tehnicari oce li dow ovaj put ispod 8000? ja mislim da da po svemu sudeci….misljenje?
DAX 4,813.57 11:45AM ET 353.30 (-6.84%)
FTSE 100 4,272.41 11:35AM ET 258.32 (-5.70%)
Dow Jones Industrial Average 8,695.79 4:04pm ET 443.48 (-4.85%)
S&P 500 INDEX,RTH 904.88 4:31pm ET 47.89 (-5.03%)
Evo ja to ovako gledam.
U americi svi spašavaju glave nakon izbora, i ovo mi ne izgleda kao kapitalizacija jer je već nakon 2 dana pada sa 9600 DOW došao na 8700.
Opet sava navodi nekakvo rezanje kamata.
Ma mani se takvih vijesti, jer je to mazanja očiju javnosti.
Pitanje je gdje su novci od bailouta?
Jako jako loše jučer i danas.
Tako ja gledam.
tehnicari oce li dow ovaj put ispod 8000? ja mislim da da po svemu sudeci….misljenje?
Ja znam da više ništa neznam.
Stručnjaci kažu da je to zdrava podloga za početak razmišljanja [lol] [lol]
Azija jutros i nije tako strašno.
Pola u plusu,a pola u minusu.
Futures oko +1.50%
Ne muže se svaki dan 5% u minus, treba malo izroniti da se uzme daha!
Futersi su pak priča za sebe, jučer su oko 14h. bili oko nule, na početku trgovanja oko -1,5, a trgovanje je završilo sa -5%!
Meni je najpouzdaniji futers nafta .
Futures oko +1.50%
još ga azijati stignu zakucat u –
liči na hedenšoldrrs
Futures oko +1.50%
da, više od pola azijskih indexa je u zelenome, a i futuresi dobro izgledaju… EU bi trebala također okrenuti u zeleno, možda ne na samom otvaranju, ali kasnije da… vrijeme je za jedan odbijanac kod njih, ali pogotovo kod nas gdje su firme objavile odlična izvješća [thumbsup]
da, više od pola azijskih indexa je u zelenome, a i futuresi dobro izgledaju… EU bi trebala također okrenuti u zeleno, možda ne na samom otvaranju, ali kasnije da… vrijeme je za jedan odbijanac kod njih, ali pogotovo kod nas gdje su firme objavile odlična izvješća [thumbsup]
[/quote]
EU ce u plus danas, ak ne odmah na pocetku onda tokom dana, ameri ce nas isto razveseliti, dakle danas kod nas lupanje po bidu na pocetku a onda smirivanje panike i oporovak do 2-3% u plus, daytraderi ce opet trljati ruke.., a mogu se i zahebati… [rolleyes]
pogledajte malo bolje, Azija je skoro cijela zelena jer su 2 indexa koja su crvena stanje od jučer (06.11.) [wink]
očekujem da će EU danas također biti zelena, iako možda najprije otvori crveno. sličan scenarij moguć je i s crobexom pa planiram kupnju odmah na otvaranju, možda još netko proda po diskontu.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Jel ovo odgovor kuda ćemo danas? Vaš link