Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ej društvo,
jel netko mozda primjetio i jednu reklamu sdp-a, i jedan kadar, gdje se Jurčić obraća javnosti ili bilo sto govori? Kandidat za buduceg premjera… Halo? Toliko o tome… Zabranili mu da govori, njegovi… Jel treba neki dodatni komentar? Ajde fakat ak je netko vidil reklamu u kojoj on govori, a ne da se samo pojavljuje nek javi, mozda sam zabrijal…

Bila ti je veceras iza dnevnika

trotter:

Ej društvo,
jel netko mozda primjetio i jednu reklamu sdp-a, i jedan kadar, gdje se Jurčić obraća javnosti ili bilo sto govori? Kandidat za buduceg premjera… Halo? Toliko o tome… Zabranili mu da govori, njegovi… Jel treba neki dodatni komentar? Ajde fakat ak je netko vidil reklamu u kojoj on govori, a ne da se samo pojavljuje nek javi, mozda sam zabrijal…

I jadan je spetljan i vidi se da čita

BISER DANA – Zoran Milanović
Evo pa si glasajte za njega,stručnjak nema št…

Business.hr
07.11.2007 07:46
Pročitaj komentare(6)

“Rad na crno nije prioritetni problem Hrvatske, kada bude na 20 posto kao što je u Španjolskoj ili Grčkoj, onda ćemo o tome razbijati glavu.”
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović

Glasnogovornik IGH na neodređeno

trotter:

Ej društvo,

vidio sam na kraju… ono kad gleda u papir i glumi da je spontan… i na kraju nekaj veli u totalno krivoj intonaciji i pokvari ionako katastrofalan dojam… socijalne reklame, nema kaj… [smiley2][smiley2][smiley2]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

U toj reklami svi čitaju sa blesimetra osim Milanovića

La vita e bella!

Premješteno iz teme: [color=blue]LKPC (Luka Ploče d.d.)[/color]

Ovu paniku šire SDP-ovi plaćeni novinari..kao bi još više prestrašili male ulagače, optužili HDZ za korupciju i dobili izbore..samim tim i uveli sve nove poreze koje namjeravaju.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

http://www.index.hr/vijesti/clanak/protuudar-na-hdzove-plakate-kada-crveni-interpretiraju-plave/364304.aspx
malo predizbornih plakata

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

BISER DANA – Zoran Milanović
Evo pa si glasajte za njega,stručnjak nema št…

Business.hr
07.11.2007 07:46
Pročitaj komentare(6)

“Rad na crno nije prioritetni problem Hrvatske, kada bude na 20 posto kao što je u Španjolskoj ili Grčkoj, onda ćemo o tome razbijati glavu.”
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović

on s tim hoće poručiti da “mali” mogu krasti jer rad na crno pogoduje radnicima koji su sretni s bilo kakvom plaćom, ali zato one sposobnije koji riskiraju ulagajući na burzu u slučaju dobiti mogu oporezovati. a što kad se desi da netko izgubi. zašto nebi dobio poreznu olakšicu na gubitak ili neš slično?

Mislim da su ovdje poprilicno dobro pogodili:

http://www.seebiz.eu/hr/analize/predizborna-kampanja-pojacava-neizvjestnost-na-burzi,2036.html

skype - ivek1234

Iako nisam politički orjentirana ne mogu ne komentirati izjavu gospodina Jurčića da nije kupio dionice HT-a jer nije stigao izvadit novce iz fondova na vrijeme da bi uplatio.Pomislila sam odmah, onak laičk,i kak će taj vodit gospodarstvo Hrvatske kad čujem kak vodi svoje?

ne znam jeli ovo bilo [smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Mislim da su ovdje poprilicno dobro pogodili: http://www.seebiz.eu/hr/analize/predizborna-kampanja-pojacava-neizvjestnost-na-burzi,2036.html

Oh Ivek, bit ce da si sve opet prodal u medjuvremenu?[smiley1]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close