Neka uvedu povratnu naknadu od 1 kn po vrećici pa da ljudi kada ostanu bez posla mogu bar kopat po kontenjerima.
Možda bi se moglo kompezirati s Hep-om struja za vrećice ili možda bi Holy ministarstvo trebalo dio plaće isplaćivati u vrećicama i bocama iz kontenjera, pa neka ide u Konzum to unovčiti.
Kako su stvari krenule možda bi najbolje bilo da svi skupljamo otpad, pa da Holy bude sretna kako će sve bit čisto i ekološki. Onda će državi postojati samo tri zanimanja sakupljač otpada, volonter i političar.
Kada ju pogledam siguran sam da će u Hrvatsku uvesti prihvatljiva vozila :
električnu metlu
hibridnu metlu
metlu na vodikove čelije
Izbrisali mi post. Hahaha…Katolicka mladez iz Poslovnog. Koji ste jadnici. A ovo s elektricnom metlom je ok jel?
Izbrisali mi post. Hahaha…Katolicka mladez iz Poslovnog. Koji ste jadnici. A ovo s elektricnom metlom je ok jel?
Ovaj način komuniciranja pokazuje tvoju intektualnu inferiornost jer se nisi u stanju prilagoditi standardima foruma. Nazivati nekoga jadnikom, često u psihologiji, kroz vlastitu projekciju može značiti, da se sam osjećaš jadnikom. Ni tvoj a ni ovaj moj post nisu vezani iz temu, tako da bi oba posta admin trebao izbrisati.