Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Potpuno očekivani pad DJI. S obzirom na vrlo mali promet na zatvaranju, nema govora o promjeni trenda. Uzlazni, još uvijek.

Nemoj se ljutiti, ali čitam da je mnoge današnji pad iznenadio, a ti govoriš kako je normalno.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Dapače, ako DJI sutra krene u zeleno, to je baš školski primjer potvrde uzlaznog trenda.

cak iste primjere kao iz filmića, losos i TV, samo sa kunama..hehehehe [lol] [lol] [lol]

ja neki dan pitao kako se računa inflacija kod nas, pa mi nitko nije odgovorio …

pa ponavljam pitanje: kako se kod nas računa inflacija i što ulazi u izračun iste … Kplus pašteta …

I love the Smell of Profits in the Morning

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

hebate jesu ti ameri ludi

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

hebate jesu ti ameri ludi

Ipak ima logike. Mentor je skočio jer ga Johnson preuzima.

Potpuno očekivani pad DJI. S obzirom na vrlo mali promet na zatvaranju, nema govora o promjeni trenda. Uzlazni, još uvijek.

Dali se ti to šališ, zašto bi mali promet na zatavaranju značio da će sutra biti zeleno.
Mali promet znači da nema kupaca koji su spremni kupovati na ovoj razini. Čini mi se da će DJI ovaj tjedan testirati granicu 7000 bodova, stoga padajući trend.

sp500 napravio minus od 9%….
crobex sutra?

Nemoj se ljutiti, ali čitam da je mnoge današnji pad iznenadio, a ti govoriš kako je normalno.
[/quote]

Pa gledaj nakon pet dana rasta, zar ti se ne čini logično da mora doći do korekcije. Ipak je to Amerika, a ne banana burza poput naše gdje raste ili pada po mjesec dana neprekidno.

Dali se ti to šališ, zašto bi mali promet na zatavaranju značio da će sutra biti zeleno.
Mali promet znači da nema kupaca koji su spremni kupovati na ovoj razini. Čini mi se da će DJI ovaj tjedan testirati granicu 7000 bodova, stoga padajući trend.
[/quote]

Mali promet znači da nema puno onih koji su spremni prodati po nižim cijenama. Iako je minus bio očekivan zbog pet dana zelenila, ipak nije došlo do masovnijeg istresanja. Vidjeti ćemo sutra. Trebao bi biti važan dan za opći sentiment burze.

sve smrdi na reprizu prolječa.

I'LL BE BACK

Tuna

[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

Tuna

[smiley]
[/quote]
prije sat vrmena sam u onom pbz newsletteru pročito da cigarete imaju fajn ponder u košarici i da će se 5kn poskupljenje odrazit u izvješćima za sljedeću godinu.

New Report

Close