Crobex +0,41%
Opet spominješ japance koji su trenutno na 9.000 bodova, dok je ATH na 35.000 BIO prije 18 godina.
Kažeš da je Europa potegla 20% od dna u ovih tjedan dana.
Ne misliš li da je to to, što se tiče rasta Europe?
Mi? Pa mi i ne znamo zašto smo uopće toliko pali. Sada ne znamo zašto bi uopće toliko rasli. Glupo al je tak.
eto rekao sam vam kako će se stvari razvijati u svijetu…danas očekujem solidno izvješće o bdp…
e sada..el može netko meni reči kaj će biti sa crobexom????
to mene moći…
da sam na walstreetu bilo bi odlično, ali ovo je Hrvatska…tu vlada mafija i lopovi…pa je teško napraviti analizu..
ćemo dolje danas?
koliko?
Belex je pao za 80%, jedni Slovenici pali 55%, a mi smo pali 55-60% i još se bunimo.
A ljudi moji, budimo realni i zahvalni Fond menađerima.
Nice kada ans uspoređuješ sa Srbijom.
Pali smo i to smo pali kako treba, stvarno je vrijeme malo za up.
Pa i sam si rekao nemože samo padati ili rasti….
ja ne tvrdim da sada idemo prema novim ath ali da idemo gore morali bi.
Jedino ako će se i danas štopati sa velikim nalozima, ali ne vjerujem u to.
Pa koja si ti klasa pesimist ili moliš boga da padnemo pa da kupiš jako jeftino, ne kužim te, čitam tvoje postove i ni trunka optimizma nema, možda bi trebao otići malo na godišnji jer ti to nije dobro za srve toliko se uzbuđivati
Pa koja si ti klasa pesimist ili moliš boga da padnemo pa da kupiš jako jeftino, ne kužim te, čitam tvoje postove i ni trunka optimizma nema, možda bi trebao otići malo na godišnji jer ti to nije dobro za srve toliko se uzbuđivati
Ovo se odnosilo na kolegu EUROPA2
slovenci jesu pali manje nego mi ali su prošle godine rasli više nego mi i ove godine im je uveden porez na kapitalnu dobit koji je pridonio dodatnom padu
……..
ima li netko priču za nikkei, povijest, što se dogodilo 90-tih i zašto se nije još oporavio …
Znaš već i ja počinjem sumnjati da tu ima neka veza (jer druge ne vidim) [lol]
Počet ću prognozirat da padamo za dobrobit svih [thumbsup]
Evo kako je krenulo mogli bi i u minusu završiti… Svaka ti dala! [thumbsup]