Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

UBS back in profit after 4 quarterly losses

UBS confirms $252 million profit in 3Q; predicts customer withdrawals will continue in 4Q

ZURICH, Switzerland (AP) — UBS AG posted a net profit of 296 million Swiss francs ($252 million) for the third quarter Tuesday, its first after four consecutive quarterly losses.

http://biz.yahoo.com/ap/081104/eu_switzerland_earns_ubs.html

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

‘The Change we need’ izlazi na izborno mjesto u Chicagu.
Rally je poceo; pitanje je gdje ce se i kad zaustaviti.
U svakom slucaju jedna dobra naznaka za politicko-ekonomsku situaciju u cijelom svijetu. Cak je i sam Chavez najavio mogucnost razgovora sa Obamom.
Ocekujem cistu i uvjerljivu pobjedu Obame (5% clearance).

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Živio!!! [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

koja strka ce biti ako Obama izgubi izbore.

Zašto bi bila strka

Zašto bi bila strka

Puno razloga:
recimo:

– dali znaš kada je bilo ono glasovanje za 700 mlrd$ da su demokrati bili velikom večinom ZA, a republikanci PROTIV??
– Obama je mlad i smatra se da ima energije srediti ovo njesra koje su republikanci napravili
– promjena je uvijek dobrodošla
– Obama je najavljivao da bi se trebalo povući iz Iraka jer se troši puno love, a malo se dobiva

a opet Obama želi uvesti poreze na bogate i sl.

Za sada i za nas (koji smo u dionicama) je punooooooooooooooo bolje da Obama dobije jer i ovaj rast je pod utjecajem Obame, te ako izgubi onda idemo opet brzo dole.
premda ne vidim koji mason bi to sredio da Obama ne dobije izbore.

Još nešto radi Obame će ovi izbori najvjerojatnije biti novi rekord po glasanju.
Svi žele promjenu.
Jedino se bojim da bi Obama mogao popiti metak kroz 3-9 mjeseci, ako će kopati gdje ne treba, a kopat će.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zašto bi bila strka

Puno razloga:
recimo:

– dali znaš kada je bilo ono glasovanje za 700 mlrd$ da su demokrati bili velikom večinom ZA, a republikanci PROTIV??
– Obama je mlad i smatra se da ima energije srediti ovo njesra koje su republikanci napravili
– promjena je uvijek dobrodošla
– Obama je najavljivao da bi se trebalo povući iz Iraka jer se troši puno love, a malo se dobiva

a opet Obama želi uvesti poreze na bogate i sl.

Za sada i za nas (koji smo u dionicama) je punooooooooooooooo bolje da Obama dobije jer i ovaj rast je pod utjecajem Obame, te ako izgubi onda idemo opet brzo dole.
premda ne vidim koji mason bi to sredio da Obama ne dobije izbore.

Još nešto radi Obame će ovi izbori najvjerojatnije biti novi rekord po glasanju.
Svi žele promjenu.
Jedino se bojim da bi Obama mogao popiti metak kroz 3-9 mjeseci, ako će kopati gdje ne treba, a kopat će.

[/quote]

sta nisi ti objasnjavao nedavno, kako uopce nije dobro da Obama dobije izbore??
[undecid]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

‘The Change we need’ izlazi na izborno mjesto u Chicagu.
Rally je poceo; pitanje je gdje ce se i kad zaustaviti.
U svakom slucaju jedna dobra naznaka za politicko-ekonomsku situaciju u cijelom svijetu. Cak je i sam Chavez najavio mogucnost razgovora sa Obamom.
Ocekujem cistu i uvjerljivu pobjedu Obame (5% clearance).

Koji hebeni Chavez??? Koji je on faktor u svijetu?
Mali još si na Laso romanima!

inače, ako NYSE nastavi rasti, moglo bi opet biti panike..
samo na "mracnoj strani".
iliti klanja medvjeda. [smiley]

citajuci strane blogove, clanke etc. svi su ocekivali neki uber pad i nakrcali se putovima i šortovima.
ako se ovaj rast zakotrlja, morat ce pokrivat pozicije, mislim da neki vec jesu..
jadna im majka..mislim da im je sindrom VW ostao u kičmi.

bit ce lijepo to promatrati..sport i glazba..
ili kako bi rekao jedan moj debeli prijatelj..
kurve & baloni [wink]

will see

Ljudi a di je etentinis……????

nakupovao mu se brokeraj, ne treba drukat vise.
kad bude trebao prodavat, pisat ce da ide gore sve, ko i prosli put

!
Svi smo mi on s vremena na vrijeme. On je uvijek medu nama. Valjda je usao u dionice pa druka na gore sada, tko zna mozda je dno pogodio
Naci ces ga vec sa vremenom!
Barona svi prepoznaju! He he he

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close