kakove to veze im snama? kad oni rastu mi stojimo na 0, a kad oni padaju mi potegnemo s najjačim minusom [cry]
[/quote]
ameri praznikuju
[/quote]
Taj dan veterana je očito radni dan budući je danas..
Gle Browna…
"Additional public works would take too long to organize, though they may be part of the solution for later years. What is needed now is an early and possibly temporary tax cut," he said in calling for a reduction in the value-added tax, down to 12.5% from 17.5%.
U.S. Stocks Drop on Earnings Concern,ovo je razlog zašto ameri padaju,a mi padamo 2x više od njih jer valjda imamo predobra izvješća,kod nas je na burzi hrpa neukih ljudi koji u životu nisu pročitali niti jednu knjigu o ulaganju,90% nezna ni pročitat osnove iz izvješća,držanje dionice po 2dana(sata) i svaki put prodaja sa minusom,jer ide to dolje..fundamenti šta je to..
A sad vrli "investitori" raspalite sa jedinicama
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
futiresi u cca -1%, europa cca -2%, a mi u minusu -3,3%
O čemu Vi to kolega, pa pogledajte DAX s kojim se najviše uspoređujemo – 5.25%, mi tek nešto iznad – 4%.
No, budemo mi to nadoknadili, budite bez brige!
Government, mortgage industry to announce assistance effort for Fannie Mae, Freddie Mac loans
http://biz.yahoo.com/ap/081111/meltdown_mortgages.html
As of this morning, roughly 90% of the S&P 500 companies have reported earnings.
Here’s how things stand:
Companies Exceeding Estimates: 58%
Companies Matching Estimates: 10%
Companies Falling Below Estimates: 31%
As of this morning, roughly 90% of the S&P 500 companies have reported earnings.
Here’s how things stand:
Companies Exceeding Estimates: 58%
Companies Matching Estimates: 10%
Companies Falling Below Estimates: 31%
ma kaj pricas..
pa znaju baron, ententinis, anricom, tigrus, mamus i ekipa valjda..
ja samo njih slusam
[thumbsup]
Government, mortgage industry to announce assistance effort for Fannie Mae, Freddie Mac loans
http://biz.yahoo.com/ap/081111/meltdown_mortgages.html
Step forward definitivno.
Neurednim platišama omogućuje se pomoć u otplati postojećih hipotekarnih kredita.Na CNBC upravo, klijenti će morati plačati max. do 38 % mjesečnih primanja u svrhu otplate kredita. Ostatak će preuzeti država + povećanje roka otplate do 40 godina, što će smanjiti anuitete.
To bi moglo dovesti do pada prisilne prodaje nekretnina u USA, što će smanjiti ponudu, dakle i manji pritisak na cijene nekretnina. Naravno to je pozitivan utjecaj na ciejne derivata…
Reakcija u USa je trenutno smanjenje minusa DOW sa 3,5 % na trenutno oko 1 %.
Analitičari na CNBC-u se slažu, definitivno pozitivan korak prema naprijed. Vidjet ćemo implikacije ovoga narednih dana.
evo ih rastu [thumbsup]
Dow 8,847.84 -22.70 -0.26%
Nasdaq 1,607.71 -9.03 -0.56%
S&P 500 914.43 -4.78 -0.52%
Askače li skače…..Ne možeš pratit te okomice, u sekundi 20-30 bodova.
Ako ovako nastavi preći će 9 iljadarki!
Da se nadovežem na kuće u USA. Zalihe nikad manje.
Sada će to morati ponovno krenuti. 500.000 tona čelika su uvezli više u 10. nego u 9. mjesecu.
Nešto će valjda raditi!!!
Sada će to morati ponovno krenuti. 500.000 tona čelika su uvezli više u 10. nego u 9. mjesecu.
Ovo bi moglo biti dobro, sa smanjenjem anuiteta i povečanjem otplate….10 godina više, u stvarnosti čak i više od toga , je ogromna razlika + max. 38 % mont. income, ostatak pokriva država..
Ovo bi moglo biti dobro, sa smanjenjem anuiteta i povečanjem otplate….10 godina više, u stvarnosti čak i više od toga , je ogromna razlika + max. 38 % mont. income, ostatak pokriva država..
[/quote]
Ništa država ne pokriva. Sve plaća kupac, ali rata max 38% primanja.
3 mjeseca je probni rok u kojem kupac mora redovno otplatiti anuitet.
Nakon toga se potpisuje definitivni sporazum s kreditorom.
Odnosi se samo na zauzete kuće od strane kupca.