[color=blue]6 razloga Mamićeve zahvale Sanaderu[/color]
HDZ puno bolje vodi kampanju, iskoristili su glupane iz SDP-a i nabijaju im porez na nos sa kojim će im uzet izbore. SDP-ova kampanja je totalni promašaj, oni idu osvojit izbore a udarna vijest im je novi porez, budale. Kada bi kod nas bila neka stranka sa šačicom pametnih srušili bi HDZ u jednoj tv emisiji. Mislim da idućih 4 godine će i dalje harat lopopvi poput Livakovića i Kalmete itd … i solit pamet ljudima ekipa puput F.Arapovića sa 4 razreda prometne srednje škole i bacat parole po Lici i dijaspori kako su stvorili Hrvatsku. Sramota!!
A SDP ako je tako pošten šta se ne obračunaju sa Bandićem, pa to je najveći i naj bahatiji lopov na području bivše Juge.
..pa izgleda po retorici SDP-a da jedino članovi SDP-a ovoj državi plaćaju porez.
To je SAD logika, tko plati porez ima pravo glasa
to je sada logika ili je to logika u SAD?!
Izgleda da sam ja jedan od rijetkih ljudi koje HDZ nije još angažirao za neki svoj predizborni spot.
Glumci, pjevači, sportaši, obični ljudi, staro i mlado, svi daju glas podrške HDZ-u.
Mislim da su čak i svi narodi i narodnosti uz Dr. Ivu Sanadera.
Još jedino čekam da stanari iz Big Brother kuće daju svoj glas za HDZ i Dr. Ivu Sanadera.
Izgleda da sam ja jedan od rijetkih ljudi koje HDZ nije još angažirao za neki svoj predizborni spot.
Glumci, pjevači, sportaši, obični ljudi, staro i mlado, svi daju glas podrške HDZ-u.
Još jedino čekam da stanari iz Big Brother kuće daju svoj glas za HDZ i Dr. Ivu Sanadera.
Niste kolega, mene također nisu uspjeli asimilirati.
Inače, predlažem kolektivno učlanjenje u HDZ i eto nam povratka u komunizam. Vrlo jednostavno.[smiley13]
Ma biti ce i mrtvih opet angaziranih [smiley1]