Kipica…
Negdje oko 22h kad se amerika zatvori kreću priče o zadnjim vlakićima i polupunim liftovima.
Ajde bar ameri na pate od male likvidnosti.
Evo neću više komentirati postove niti donositi zaključke. Ako netko baš želi mišljenje tu je PM. Pozdrav svima!
Bas pogledao closing bell. Onaj brbljavi se javlja sa nyse i kaze kako je masu negativnih vijesti a djia skocio… ni njemu nije jasno kako?
Neki "wizard" se vec oglasio kako je ovo bilo dno!
Retaileri skocili 2-3% a ocekuje se najgora sezona u posljednjih 10 godina!
Nezaposleni, commodities , housing, blesava 3jka moli lovu, CEOi se voze stedljivim autima od detroita do DCija – svi se sprdaju kako bi bio red da posjete neke znamenitosti … sve u k…
Ali mi IDEMO DALJE! UPUPUPUP [lol] [lol] [lol]
Bas pogledao closing bell. Onaj brbljavi se javlja sa nyse i kaze kako je masu negativnih vijesti a djia skocio… ni njemu nije jasno kako?
Neki "wizard" se vec oglasio kako je ovo bilo dno!
Retaileri skocili 2-3% a ocekuje se najgora sezona u posljednjih 10 godina!
Nezaposleni, commodities , housing, blesava 3jka moli lovu, CEOi se voze stedljivim autima od detroita do DCija – svi se sprdaju kako bi bio red da posjete neke znamenitosti … sve u k…
Ali mi IDEMO DALJE! UPUPUPUP [lol] [lol] [lol]
Samo da nadodam još.
SAD ĆE ODBIJANAC !!! [bye]
Prijatelju nervozni ova stranica je namjenjena stranim tržištima a tamo ti e odbijanac već 6 (šest) dana [thumbsup] Nisi primjetio od silnog drukanja tipa bolinger se mora odraditi,ameri bi trebali pasti…itd.Vidiš na burzi se ništa ne mora i ništa ne treba i nije se još rodio onaj ko je skužio tržište.Kad to usvojiš neće ti trebati 17 p0stova dnevno nebi li barem nešto pogodio.Znači knjigu u ruke,bez muke nema nauke [bye]
Kipica….
Frende, dubokoumno zboriš, ali ova stranica nije namjenjena samo stranim tržištima nego i utjecaju inih na naše tržište. Ne znam da li namjerno krivo tumačiš temu, ili se praviš englez. Vjerujem da si duboko u dionicama, ali poželjet ćeš da si ulagao u strane dionice. A što se tiče našeg tržišta, jako dobro pogađam u zadnje vrijeme, a vidim da tebe to jako muči.
Euro Zone Services Fall Deeper into Recession
The euro zone’s services economy fell deeper into recession in November than initially thought, adding pressure on the European Central Bank to cut interest rates on Thursday by more than the 50 basis points expected.
Vaš link
SAD ĆE ODBIJANAC !!! [bye]
Ameri bi trebali pasti zadnjih 10 min.
Futuresi tako kažu.
opet si fulo dno [lol] [lol] makar lokalno. kako ti se da? [kiss]
http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2008/12/prepare-for-depression-level.html
vijesti na koje ameri nisu reagirali.kao da su morali danas rast samo da da ispune neki tehnički obrazac tako da se sudionici nemogu pouzdati u vijesti. a sutra gap na dole ili ajd još jedan dan rasta manje od 1%.i u europi počele vijesti worst then expected.njemačka autoindustrija u problemu(neka snize x5-bilo bi ok), bit če otpuštanja radnika… i kolektivnih dopusta kod nas,
a tek kad vrisne neka prezadužena firma s zse di če krobex da se skrije.mi smo poznati po panici
mirovinci i banke se dogovorile s državom da ju izvlače, a ostali kud koji mili moji.baš sam u bedu
[/quote]
Kad će TISK na 200kn?
[/quote]
stotka!!