Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim ovdje od deset likova, devet u cashu. Fino.

I'LL BE BACK

po gle daj te semafor
po gle daj te semafor
[kiss] [bye]

I'LL BE BACK

Ovi ameri su luđaci evo ih opet u+ [thumbsup]

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]

A šta ćeš kolega kad najrastrošniji dio nacije cinično poziva onaj najštedljiviji na dodatnu štednju.
Ova država i sva njena materijalna dobra stvorena su krvlju i odricanjima niza generacija.
Sada se našao uzak krug koji to bagatelizira i pretvara u prah i pepeo.
Burza je samo dio priče kojoj evo svjedočimo.

A šta ćeš kolega kad najrastrošniji dio nacije cinično poziva onaj najštedljiviji na dodatnu štednju.
Ova država i sva njena materijalna dobra stvorena su krvlju i odricanjima niza generacija.
Sada se našao uzak krug koji to bagatelizira i pretvara u prah i pepeo.
Burza je samo dio priče kojoj evo svjedočimo.
[/quote]

ma kolega ne treba gledat globalno i mistificirat jednostavne stvari. Treba prodat kad su svi u pozicijama i kupit i držat kad su u cashu. Ja sam svoju školu platio s prvim. Sad sam na popravnom s drugim, i neću pasti.

I'LL BE BACK

NE gle daj te semafor
NE gle daj te semafor

[angry] [bye] [bye]

I'LL BE BACK

nego, zabrunulo me sto je kolega Sava Bushovo obozavatelj, ili ja nisam dobro skuzio nesto
[undecid]

Za razliku od Clintona, imao je snage suočiti se s najvećim izazovima koje se postavljaju pred čovječanstvo. Od ratova do posljednje krize financijskog sektora. Njegova radio obraćanja naciji su čista poezija. Obamu čeka blistava situacija, ali zahvaljujući predhodniku. Nadam se da će također biti nepopustljiv i odlučan na dobrobit cjelokupnog čovječanstva.
[/quote]

pusti Clintona na miru
još će puno vremena proći dok svijet skuži tko je on

a to sa komadima…pa nađi jednoga koji se nije ogriješio
neka mu ne bude po sudu

koja klackalica kod Amera
ubili su se od shortanja

Čovječe, ovo pada ko sjekira, s&p nastavio sa rokanjem i nakon zatvaranja, pitam se što li će tek biti u ponedjeljak!? [bye] [cry] [sad]

Sada sam došao kući, što ih to je srokalo zadnji sat vremena, pa bili su u plusu u u 15 sati

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Jučer su Ameri narasli skoro 7%, danas pali 4%. Nekako mi se čini da su i dalje u solidnom plusu?
Sutrašnji sastanak G20 mogao bi označiti prekretnicu na svjetskim burzama! [thumbsup]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

…jučer se pisalo "Amerika poludila"…
…kako se ovo danas zove?

…tamo su svi poludili…jučer optimisti…danas pesimisti…

…sva sreća pa imamo Belupo i normabel…mi ćemo biti mirni…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

New Report

Close