Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burzomlat: ” Zaista bi moglo bit gusto. Gledajuc sinoć emisiju Izbori 2007 nisam se mogao otet dojmu da je Polančec ‘sam na svijetu’.Moglo bi se reč da je došao nepripremljen u odnosu na Čačića koji je ‘ubadao’ tamo di treba. ” Nisam gledao emisiju no Polancec je u odnosu na Cacica ko ovca u odnosu na vuka. Sanse su mu 0

Ne bi se složio.
Polančec je bio član uprave Podravke , te stjecao iskustvo, dok je Čačić u to vrijeme namještao poslove za svoje tvrtke, a znamo da je 2 dana prije bankrota Riječke banke prodao sve dionice te banke, što očito govori o kakvim se prljavim poslovima radilo, no ima još toga….nećemo blatiti nikoga…

matrix,govorio sam o vlastitom dojmu kojeg su na mene ostavili obojica,ne ulazeći u to tko je veći ili manji lopov.O čačiću ne mogu imat gore mišljenje od onog kojeg imam

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Alien:

Burzomlat: ” Zaista bi moglo bit gusto. Gledajuc sinoć emisiju Izbori 2007 nisam se mogao otet dojmu da je Polančec ‘sam na svijetu’.Moglo bi se reč da je došao nepripremljen u odnosu na Čačića koji je ‘ubadao’ tamo di treba. ” Nisam gledao emisiju no Polancec je u odnosu na Cacica ko ovca u odnosu na vuka. Sanse su mu 0

Ne bi se složio.
Polančec je bio član uprave Podravke , te stjecao iskustvo, dok je Čačić u to vrijeme namještao poslove za svoje tvrtke, a znamo da je 2 dana prije bankrota Riječke banke prodao sve dionice te banke, što očito govori o kakvim se prljavim poslovima radilo, no ima još toga….nećemo blatiti nikoga…

Ne pricamo o mutnim stvarima i putru na glavi vec o pojavi, verbalnom nastupu i opcenitom dojmu. Polanceca se stjera u mucanje dok si rekao keks. Cacica? Jako tesko.

Ne pricamo o mutnim stvarima i putru na glavi vec o pojavi, verbalnom nastupu i opcenitom dojmu. Polanceca se stjera u mucanje dok si rekao keks. Cacica? Jako tesko.

Da.Specijelno ga je Čačić ‘ukopao’ na kraju sa primjedbom o pudranju lica i crvenilom.Jako nepristojno čak i za jednog političara njegovog tipa.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Po meni Polančec ima najbolji nastup od svih HDZ ovaca. Čovjek zna bit i duhovit , udarce zna primit s osmjehom na licu i s pravom mjerom odgovorit , bez velikom pjenjenja, za razliku od agresivca Čačića koji svojm vikom i agresijom uglavnom ne uspije poentirat jer ga obično zalijepe dokazanim sukobom interesa.

Alien: ” Ne pricamo o mutnim stvarima i putru na glavi vec o pojavi, verbalnom nastupu i opcenitom dojmu. Polanceca se stjera u mucanje dok si rekao keks. Cacica? Jako tesko. ” Da.Specijelno ga je Čačić ‘ukopao’ na kraju sa primjedbom o pudranju lica i crvenilom.Jako nepristojno čak i za jednog političara njegovog tipa.

Zar je on ikad bio pristojan,zločest je i bahat,i te priče o zamrzavanju u conningu tamo ni čistačica ništa ne radi bez njega
[smiley8]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Po meni Polančec ima najbolji nastup od svih HDZ ovaca. Čovjek zna bit i duhovit , udarce zna primit s osmjehom na licu i s pravom mjerom odgovorit , bez velikom pjenjenja, za razliku od agresivca Čačića koji svojm vikom i agresijom uglavnom ne uspije poentirat jer ga obično zalijepe dokazanim sukobom interesa.

Točno tako slažem se…poli je ok

Glasnogovornik IGH na neodređeno

ma mene najviše brine kaj su crveni dokazano nesposobni.nije ni hdz tratinčica ali su ipak kapitalisti.zna se šta se dogodilo nakon uvođenja pkd-a u sloveniji.zse je narastao u nebo jer se kapital prelio.imam osjećaj da jurćec u životu nije vidio dionice i nije svijestan nićega.privatnik sam i nisam ćuo niti jednu rijeć kako će mi pomoći u poslovanju a progurao sam 15 godina svakakve vlasti.rezultat je nestabilnost a to je najmanje što nam treba.da me uvjere sa jednim argumentom šta će ućiniti da bude bolje glasao bih za sdp ali prodaju samo parole.pa račan je četri godine samo muku mućio da se koalicija ne raspadne.pokrali su koliko i hdz ,ni lipu manje.koja smo mi hebene zamlja.kaj se tiće europe čitate i sami zadnjih dana ,hvala bogu ništa prije 2014-2018.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ajde objasnite kak je Polancec super onima koji su kupovali PTKM na 308 nakon njegove objave da to ide u privatizaciju prije izbora [smiley1]. Srecom, nisam medju takvima.

Ajde objasnite kak je Polancec super onima koji su kupovali PTKM na 308 nakon njegove objave da to ide u privatizaciju prije izbora [smiley1]. Srecom, nisam medju takvima.

A ova sramota s LKPC, pa najave rješavanja Zdenke……..
Treba dodati izjave predsjednika Mesiča……
Izjave MMF-a o prevelikom zaduženju………..
Pad svjetskih indeksa
Kad pogledate kako je radila vlada, pa ove katastrofične izjave dobro se još i držimo.

Kolega, nema razloga blatiti Polančeca, jer je čovjek na visokoj razini odradio sve obaveze.
Za razliku od Linića i Vojkovića, nije prodao Excelsior za milijun tadašnjih DM, te mnoge druge stvari…

Kolega, nema razloga blatiti Polančeca, jer je čovjek na visokoj razini odradio sve obaveze.
Za razliku od Linića i Vojkovića, nije prodao Excelsior za milijun tadašnjih DM, te mnoge druge stvari…

Svaka cast ak je Vama “odraditi posao na razini” najaviti privatizaciju PTKM do izbora, pa se nakon toga praviti blesav. Doduse, ako bolje razmislim, pa i odradio je to na svojoj razini (hint: samo se sjetim Maestra i recenice “znali smo – nismo znali”) [smiley1]

matrix90: ” Kolega, nema razloga blatiti Polančeca, jer je čovjek na visokoj razini odradio sve obaveze. Za razliku od Linića i Vojkovića, nije prodao Excelsior za milijun tadašnjih DM, te mnoge druge stvari… ” Svaka cast ak je Vama “odraditi posao na razini” najaviti privatizaciju PTKM do izbora, pa se nakon toga praviti blesav. Doduse, ako bolje razmislim, pa i odradio je to na svojoj razini (hint: samo se sjetim Maestra i recenice “znali smo – nismo znali”) [smiley1]

Gledajte ako ste razočarani što ste bili kupovali PTKM pod tim cijenama, Vaš problema, a pogotovo ako ste to sve načuli iz dnevnih tiskovina.
Polančec nije javno kazao da će to učiniti za vrijeme ovoga mandata, već da je MOGUĆE da dođe do privatizacije, no nije došlo, nema veze,nadam se da će u bliskoj budućnosti

New Report

Close