HDZ nastavlja sa sportašima…Upravo na tv bio Stipe Drviš i pola vaterpolo reeprezentacije [smiley2]
kad će se manekenke oglasiti? zašto one šute? pa one su make-up našeg društva, trebale bi se oglasiti.
kad će se manekenke oglasiti? zašto one šute? pa one su make-up našeg društva, trebale bi se oglasiti.
Vec vidim plakat sa manekenkama, njih par polugolih, a dolje tekst: “HDZ – It’s OK”…
Da,plakat sa Nives Celzijus ispod kojeg piše :’ I moje sise isto….’
TunaSalad:
”
”
Vec vidim plakat sa manekenkama, njih par polugolih, a dolje tekst: “HDZ – It’s OK”…
pa samo im maček prišapne da je ono dolje što grade kod Pelješca zapravo najveća pista za hodanje i da vidiš …
a što im Ljubo i Zoki mogu ponudit? ništa! samo palac za dudanje.
Da,plakat sa Nives Celzijus ispod kojeg piše :’ I moje sise isto….’
ili Nives (pomalo iscrpljena) a oko nje Dinamovci sa naptisom “Ostvareno!””
deimos:
”
TunaSalad:
”
”
Vec vidim plakat sa manekenkama, njih par polugolih, a dolje tekst: “HDZ – It’s OK”…”
pa samo im maček prišapne da je ono dolje što grade kod Pelješca zapravo najveća pista za hodanje i da vidiš …
a što im Ljubo i Zoki mogu ponudit? ništa! samo palac za dudanje.
Posto su se nogometasi izjasnili, mislim da je podrska manekenki neupitna. [smiley1]
Burzomlat:
”
Da,plakat sa Nives Celzijus ispod kojeg piše :’ I moje sise isto….'”
ili Nives (pomalo iscrpljena) a oko nje Dinamovci sa naptisom “Ostvareno!””
Na to će Dino “Protiv!”
Moze si HDZ sloziti novu reklamu: INFLACIJA – OSTVARENO!!! [smiley1]
http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/page/2007/11/13/0328006.html
Moze si HDZ sloziti novu reklamu: INFLACIJA – OSTVARENO!!! [smiley1] http://www.tportal.hr/gospodarstvo/vijesti/page/2007/11/13/0328006.html
Za to nije HDZ kriv kolega.
Zapitajte se tko je na vlasti bio od 2000-2003.g, kada je dug povišen za 100%
O tome se ne priča?
I zamolio bi Vas da prestanete s jeftinim anti-propagandama HDZ.
Hvala unaprijed.