Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Sve se polako okreće prema nuli.. dax od -2,50 do -0,70…
futuresi od -2,00 do 0,80…
Samo šteta što ujutro nisu bili u plusu…
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Upravo sad padamo kao svi indexi u EU zajedno to su naši podobni FM doće i vama kraj neće dugo još tako zato uživajte
Ma kakva panika prijatelju, eto bas ljepo razglabamo o Madjarskoj… [cool]
Mađarice bi bila puno bolja tema…
Mislim da je ovo oko financijske krize gotova prica.Ako hocete bas plasiti predjite na posljedice koje bi mogla financijska kriza izazvati.NPR koliko ce utjecaja ostaviti na privatni kapital i koliko je privatni kapital otporan na nemogucnost dolaska do lakih kredita ili otplate starih te kolika ce po vama biti nezaposlenost ,kolika ce biti duboka recesija i koliko je to uracunato u cijenu dionica.
Po meni financijska kriza je gotova prica a da ce ostaviti duboke posljedice to hoce(samo imamo jedno malo pitanje kolike i dali je to vec uracunato u cijenu).Netvrdim osobno ni da je ni da nije da nebi bilo da drukam prema gore ili dolje.Onaj koji moze odgovoriti na ovo gornje pitanje ce biti bogat covijek.
Ma kakva panika prijatelju, eto bas ljepo razglabamo o Madjarskoj… [cool]
ja bih radije pričao o Mađaricama …
Ajde geronimo plz iskopaj na bloombergu posto idu emerging market bonds, neke grafice, yield me interesira… Mora biti i od hr brijem. I CDS-ove, posto sada idu. Da vidimo dje ronimo…
Ajde geronimo plz iskopaj na bloombergu posto idu emerging market bonds, neke grafice, yield me interesira… Mora biti i od hr brijem. I CDS-ove, posto sada idu. Da vidimo dje ronimo…
imaš ovdje nešto …
Tko je kriv Mađarskoj što nema more.
Pa onda Madjarice dolaze nasim "galebovima" na nisan… [lol]