EU otvorila je crveno, što znači da smo propustili šansu za jaki rast koji su oni odradili jučer…a danas… jasno je što nam slijedi, slijedimo ćemo pokorno njih u padu [bye]
dosta mi je više ovog sranja od ZSE, ima neka brokerska kuća preko koje se može direktno, on-line trgovati na zapadnim tržištima i USA?? žali Bože vremena i novca koje gubim ovdje… rasta nema, samo padamo, padamo,padamo…..
Frende, za ovo sto put sto. Ova naša burza je pijaca, i biće do daljnjega, jerbo likvidnost ošla u drž. obveznice. U USA ako imaš muda, po malo pameti i sreće moš ovih 50ak % koliko je većina nas ispušila zadnjih mjesec, dva, nekako i vratiti. Evo ja bi uzeo tonu GM-a i FORDA, to će narasti 300% do Božića dok im izglasaju ovaj ( naspram citibanka) kikiriki. Ma daće im oni kopliko fod im treba…
Daklem, za upućene, kako trgovati na NYSE
[/quote]
http://www.firstrade.com/public/en_us/pricing/brokercomparison/
Evo, naša ja pa ko voli nek izvoli, ako sam dobro razumio 7 baksa po transakciji a registracija here
mogu i non US residents
https://pageserve.firstrade.com/public/apply/en_us/onlineApp.php
Good luck, zbogom pijaco
[bye]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
a nu Evrope i Emerike. Uni će upet gonat do +10% [thumbsup]
Jadna Kina, samo 7% rasta… neće to na dobro izaći:)
u članku ti piše zašto im je 7% premalo već im treba najmanje 8%:
Kini je potreban godišnji rast od najmanje osam posto radi stvaranja dovoljnog broja radnih mjesta za milijune novih građana koji godišnje preplave tamošnje tržište rada.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
okrenula sva europa u plus, i futursi amerike u plusu, a mi opet tonemo
Zna li netko neki naš brokeraj koji radi na usa tržištu? I meni je pun q. ovog smeća.
Kad će ljudi shvatiti da nije moguće stalno rasti? Ekonomija (nazovite to kako god želite) ne može stalno rasti hebemu miša!
Zna li netko neki naš brokeraj koji radi na usa tržištu? I meni je pun q. ovog smeća.
Kolega, taman kad počnete trgovati tamo, možete očekivati pravi potop
Taman kad se većina, nazovimo to tako, uvjeri u rast i krene kupovati kao da ničega nije bilo slijedi zimska rasprodaja do isteka zaliha.
Moguće, ali ne u svijetu pogotovo ne u usa.
ovo je dno i to je 100%, barem za ovu godinu
Niti jedna tvrtka neće propasti dok je Obama i njegovi ministri tu.
Zato su i rasli u petak radi špekulacija tko će biti ministri.
A ako crobex neće rasti zaboli me jer ću već sutra znati koja je moja nova ili stara burza.
Rekao sam 7% sutra, ali nakon ovog, ako neće biti 13% sutra odo ja by ebye.
Tu se više gubi, a manje zarađuje, nije niti čudno kaj su nas stranci napustili, vidjeli su da dolazi Dinko i rekli ovo nema smisla bye bye sa njima i cromen, a ostali smo samo mi bedaci koji to volimo.
Smijali smo se svi fondovi kaj su se za ljeto preseljavali na EU tržište, bumo sutra vidjeli dali će se oni sada nama smijati.
Nadam se da ne.
[/quote]
13%??????
whuahauahahha
na kojim sam ja drogama jučer bio???
još sutra čekam potvrdu banana burze i lopovluka i ne likvidnosti, a onda ako je stvarno tako nema smisla više tu biti.
Da se mi nismo niti jednom odbili dok se cijeli svijet odbio i dalje raste.
[/quote]
Može kolega istina, ali kada je odbijanac onda je odbijanac i onda se da zaraditi.
A na crobex-u se gubi jednako kao i tamo ako ne i više.
A koliko vidimo ovdje se slabo odbija i slabo zarađuje a pitanje je kako će biti slijedeće godine.
Možda će ove razine biti veliki otpor.
Nema smisla trošiti riječi.
[/quote]
Ko doktorira na ZSE, USA je osnovna škola kolega, niš se ne brinite.
[/quote]
Ne sumnjam u vaše znanje, govorim o neizbježnom potopu tamo. No oni bar imaju odbijance i plunge protection tim zadužen za odbijance, tako da sve u svemu, možda vam je to i dobra odluka… Mi nažalost imamo wc papir jedino
mene također zanima trgovanje u USA, a i na tržištima EU preko neke naše brokerske kuće pa ako netko ima popis naših brokerskih kuća preko kojih se može trgovati vani neka stavi ovdje da se konačno maknem iz ove žabokrečine zvane ZSE…