlja na svjež i blistav izgled. Događaju su prisustvovale Iva Šulentić i Lea Dekleva te drugi poznati gosti. Akcija Levi’sa i Max Factora trajat će do 15. travnja.
Akcija “Levi’s i Max Factor za originalni look” trajat će od 12.ožujka do 15. travnja i obuhvatiti Iris parfumerije, Kozmo i Tuš drogerije te Levi’s prodavaonice u Zagrebu, Varaždinu, Bjelovaru, Sisku, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Dubrovniku.
19. ožujka 2007.
U Tivarovoj radionici završena kolekcija za proljeće i ljeto 2008.
Diktat minimalističkih dezena, sjaja i diskretnih pruga
Novitet u Tivarovoj proizvodnji – vuna sa sjajnom obradom
U Varteksovom Sektoru proizvodnje tkanina završena je kolekcija za iduće proljeće i ljeto.
http://www.varteks.com/novosti.htm
Izgleda kao dionica koja je najlosije prosla spajanjem burzi…[smiley6]
Izgleda kao dionica koja je najlosije prosla spajanjem burzi…[smiley6]
ma polako kolega,bolje doći na cilj i kasnije nego uopće ne stići do njega-iliti strpljen spašen[smiley2]
Dejavue: ” Izgleda kao dionica koja je najlosije prosla spajanjem burzi…[smiley6] ” ma polako kolega,bolje doći na cilj i kasnije nego uopće ne stići do njega-iliti strpljen spašen[smiley2]
Mislim da o cilju ne trebamo ni govoriti ni misliti jer će doći sam…[smiley2]
A kaj nam je cilj? haaa?
Ja sam cak i kupio jedno odijelo 😉
[smiley2]
Cilj je ovu godinu doći do 300,slijedeću ćemo vidjeti..[smiley2][smiley2]
Jeli nam to dosta ili ….?
A kaj nam je cilj? haaa? Ja sam cak i kupio jedno odijelo 😉 [smiley2]
Uzeo i ja jedno odijelo.
Vrijeme je da VART nesto nesto da i meni[smiley6]