@pobjeda
sve stoji šta si napisao,kod nas vlada banda i samo se gleda vlastiti interes,kradi i pljačkaj di god stigneš,a raju ko je..
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures…..i Europa okreće u zeleno….možda se i mi malo odbijemo danas [undecid]
Pogledajte ovaj članak koji sam napisao, bolje da vrijednost svega propadne u vašim rukama, nego da se netko drugi obogati vašim strahom……….
I to je borba, a ne prodaja
Pročitajte [url=”http://easyemoney.tk”%5Dovdje%5B/url%5D
Europa okreće u plus a mi ne, i zato je bolje da vrijednost svega propadne u našim rukama, nego da se netko obogati na vašem strahu
Slažem se kolega dio,još uvjek uzlazni trend [thumbsup]A ako i fulamo i osramotimo se neće nam biti ni prvi ni posljednji put [tongue]
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Teško da je uzlazni trend.
Znate da pogađam USA vrlo dobro.
Možda danas i potegnu gore ali to će biti sa nikakvim prometom.
Ovaj tjedan dolaze teška izvješća te ne vjerujem da će biti lijepo.
nemože.
A ovo smeće od crobex-a ne treba niti spominjati.
Btw USA je zdrava burza.
Jučer su potonuli previše i normalno je da danas malo vrate.
Recimo za Goldman se priča da će imati 2$ mlrd gubitka, a ako netko misli da će onda burza ići up onda je lud.
Drugo izvješće nezaposlenosti,
procjena oko 330k novih.
Jučer je jedna manja tvrtka propala.
Idemo up up.
Ja čekam drys na 2.8, a drugi na 2.6
@pobjeda
Jučer je jedna manja tvrtka propala.
Pa to je onda smak svijeta.GROZNO Idem odmah sve prodam [lol] [lol] [lol]
Pogledajte ovaj članak koji sam napisao, bolje da vrijednost svega propadne u vašim rukama, nego da se netko drugi obogati vašim strahom……….
I to je borba, a ne prodaja
Pročitajte…
Bravo BigBoss…, treba nam puno vjere i jedan sposoban revolucionar tj. vizionar koji će nas povesti u bolje sutra…
Strah je veliki protivnik ulaganja…, banda nas srozala…sramota….
Kad su Ameri branili Dow na 8000 bodova Groby je bio nešto iznad 2000…
Mi smo opali više od 25%, a oni…. ne….!!!
Pozdrav svima…
Recimo za Goldman se priča da će imati 2$ mlrd gubitka, a ako netko misli da će onda burza ići up onda je lud.
Očekuje se kažeš 2$ mlrd gubitka – onda je to već ukalkulirano u cijenu. Svaka objava bolja od onoga što je već ukalkulirano je pozitivan signal a prije bi rekao da si ti lud ako misliš da burza ne može ići up dok je ekonomija loša ili down dok je ekonmija dobra
srce će mi uvenut ako goldman rokne.
a jesu se stisli…
Potrebne su nam istinite priče da nas podsjete što se dešavalo u prošlosti, tako da naučite što trebate raditi, a ne da izgubiti ono što imate……. Borba do kraja, i ponavljam bolje je izgubiti u vlastitim rukama, nego da drugi ukradu od vas i obogate se na vašem strahu, i ja imam dionica i ne bojim se jer znam što radim….. Eto o tome pišem…..
Tko želi može da pročita [url=”http://easyemoney.tk”%5Dovdje%5B/url%5D
Evo primjer stranice DZS-a sa potrosackim cijenama:
bravo legendo …
to sam tražio, ali na onim njihovim stranicama naći neku seriju podataka ravno je zgoditku na lutriji …
[/quote]
Ma pricaj mi o tome… Kao da zele sakrit podatke, a ne objavit. Ovo sam nasao sa guglom. [cool]