Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ću kolega febo biti toliko slobodan i optimističan s razlogom…pa ću reći da će HDZ u koaliciji sa HSS-HSLS-om formirati novu vladu…i da će se to očekivano dobro odraziti na ekonomiju i naše tržište kapitala…[thumbsup]

ja ću kolega febo biti toliko slobodan i optimističan s razlogom…pa ću reći da će HDZ u koaliciji sa HSS-HSLS-om formirati novu vladu…i da će se to očekivano dobro odraziti na ekonomiju i naše tržište kapitala…[thumbsup]

ja već slavim, pa sam ,sukladno tome, promijenio avatar.[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

prle693: ” Vidim da na ovoj temi uglavnom komentiraju pristaše hadezeja međutim čini se da u SDP-u nema raskola. Jurčić peče rakiju, Bandić usvojio GUP i povećao razne naknade ” Ti si fakat jako lose informiran. Jurcic se posvadio na pasja kola sa Milanovicem i mogao bi lako prema HDZu kao neovisni zastupnik. Bandic isto tako nije daleko od slicnog poteza a u prilog tome trebao si gledati njegovu izjavu na dnenviku prilikom paljenja svijeca. [cool] Sve sam sigurniji da Zoki ne bi trebao racunati bas sa punih 56 mandata! Kako znam? Imam par dobrih frendova na Iblerovom tako da vjeruj mi znam sto se dogadja. A s druge strane ako malo pogledas Arlovica i Bandica i slijepcima postaje jasno sto ce se s vremenom odigrati. Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]

Care svaka čast, svaki tvoj komentar meni a i mojim prijateljima i familiji ulijeva nadu da ipak IDEMO DALJE. Inače ja sam iz Dubrovnika a dobro se zna za koga je velikom većinom glasala cijela Dalmacija!!!
Valjda ćemo uskoro slaviti HDZ-ovu pobjedu. Pozdrav ti .

i ja slavim…casa u zrak….samo da se ekipa skulira pa ce i dihnut CR..BEX-u[thumbsup]

[color=blue][i]Sreća prati odvažne[i][/i][/i];

Imam i ja par dobrih frendova na Iblerovom, vjeruj mi. Arlović je prevaziđen, zlobni čika čijih par netjaka vjerojatno tebe informira. Bandić je usvojio GUP, dakle rješeno. Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/

Inače nisam toliko sklon SDP-u koliko mi se gadi hdz.

prle693: ” Vidim da na ovoj temi uglavnom komentiraju pristaše hadezeja međutim čini se da u SDP-u nema raskola. Jurčić peče rakiju, Bandić usvojio GUP i povećao razne naknade ” Ti si fakat jako lose informiran. Jurcic se posvadio na pasja kola sa Milanovicem i mogao bi lako prema HDZu kao neovisni zastupnik. Bandic isto tako nije daleko od slicnog poteza a u prilog tome trebao si gledati njegovu izjavu na dnenviku prilikom paljenja svijeca. [cool] Sve sam sigurniji da Zoki ne bi trebao racunati bas sa punih 56 mandata! Kako znam? Imam par dobrih frendova na Iblerovom tako da vjeruj mi znam sto se dogadja. A s druge strane ako malo pogledas Arlovica i Bandica i slijepcima postaje jasno sto ce se s vremenom odigrati. Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]

ivek123

Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]
[/quote]
[thumbsup]potpisujem!!![thumbsup]

kiša će...

Inace Stevo ovo majstorski igra. Sada kao gura SDP. Ide u Bruxelles. Tamo ce ga EU probati uvjeriti da je Sanader ipak bolja opcija. Onda ce on kao pristati a za protuslugu ce ga uhljebiti na nekoj pocasnoj “lezi lebe da te jedem” funkciji u EU kao nekakvog izaslanika i stvar rijesena. Nagledao sam se takvih igara i trgovina u zivotu. A Stevo ima samo jedan cilj – osobni self promotion te zbog toga i sav ovaj cirkus sa konzultacijama. [yawn]

skype - ivek1234

Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/

Odlican link, zahvaljujem! Vidimo da je Mesinjo ipak samo Tudjmanov ucenik. Povijest se uistinu ponavlja.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

A ovaj link:

http://www.stop-mesic.tk/

skype - ivek1234

Imam i ja par dobrih frendova na Iblerovom, vjeruj mi. Arlović je prevaziđen, zlobni čika čijih par netjaka vjerojatno tebe informira. Bandić je usvojio GUP, dakle rješeno. Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/

Inače nisam toliko sklon SDP-u koliko mi se gadi hdz.

Dobro ivek123 zbori, a tvoj problem je u tom što ne shvaćaš da Niko Kovač NIJE glup!
Dakle Milanovićevci više nisu na njegovoj palubi. Bandić bi dobio GUP uz, zlu ne trebalo, podršku HDZ-a, pa zbog toga su i ostali u dvorani!
GUP je nadstranački projekt za moderan Zagreb, a ne sredstvo za sređivanja odnosa u SDP-u.

A ovaj link:

http://www.stop-mesic.tk/

Pogledao sam stranicu, ima jedan dobar naslov: MESIĆ PRIZNAO DA JE ĐEPARIO MRTVACE-EFIKASNO. Sam je priznao da je za vrijeme rata išao za partizanima pa nakon bitke pregledavao leševe, to je očito imalo dosta utjecaja na njegovu psihu.

Dugoročno, svi smo mrtvi

Gledam Stankovićevu emisiju “Nedjeljom u 14” pa čitam komentare gledatelja na Frišćićevu dosta explicitnu izjavu da će koalirati sa HDZ-om, navodni “ljevičari”su poludjeli od bijesa,komentari su im sličniji zadrtim komunjarama i partizanima nego nekim modernim ljevičarima.Nadam se da će ove jasne izjave Friščića da je praktično već dogovorena vlada centra , dionice od sutra polako u “zeleno”.

New Report

Close