Meni se plače na ove reklame HDZ-a , to je stvarno odvratno .. baš se osjećam jadan kad vidim koliko naroda podržava to, nije mi ni malo smiješno sve to skupa, zar u HR ima stvarno toliko budala….. Zar se taj Sanader i ostali banditi ne upitaju malo , pa kako moj narod živi, pa puno ih je poginulo u ratu koji je nedavno završio … pa ja imam ionako već jako puno love, idem učinit nešto za njih, ipak je to moj narod. Ne , nažalost kroz ovu kampanju i ove 4 godine vladanja ne vidim ni trunke morala. Ta bahatost i tolika količina laži …. odvratno.
Alien:
”
Moze si HDZ sloziti novu reklamu: INFLACIJA – OSTVARENO!!! [smiley1] http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/page/2007/11/13/0328006.html
”
Za to nije HDZ kriv kolega.
Zapitajte se tko je na vlasti bio od 2000-2003.g, kada je dug povišen za 100%
O tome se ne priča?
I zamolio bi Vas da prestanete s jeftinim anti-propagandama HDZ.
Hvala unaprijed.
Zanimljivo kako vam identicna HDZ-ova propaganda nije jeftina no to vise govori o Vama nego o meni. Ja bi Vas pak zamolio da si pogledate za koliko nas je HDZ zaduzio u svom mandatu. Usput pogledajte koliko je narastao unutarnji dug za vrijeme njihovog mandata koji je po nase gospodarstvo ipak puno gora stvar od vanjskog. Sebe radi jer ja znam o kojim je ciframa rijec. A jeftinu prohdzovsku propagandu provodite Vi vec dulje vrijeme pa mi odgoj ipak nije dozvolio da Vam to spocitam jer svatko ima pravo na svoje misljenje. Od Vas ocekujem najmanje identicno ponasanje, ako je ikako moguce.
Usput ako i Rohatinski za Vas baca jeftinu propagandu onda bih zbilja molio da mi se ne obracate uopce vise jer ne vidim svrhe. Hvala unaprijed.
Meni se plače na ove reklame HDZ-a , to je stvarno odvratno .. baš se osjećam jadan kad vidim koliko naroda podržava to, nije mi ni malo smiješno sve to skupa, zar u HR ima stvarno toliko budala….. Zar se taj Sanader i ostali banditi ne upitaju malo , pa kako moj narod živi, pa puno ih je poginulo u ratu koji je nedavno završio … pa ja imam ionako već jako puno love, idem učinit nešto za njih, ipak je to moj narod. Ne , nažalost kroz ovu kampanju i ove 4 godine vladanja ne vidim ni trunke morala. Ta bahatost i tolika količina laži …. odvratno.
Kolega argumenti,sirotinje će uvijek biti,kad smo već kod toga što nije Račan isplatio penziće,nije mogao ili nije znao ili nešto treće,nitko nije cvijeće u politici nek dođe crni petar ali autopisti (utopisti) nikako…
Kolega pogledajte ovo: http://www.reuters.com/news/pictures/slideshow?collectionId=1272
Mislite da si u tim momentima Bush u sebi misli “o Boze kamo sam ove ljude poslao” ili si misli “koji luzeri, gle na sto lice a ja i ekipa smo masno zaradili na nafti i jos ce budale opet glasati za moje decke”?
Ako ćemo iskreno reći Milanović i Jurčić su zatečeni, nespremni,nezreli kao da ih je more izbacilo.PR im je katastrofa,izjave nula,dojam -2 itd.Ne vidim ni taj tim oko njih,da Antunovićka je famozna pogotovo kad priča o ekonomiji..[smiley7]
Samo glupani mogu misliti da je rat u Iraku slučajan i da je cijena nafte 100usd itd. Sve je igra samo je pitanje na kojoj razini…kolega može neka bolji slide recimo najljepšr Hrvatice ili tako nešto[smiley2]
Ako ćemo iskreno reći Milanović i Jurčić su zatečeni, nespremni,nezreli kao da ih je more izbacilo.PR im je katastrofa,izjave nula,dojam -2 itd.Ne vidim ni taj tim oko njih,da Antunovićka je famozna pogotovo kad priča o ekonomiji..[smiley7]
Slazem se. Totalno su podbacili. Zato moj glas ne ide ni njima. Kaj se golih teta tice Imate komade na t-portalu preko nekoliko serijala [smiley2]
I svejedno će pobijediti na izborima
ma trebalo bi još 10ak IPO-a tako da SVI na kraju imaju dionice. pa kad bi svi postali suvlasnici kompanija i svjesni kako im je budućnost neposredno povezana s ekonomskim razvojem zemlje, privlačenjem novog kapitala, gospodarskim rastom, e onda više ne bi bilo ni ovakvih spotova jer sve to ne bi nikoga zanimalo nego bi razmišljali ekonomski.
Kolega argumenti,sirotinje će uvijek biti,kad smo već kod toga što nije Račan isplatio penziće,nije mogao ili nije znao ili nešto treće,nitko nije cvijeće u politici nek dođe crni petar ali autopisti (utopisti) nikako…
sirotinje ima preko 50% , pa pogledaj malo kako žive slavonci, ličani, pogledaj koliko ljudi vadi boce iz smeća, itd itd.. pa uzmi si prosječnu plaću , obitelj sa dvoje djece i preživi Copperfield-u, pogledaj sudstvo, ubiješ sutra nego na cesti do kraja dana si vani. HDZ je taj koji je zaslužan za ovakvo stanje u državi, SDP je bi 4 godine a HDZ od kada je Hrvatske … pa nemojte mi govorit da su ovi u 4 godine uspjeli sve zasrat tako da ovi trebaju 8 da isprave. Znači li to da ako nam je trenutno tako usrano kako je, da se trebamo pomirit i opet iste izabrat jer boljih nema, pa šta su oni bogom dani, .. šta je Sanader tako pametan!!! pa gadi mi se vidit Franju Arapovića u saboru sa svojom osnovnom školom kako soli pamet ljudima…..
ma trebalo bi još 10ak IPO-a tako da SVI na kraju imaju dionice. pa kad bi svi postali suvlasnici kompanija i svjesni kako im je budućnost neposredno povezana s ekonomskim razvojem zemlje, privlačenjem novog kapitala, gospodarskim rastom, e onda više ne bi bilo ni ovakvih spotova jer sve to ne bi nikoga zanimalo nego bi razmišljali ekonomski.
zanimljiv ti je prijedlog gorgija, ali imali smo već sličnu situaciju nedavno povijesti, kad su svi bili “suvlasnici” kompanija. doduše pod drugim imenom … narodna imovina, samoupravljanje … pa je ispalo da narod nije dovoljno svjestan. a i pogledaj temu HT i svakodnevne primjedbe kako mali dioničari “nisu svjesni” i prodaju dionicu jeftino
(s druge strane, većina ljudi živi od plaćenog rada, a bit će više plaćen s većim ekonomskim rastom … pa bi opet trebali “razmišljati ekonomski”.)
budimo realni – IPOi malim doiničarima/špekulantima većinom služe za “take the money and run” špekulacije (malo je tu investiranja i zanimanja za “ekonomske teme”). a drukerima pojedinih stranaka za predizborno drukanje.