A zakaj se ne čudim da su ameri već lagano zeleni? Pa ne žele si upropastiti ono kaj su stoljeće i pol delali.
Kod nas je drugi slučaj, imamo one koji nas baš žele upropastiti
Firmama će ova kriza bit samo jedna opomena o zaduživanju u povijesti poslovanja. Ako si previše riskirao, sam si se upropastio, radije onda nauči nešto iz ovog.
Zanimljiva je ovo situacija kad su američki i europski indeksi (prvenstveno mislim na dax) volotilniji od crobexa. Mi smo izgleda uzeli pauzu od svega. [rolleyes]
[/quote]
Nemaš brige za mene. Nisam ovdje mislio na sebe osobno, već na našu burzu i ljude koji su izgubili vjeru da se pošteno može trgovati. Osigurao sam se na nekoliko strana, a u burzu sam ulupao novac od kojeg neću trebati živjeti još barem 15 godina. A da sam u ove tri godine na burzi puno toga naučio, hvala i jesam. Sve u svemu ipak vjerujem u bolje sutra i za tebe i za mene i sve nas ovdje.
Ameri idu u blagu korekcijicu.
Nadam se da nije početak nečeg novoga.
Vaš link
Badava klinovi ,sjene,ekstenzije ,svječe……ameri zatvaraju crveno i to je jedini indikator kuda idu ova kola [bye]
http://www.poslovni.hr/97351.aspx
a kako su nas novinarcici prosli tjedan obasipali s naslovom Pad kreditnog rejtinga HR….
a u tekstu pisalo "razmatra se mogucnost"
zivio senzacionalizam u poslovnom novinarstvu [thumbsup]
Bila je nedavno na TV jedna emisija posvećena upravo o načinu pisanja novinarskog teksta. Često se dogodi da naslov i tekst nemaju gotovo nikakve veze već se tek u malom dijelu mogu povezati. Ali naslov šelje poruku, privlači pozornost itd. To su novinska posla, a i oni moraju raditi …
Badava klinovi ,sjene,ekstenzije ,svječe……ameri zatvaraju crveno i to je jedini indikator kuda idu ova kola [bye]
Netko od poraženih još nije stigao izvući sav cash [lol]
Zato bi nakon toga futuresi mogli podivljati …
Več su pred finiš počeli okretati … što će tek sutra biti ? 🙂
Dow Jones Industrial Average(DJI: ^DJI)
Index Value: 9,342.37
Trade Time: 3:40PM ET
Change: 17.36 ( + 0.19%)
Prev Close: 9,325.01
Open: 9,326.04
Day’s Range: 9,255.48 – 9,410.55
52wk Range: 7,773.71 – 13,850.90
kuda reci nam
Analitičari očekuju američke ključne kamatne stope nula??? To se nikad u povjesti nije dogodilo. Tko je ovdje lud.
a zamislite predviđanja za negativne kamate u japanu!?!
šta kažete na to?
upravo suprotno kolega. danas su ameri prozivili niz losih vijesti i nisu reagirali. ovaj minus je zanemariv i pokazatelj je da trziste prestaje reagirati na lose vijesti. tko je citao Richardsona zna sto nam slijedi…