Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BigBoss:

Evo ovo je izjavio u jutarnjom listu Ivan Šuker

• Nije li pošteno da se plati porez na zaradu od kapitala jednako kao što se plaća na zaradu od rada?

Ne, jer ljudi u dionice i štednju ulažu novac na koji je već plaćen porez. Smatramo da bi porez na kapitalnu dobit štetio razvoju financijskog tržišta i protivimo se tome da hrvatski ljudi plaćaju porez na dobit od dionica ili kamata.

Prava izjava jer onaj novac koji ulazi u dionice i na štednju već je uračunat i obračunat porez

Mudro.Jedna od rjetkih Šukerovih izjava koja zaista ima smisla

Hahaha ovo je takva prašina u oči da je to nevjerojatno. Ako ćemo realno, lova koju se ulaže na burzu ili gdje već je oporezovana i to stoji. No ZARADA eventualna NIJE. Dakle, pametnom sve jasno [smiley2]

p.s.
autor teksta najradije ne bi placao nikakav porez [smiley2]

Zato i imamo ‘pametne’ na forumu da nas tu i tamo prosvijetle…

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Zato i imamo ‘pametne’ na forumu da nas tu i tamo prosvijetle…

Da ne bi bilo zabune kolega nisam nis na Vas aludirao za bacanje prasine u oci nego na Sukera

Hahaha ovo je takva prašina u oči da je to nevjerojatno. Ako ćemo realno, lova koju se ulaže na burzu ili gdje već je oporezovana i to stoji. No ZARADA eventualna NIJE. Dakle, pametnom sve jasno [smiley2]

A što je sa gubitkom???

A što je sa gubitkom???

To pitajte one koji zele lupiti porez pa nek objasne i ovo. Kao sto napisah, ja najradije ne bih placao nis [smiley2]

Ljubo sad na OTV-u nešto melje !

[smiley7][smiley15]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ljubo sad na OTV-u nešto melje !

[smiley7][smiley15]

Ajd da vidimo nove bisere…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Danas je sve izverglao u Opatiji ništa ga nisam skužio[smiley3]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ponovil je onu pricu s izvozom drveta, da moramo prvo napravit namjestaj od tog pa izvest… To je ponovil vec 1000 puta, sam to zna ponavljat, floskule samo…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

bogme si se ga naslušao kad si do drveta dogurao. cca 5 minuta [smiley1][smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Danas je sve izverglao u Opatiji ništa ga nisam skužio[smiley3]

Izgleda da El Presidente zeli jeftine dionice. Sada je postao i financijsko ekonomski strucnjak:

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=606e397f-58f0-44e7-a2eb-a41c430f280b&open=sec

Ako nam se jos navali Ljubo na kicmu – nebu dobro! Svi bumo radili stolice…..

skype - ivek1234

Evo jedan dobar komentar za Rohatinskog koji se, gle čuda, ukazao s dramatičnim najavama baš sada.

veki, 14.11.2007. u 23:17
Potrebno da regulator prihvati punu odgovornost za metode i posljedice njihova ostvarivanja. On mora redovito izvještavati ne samo o postizanju nekog “cilja”, nego i o troškovima koje je on donio kao i o poremećajima na tržištu koje je izazvao (Jutarnji)
[smiley5]

New Report

Close