Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
bok,
sto ce ameri napraviti danas?
jel zna itko?
a ako padnu ocemo li i mi pasti sutra?
ja sam mislila nesto kupiti, ali sad ne znam hocemo li rasti, pa se ne bi htjela zeznuti…
[smiley]
TO SAM BOG ZNA…
i danas smo trebali ak se usporedjujemo sa DAX-om ili DOW od jucer…a i od danas…
no izgleda da volimo crvenu boju…CRVENO JE BOJA LJUBAVI!!
zato kad padamo to radimo sa stilom.
[wink]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
danas mozda i nisi trebala al jucer i u petak ko nije kupovo, neka rade ugasi komp i ne gleda vise ikakav oblik shortanja. Bez uvrede ljudima koji se ne bave spekulacijama
Pretpostaviti koliki će biti GDP u 3Q je vrlo težak posao, to pokazuju i vrlo velike razlike izneđu pojedinih projekcija. Npr netko kaže -2% a netko kaže +2%. Konsenzus je oko -0,5%.
Međutim ja mislim da bi mogao biti pozitivan jer se smanjio deficit, a istovremeno je došlo do jačanja zaliha. Također došlo je i do pada cijena.
Da se nadovežem na ovo. Već tri kvartalna izvještaja se priča o negativnom GDP-u u USA, a on nikako da stigne. I svaki put su rezultati bolji od očekivanja. Pa me tako ne bi začudilo ni da se sutra ne ispune očekivanja.
[/quote]
Loš rezultat, tj puno niže od 2Q je već ukalkuliran u cijene. Ako bude bolji od očekivanog moglo bi značiti da se u 4Q neće nastaviti neg trend, a to znači da će DJ brzo na stare visine.
[/quote]
Kad tebe čujem, odma znam di bi mi mogli sutra krenuti.
Inače najavljuju jako loše 4Q.
Europe
lololllll
danas su bila neka izvješća i sva su bila puno puno bolje od očekivanih…
kamata je smanjena….
sutra bdp i to je to…
samo da ameri danas ne polete previše…bilo bi čak boljeda budu 2% u minusu pa onda sutra opet 5% gore…hehehehehheheheh
čekamo 9 h da vidimo zatvaranje…
pozz i uživajte
FED FUNDS RATE -0.5% to 1%
zemo ovo je izvrsna vijest samo kad bi sutra bila jos dobra mislim da bi to bilo to,idu izbori,nova nada… [thumbsup]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mislim da je apsurdno i bezpredmetno govoriti o krizi u SAD!
Hmmm… s obzirom kako dolar klizi dole ocigledno je da se nesto zna samo je pitanje sta… od 1.23 evo ga dosa je nadomak 1.3 prema euru i to sve u jednom danu… sa naglim padom burze koliko pratim doslo je i do njegovog naglog jacanja… znaci li to da vrijedi i obratno… ko ce to znat… mozda ovi sta se razumu u analize… sta se tice minusa i plusa… odavno su minusi kod svih samo kome manji kome veci… nego vjerovatno bi se i neko iz fondova treba malo zabrinit za svoje zdravlje kad vec ne brinu za ono za stabi trebali… nasem narodu nije u krvi da se baca i vjesa kad burza rikava ka ameri… ali da nadu krivca i da ga nabiju sakom, kolcem, sabljom ili metkom… o to daaaaaa…. ebate zamislite da se to desi sa bar jednim od fondovskih managera… nudim okladu da bi crobex bija u zeleno bar sljedecih mjesec dana bez obzira na okolnosti u svijetu… i ps zar zbilja mislite da ce ameri dozvolit da izvjesca u ovim okolnostima budu negativna ???
Dolar klizi jer se znalo da danas FED reže kamatne stope po našem vremenu u 19:15 i to
se već dogodilo, odrezano za 0.5% …
oprostite ali još nisam načisto s tim, kako FI američkih firmi može utjecati na kretanje indeksa i cjena firmi u hrvackoj?
Ajde, koliko toliko mi klapa priča oko banaka i financ. sektora, ali ovo….bojim se da govorimo o kruškama i jabukama, ili?!
oprostite ali još nisam načisto s tim, kako FI američkih firmi može utjecati na kretanje indeksa i cjena firmi u hrvackoj?
Ajde, koliko toliko mi klapa priča oko banaka i financ. sektora, ali ovo….bojim se da govorimo o kruškama i jabukama, ili?!
Pročitaj zadnjih 100 stranica ove teme, siguran sam da se na bar 20 od njih pisalo o tome…