Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj politike i predizborne kampanje na tržište kapitala u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ČAčić danas izjavio da HSS HSLS poslije izbora idu sa HDZ-om u koaliciju.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jel ima netko dojam da se HDZ ne trudi ili krivo gledam?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ČAčić danas izjavio da HSS HSLS poslije izbora idu sa HDZ-om u koaliciju.[smiley2]

Nažalost,ovo ipak ne može bez seksualnih aluzija…[smiley2]

A zašto da se trude kada opozicija radi za njih?
Trudit će se iz petnih žila u samoj završnici.

Ima nas par koji smo sudjelovali u izgradnji imiđa nekih stranaka u javnosti (čisto profesionalno!!!!)
Sada se nalazimo u prvom od tri kruga “vabljenja” građana. [smiley2]

La vita e bella!

A zašto da se trude kada opozicija radi za njih?
Trudit će se iz petnih žila u samoj završnici.

Evo poceli su se truditi u zavrnici: sudeci po danasnjem razvoju situacije cini mi se da ce HDZ dobiti puno novih glasaca u obliku dionicara LKPC. Samo naprijed za ovakvu vlast koja NE ZNA ni sto se dogadja u firmama u kojima imaju svoje ljude u NO.

Pošto volim ankete,evo jedne sa net.hr.Ljudima je očito puna kapa svega

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Pošto volim ankete,evo jedne sa net.hr.Ljudima je očito puna kapa svega

Tko jos s dobrom memorijom obraca paznju na kampanju? Kampanja je samo za luzere koji ne mogu pamtiti dalje od tjedan dana u rikverc

imam ja i gore dojmove od toga.čini mi se da je ovo samo dogovorena predstava.
od poreza na kd , za one koji brinu neće biti ništa.
očito da smo uspjeli u galami.

Posejdon: ” A zašto da se trude kada opozicija radi za njih? Trudit će se iz petnih žila u samoj završnici. ” Evo poceli su se truditi u zavrnici: sudeci po danasnjem razvoju situacije cini mi se da ce HDZ dobiti puno novih glasaca u obliku dionicara LKPC. Samo naprijed za ovakvu vlast koja NE ZNA ni sto se dogadja u firmama u kojima imaju svoje ljude u NO.

Kolega ne bi se složio, no s LKPC, nadam se da će se ubrzo iskristalizirati situcaija.
A kao drugo na umu neka imaju dioničari LKPC, da je to dobra investicija za budućnost, no da puno treba još investirati u kompaniju; od stručnog kadra pa nadalje.

Kolega ne bi se složio, no s LKPC, nadam se da će se ubrzo iskristalizirati situcaija.
A kao drugo na umu neka imaju dioničari LKPC, da je to dobra investicija za budućnost, no da puno treba još investirati u kompaniju; od stručnog kadra pa nadalje.

Kolega to objasnite sutra na otvaranju u 10:00 ekipi na topicu LKPC. Uvjeren sam da ce biti odusevljeni Vasim izlaganjem. Bez daljnjeg da je to dobra investicija za buducnost no kako stvari za sad stoje sutra se ne moze nista drugo ocekivati osim blokade na dolje.

Sto se tice iskristaliziravanjem ovog slucaja ja sam pak misljenja da cemo se tu nacekati kristaliziranja. Kao i nakon afere Maestro gdje je bilo puno halabuke a 0 rezultata (kao i do sada svaki put)

Glas naroda (Jutarnji)

Biskupe Jezerinac, bolje biste radili da osuđujete pedofiliju i kriminal, i sve ono što Bog ne voli, nego da meni sugerirate za koga ću glasati.
————————
Ekonomist iz Zadra

No respect

Ej društvo,
jel netko mozda primjetio i jednu reklamu sdp-a, i jedan kadar, gdje se Jurčić obraća javnosti ili bilo sto govori? Kandidat za buduceg premjera… Halo? Toliko o tome… Zabranili mu da govori, njegovi… Jel treba neki dodatni komentar? Ajde fakat ak je netko vidil reklamu u kojoj on govori, a ne da se samo pojavljuje nek javi, mozda sam zabrijal…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close