Utržak od preuzimanja Ine najranije sredinom listopada

Naslovnica Forum Komentari članaka Utržak od preuzimanja Ine najranije sredinom listopada

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najbolje je sve SMULJAT za vrijeme godišnjih odmora!

Ovaj način dozvoljava MOL-u manipuliranje tržištem i utjecaj na dalji rast cijene dionice, obzirom na ove sve neizvjesnosti koje su navedene u članku.

Sumnjam da naša nejaka HANFA to sve može kvalitetno i neovisno pratiti.

Imaš dom za 100 nečega (ili bilo što drugo).
A)
Želiš ga prodati jer si za 50 nečega kupio jednak koji ti se jednako sviđa. Ostaje ti 50 nečega i to je vjerovatno (!?) dobar potez jer si sada sa sigurnošću u plusu 50 nečega . Međutim ipak Ostaje pitanje da li si čak i s takovom trgovinom usrećio na jednak način i ostale svoje ukučane ili pak u kojem omjeru koga i koliko okoristio a koliko i koga oštetio rečenom trgovinom. Ili sa pak egoist pa ti tuđi interesi nisu niti važni ?
B)
Želiš ga jednostavno prodati za 100 nečega i kupiti na drugom mjestu jednak za 100 nečega koji ti se jednako sviđa. Tu možeš biti u dobitku a možeš biti i u malom gubitku pa i u gubitku do potpunog bespovratnog potonuća. Pozicija u koju se dovodiš je “sigurno-nesigurno” . Znači ono što imaš kao sigurno uz malo nesreće možeš sve izgubiti ili u najmanju ruku dobar dio toga a uz malo sreće možeš višestruko oploditi – tko zna što će biti ? Nitko ! Dakle odlučio si se za kocku . Za jednu kocku svi znamo da ima 6 kombinacija a ti imaš samo jedan dom za 100 nečega. Ukoliko u jednoj kocki imaš 6 domova za 100 nečega ti se možda jedanput i možeš odlućiti za kocku – a treba li ti to ?
C)
7.mogućnost : Možda i sve bude dosta dobro dok se Europa ujedinjuje.
No postoji li mogućnost da se ujedinjena Europa nekada i raspadne ?
Postoji li ikakova mogućnost da naši unuci i praunuci čitajući u budućnosti bajku o Hrvatskoj jednog dana kažu : nekada su naši djedovi i bake živjeli kao ljudi u svojoj domovini koju su zvali Hrvatska i koja je čak imala i svoju vladu, sabor pa čak i svojeg predsjednika ?

New Report

Close