Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uf, kao su se fondovi obrušili na likvidnije dionice srušiše ih sa +9% na +1% u 10 min.

ne bih rekao da su prodavali fondovi, to su većinom trejderi koji su prodali nadajući se ponovnom padu na razine od ponedjeljka, ali ako USA danas opet ostane u zelenome, plakat će sutra trejderi [wink]
[/quote]

Nekako mi djelovalo prekoordinirano za trejdere ali pošto su bili prebrzi za mene pa sam ostao unutra svesrdno se nadam da si u pravu [thumbsup]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Pogledajte trenutno sve EU indexe,osim DAX-a [bye]

Surround all arround when it hits the ground

Primjetite nafta, zlato, Euro u rastu i smanjuje se crvenilo u furesima preko bare. Polako se mjenja slika ! Pazite se i jednih i drugih i kupnje i prodaje. Samo ovo danas kod nas miriše da se pokupi što više i jeftinije dok ima vremena . Tko je u pravu, vidjet ćemo !Osobno mišljenje tko prodaje malo žuri !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Ako DAX ode u plus dans, onda ćemo i mi gore.
Ali teško.

eto najavljuju mogućnost smanjivanje kamate za cijeli poen…ali kakve to ima veze?

futursi se okreću prema pozitivi…ali to nas ne treba smetati…

naše firme rade loše te je CCSI CMA 1,650.43 Oct 28 107.37 (-6.11%) …

stoga moramo još mnogo pasti danas da budemo u skladu sa afrikom

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

eto najavljuju mogućnost smanjivanje kamate za cijeli poen…ali kakve to ima veze?

ne za, već na 1% …

I love the Smell of Profits in the Morning

ne za, već na 1% …
[/quote]
to je bilo jučer…
sad se na cnbc priča ZA 1%…
jer neki smatraju da je bolje odmah skinuti na 0.5% nego još jednom spuštati kamatu za dva tri tjedna

Ali teško.

barone, pa zar ti nije neugodno pisati takve gluposti?
DAX je jučer skočio ogromnih +11,28 % zbog jakog rasta Volkswagena zadnja 2 dana, a kako je sad VW pao povukao je i DAX u mali minus od svega -1,1%. ostali EU indexi su na visokih oko +5%, a futuresi se vraćaju prema 0 i pripemaju za novi uzlet USA dionica!

Ali teško.

Dugo nisi postao stanje DAX-a , koliko ono u minusu ?

3M USD kamatni swap je na 0,84%. Od oka, 60% sanse za 0,5%, 40% za 1% kaze trziste…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

A mislim da će puno love s našeg tržišta otići u USA i ostala likvidnija tržišta.

da, sa P/E 7 na P/E 20
[yawn]
[/quote]

Zašto ne? Kakve koristi od dionice sa P/E 1 ako ne može iz nje izaći u jednom danu nego treba prodavati 3 mjeseca? Za američke dionice me ne čudi da imaju veći P/E od Europskih s obzirom na likvidnost.

A ostale EU burze imaju P/E u rangu Crobexa ili čak manji. Pa ti vidi gdje je praktičnije fondu utući 20ak miliona €, u našu burzu ili recimo Njemačku.

Ali teško.

Dugo nisi postao stanje DAX-a , koliko ono u minusu ?

[/quote]
[lol] [lol] [lol]
A pazi ovo legendo.
Dax će u veći plus nego mi.
Kaj buš onda postao Afriku?

Ma nema nama spasa.
Treba sve prodat i čekat da svi fondovi propadnu. Nema njiam spasa. Ali akda vidim da su u minusu 50% ove godine onda sam sretan jer sam duplo bolji od njih. Nebum bio u takvom minusu pa taman pali na vladekove targete.

New Report

Close