matrix90:
”
[color=blue]Dinamo podupro HDZ[/color]
”
zamislite kojom slobodom raspolažu igrači Dinama[smiley16]
Da… I moj brat Robert, isto.
lucky luke: ” matrix90: ” [color=blue]Dinamo podupro HDZ[/color] ” zamislite kojom slobodom raspolažu igrači Dinama[smiley16] ” Da… I moj brat Robert, isto.
koji brat Robert?
SLK:
”
lucky luke: ” matrix90: ” [color=blue]Dinamo podupro HDZ[/color] ” zamislite kojom slobodom raspolažu igrači Dinama[smiley16] ” Da… I moj brat Robert, isto.
”
koji brat Robert?
Pa, valjda Nikin?
koji brat Robert?
Antunović: HDZ zlorabi sport u političke svrhe
SPLIT, 12. studenog 2007. (Hina) – Prva na listi SDP-a u 10. izbornoj jedinici, potpredsjednica te stranke Željka Antunović na današnjoj konferenciji za novinare u Splitu ocijenila je kako HDZ zlorabi sport u političke svrhe koristeći se vrhunskim sportašima u svojoj predizbornoj kampanji.
“Svaka čast sportašima, pa čak i onima koji nastupaju za HDZ, svaka čast njihovim rezultatima. Mi smo ipak uvjerenja da s time nema ništa Ivo Sanader, već su ti rezultati nastali kao rezultat njihova odricanja, rada i zalaganja u koje nije ulagala država nego njihovi roditelji. Međutim, ističući vrhunske sportaše, HDZ skriva svoju nesposobnu i koruptivnu vlast”, ocijenila je Antunović.
Komentirajući novinski oglas Nogometnog kluba Dinamo u kojemu se zahvaljuje HDZ-u i premijeru Sanaderu za sve što su učinili za hrvatski sport i taj klub, Antunović je rekla da se treba prisjetiti koliko je poreznog duga oprošteno profesionalnim klubovima i klupskim menadžerima.
“Dakle s tog je aspekta u redu da se zahvaljuju HDZ-u jer mu time vraćaju dug. HDZ njima daruje novac umirovljenika, radnika i nezaposlenih, a oni njemu poklanjaju podršku na izborima. Čini nam se da će na ovim izborima HDZ-u ipak biti manje zahvalni birači nego igrači, jer biračima nitko ne otpisuje račune za struju i ne oslobađa ih poreza”, kazala je Antunović.
plavi: ” http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,11,10,hns_porez,97511.jl HNS protiv poreza na kapitalnu dobit ” Treba bit oprezan.HNS će koalirati sa SDP-om,a u interesu te koalicije HNS bi mogao promjeniti mišljenje o porezu. To je vjerojatno mehanizam da SDP,kroz HNS, pridobije neodlučne glasače koji su protiv poreza,a nisu za HDZ.
“HNS je u ovom trenutku protiv uvođenja poreza na kapitalnu dobit, jer je financijsko tržište jedna od najpropulzivnijih gospodarskih grana.”
da u ovome trenutku su protiv, pa sve tamo do 01.01.2009…onda će kao tržište biti strašno zrelo i razvijeno[smiley8]
Financial Times: Za hrvatsku ekonomsku politiku svejedno je tko će pobijediti na izborima
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4a4fa980-9901-4bba-b099-d26b055fd514&open=sec
Uglavnom,najljigavija kampanja do sada.Sredstva se ne biraju.
Burzomlat: ” plavi: ” http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,11,10,hns_porez,97511.jl HNS protiv poreza na kapitalnu dobit ” Treba bit oprezan.HNS će koalirati sa SDP-om,a u interesu te koalicije HNS bi mogao promjeniti mišljenje o porezu. To je vjerojatno mehanizam da SDP,kroz HNS, pridobije neodlučne glasače koji su protiv poreza,a nisu za HDZ.” “HNS je u ovom trenutku protiv uvođenja poreza na kapitalnu dobit, jer je financijsko tržište jedna od najpropulzivnijih gospodarskih grana.” da u ovome trenutku su protiv, pa sve tamo do 01.01.2009…onda će kao tržište biti strašno zrelo i razvijeno[smiley8]
Čačić je bio protiv toga kao i protiv drugih Jurčićevih ideja prije pola godine, ali je sve to već povukao. On se u svemu spreman složiti s onim što traži SDP za komadić vlasti, ako ovaj kaže da treba oporezovati špekulante, Čičić to ponavlja za njim. Ovo je izjavio neki neupućeni HNS-ovac iz baze.
Slažem se Gorgija.
http://search.ft.com/ftArticle?queryText=Croatia&y=8&aje=true&x=15&id=071112000239&ct=0&page=1&nclick_check=1
“In fact, few analysts expect significant policy changes after the elections, whoever wins. Mr Jurcic embraces some free market ideas, arguing that unproductive companies should have support withheld, and calling for a liberalised labour market. But he also praises former Yugoslav industrial performance and says that aggressive reforms are “politically impossible” in Croatia. Parts of the SDP’s programme still carry a whiff of central planning, such as a plan to set up advisory “project teams” for industry.
Polls suggest voters are evenly split. Many have come to realise that with EU accession dominating the country’s agenda, a new government led by either main party may struggle to leave an individualised mark on economic policy.”
Eto, sad više ne mogu za nikog navijati, jer su 99% hrv. sportaša notorni idioti. Nije mi jedino jasan onaj tenkre Ivanišević, što je njemu to trebalo…
Ali što se drugo može i očekivati od polupismenih magaraca i ljudi od kamena
Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color]
Alabama: ” @marcipan Potpisujem svaku riječ. ” ne kužiš stari da se boriš za one , koji ti SADA ruše realnu cijenu HT-A a to su fondovi i veliki ulagači, tj upravo oni koji imaju najviše kapitala a, porez bi jedino njih ticao, ne obićne ljude, obične investiore! [smiley1]
pa ne bih se baš složio, ima tu mnogo običnih ljudi koji zarade godišnje preko 50 000 kuna na burzi…uostalom oni koji stoje iza fondova plate porez na dobit 20% i isplate si dividendu koja je neoporeziva… a ja plaćam porez po progrsivnim stopama što znači da mi maksimalno opterećenje na bruto plaću može biti čak 54% bez doprinosa, pa onda još i porez na kapitalnu dobit…pa bi još i onome ko je toliko sretan da je uspio steći kakav stančić nabili porez na to. Kakva glupost, to bi nas kao trebalo stimulirati da napredujemo, da zarašujemo, da se oko nečega trudimo??? e to je meni dovoljan razlog da ne glasam za SDP