ja ću kolega febo biti toliko slobodan i optimističan s razlogom…pa ću reći da će HDZ u koaliciji sa HSS-HSLS-om formirati novu vladu…i da će se to očekivano dobro odraziti na ekonomiju i naše tržište kapitala…[thumbsup]
ja ću kolega febo biti toliko slobodan i optimističan s razlogom…pa ću reći da će HDZ u koaliciji sa HSS-HSLS-om formirati novu vladu…i da će se to očekivano dobro odraziti na ekonomiju i naše tržište kapitala…[thumbsup]
ja već slavim, pa sam ,sukladno tome, promijenio avatar.[thumbsup]
prle693: ” Vidim da na ovoj temi uglavnom komentiraju pristaše hadezeja međutim čini se da u SDP-u nema raskola. Jurčić peče rakiju, Bandić usvojio GUP i povećao razne naknade ” Ti si fakat jako lose informiran. Jurcic se posvadio na pasja kola sa Milanovicem i mogao bi lako prema HDZu kao neovisni zastupnik. Bandic isto tako nije daleko od slicnog poteza a u prilog tome trebao si gledati njegovu izjavu na dnenviku prilikom paljenja svijeca. [cool] Sve sam sigurniji da Zoki ne bi trebao racunati bas sa punih 56 mandata! Kako znam? Imam par dobrih frendova na Iblerovom tako da vjeruj mi znam sto se dogadja. A s druge strane ako malo pogledas Arlovica i Bandica i slijepcima postaje jasno sto ce se s vremenom odigrati. Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]
Care svaka čast, svaki tvoj komentar meni a i mojim prijateljima i familiji ulijeva nadu da ipak IDEMO DALJE. Inače ja sam iz Dubrovnika a dobro se zna za koga je velikom većinom glasala cijela Dalmacija!!!
Valjda ćemo uskoro slaviti HDZ-ovu pobjedu. Pozdrav ti .
i ja slavim…casa u zrak….samo da se ekipa skulira pa ce i dihnut CR..BEX-u[thumbsup]
Imam i ja par dobrih frendova na Iblerovom, vjeruj mi. Arlović je prevaziđen, zlobni čika čijih par netjaka vjerojatno tebe informira. Bandić je usvojio GUP, dakle rješeno. Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/
Inače nisam toliko sklon SDP-u koliko mi se gadi hdz.
prle693: ” Vidim da na ovoj temi uglavnom komentiraju pristaše hadezeja međutim čini se da u SDP-u nema raskola. Jurčić peče rakiju, Bandić usvojio GUP i povećao razne naknade ” Ti si fakat jako lose informiran. Jurcic se posvadio na pasja kola sa Milanovicem i mogao bi lako prema HDZu kao neovisni zastupnik. Bandic isto tako nije daleko od slicnog poteza a u prilog tome trebao si gledati njegovu izjavu na dnenviku prilikom paljenja svijeca. [cool] Sve sam sigurniji da Zoki ne bi trebao racunati bas sa punih 56 mandata! Kako znam? Imam par dobrih frendova na Iblerovom tako da vjeruj mi znam sto se dogadja. A s druge strane ako malo pogledas Arlovica i Bandica i slijepcima postaje jasno sto ce se s vremenom odigrati. Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]
ivek123
Da sam na Sanaderovom mjestu ja bi ih i pustio da oforme vlast a onda se vratio kao spasitelj. [cool]
[/quote]
[thumbsup]potpisujem!!![thumbsup]
Inace Stevo ovo majstorski igra. Sada kao gura SDP. Ide u Bruxelles. Tamo ce ga EU probati uvjeriti da je Sanader ipak bolja opcija. Onda ce on kao pristati a za protuslugu ce ga uhljebiti na nekoj pocasnoj “lezi lebe da te jedem” funkciji u EU kao nekakvog izaslanika i stvar rijesena. Nagledao sam se takvih igara i trgovina u zivotu. A Stevo ima samo jedan cilj – osobni self promotion te zbog toga i sav ovaj cirkus sa konzultacijama. [yawn]
Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/
Odlican link, zahvaljujem! Vidimo da je Mesinjo ipak samo Tudjmanov ucenik. Povijest se uistinu ponavlja.
Imam i ja par dobrih frendova na Iblerovom, vjeruj mi. Arlović je prevaziđen, zlobni čika čijih par netjaka vjerojatno tebe informira. Bandić je usvojio GUP, dakle rješeno. Inače, tko se stvarno želi informirat o novijoj hrvatskoj političkoj povijesti evo jedan link: http://povijest.net/content/view/494/47/
Inače nisam toliko sklon SDP-u koliko mi se gadi hdz.
Dobro ivek123 zbori, a tvoj problem je u tom što ne shvaćaš da Niko Kovač NIJE glup!
Dakle Milanovićevci više nisu na njegovoj palubi. Bandić bi dobio GUP uz, zlu ne trebalo, podršku HDZ-a, pa zbog toga su i ostali u dvorani!
GUP je nadstranački projekt za moderan Zagreb, a ne sredstvo za sređivanja odnosa u SDP-u.
A ovaj link:
Pogledao sam stranicu, ima jedan dobar naslov: MESIĆ PRIZNAO DA JE ĐEPARIO MRTVACE-EFIKASNO. Sam je priznao da je za vrijeme rata išao za partizanima pa nakon bitke pregledavao leševe, to je očito imalo dosta utjecaja na njegovu psihu.
Gledam Stankovićevu emisiju “Nedjeljom u 14” pa čitam komentare gledatelja na Frišćićevu dosta explicitnu izjavu da će koalirati sa HDZ-om, navodni “ljevičari”su poludjeli od bijesa,komentari su im sličniji zadrtim komunjarama i partizanima nego nekim modernim ljevičarima.Nadam se da će ove jasne izjave Friščića da je praktično već dogovorena vlada centra , dionice od sutra polako u “zeleno”.