Budeš budeš, sutra smo opet u blokadama na gore, treba sve ovo nadoknaditi.
Kao što sam već nekoliko puta napisao kada se trend okrene, najviše će rasti one dionice koje su potpuno " nezasluženo " pale, kao npr. INGRA.
Dakle rekordni rezultati svaki kvartal, najave novih velikih poslova, a dionica je tonula.
Mora gore. Danas smo vidjeli da je bila jedna od dionica likvidnijih sa najvećim porastom, tako će biti i sutra po mojoj procjeni.
[/quote]
kud si se mene uhvatio,
priznam gresku, a ti meni ovako :o)
mislim da je ingra pala zato sto ti slabo pises [wink]
[/quote]
Nema glasnogovornika, istina.
A ja opet imam malo više vremena istina – Zaključak?
Navodno se i PR ingre uskoro aktivnije uključuje u igru.
Ujedno moram priznati sam jedva izbjegao margin call ovih dana.
Ustvari bio sam u njemu.
ajd decki nemojte zahebavati, danas sam prodao igh i ingru,
nemrem gledati vise ovo zelenilo
bum opet morao kupovati po visem [undecid]
Moraš nekad i pogriješiti…, no vrlo lako si mogao i uraditi ispravno…
Ja se kockao pa kupio danas INGRU, i sad trebam očajavati što nisam kupio jučer kada je bila koju kunu više od 100kn…., hebi ga….
Zaslužili smo ovo zelenilo !!!… http://marketrac.nyse.com/Light/index.html
Još ako futuresi budu sutra u formi, a Japan i Hong-Kong se otvore slično ko danas….., uuuuu…, moglo bi biti fantastično….
sutra ce opet gosn.Dinko "Precenjeno 30-50%"Novoselac morati stavljati vece komade na ask da sprijeci "paniku". [bye]
tako je radio i prosli utorak.
ali ako ga probiju, mozda ce i on morat napravit short-covering [lol] [lol] [lol]
Ma kakvi, fondovi su čekali i nadali se da će crobex ispod 2000, ali sutra će i oni morati derati po asku ili će im ostati milijarde kuna od INE na računima pa će za par dana kupovati od nas kad crobex bude na 3000 [lol]
Ja sam jučer i danas utukao sav keš, ali kad vidim ovo kod Amera odlučio sam uplatiti danas online još svježeg keša i sutra odmah na otvaranju udaram po prodaji [thumbsup]
Još ako futuresi budu sutra u formi, a Japan i Hong-Kong se otvore slično ko danas….., uuuuu…, moglo bi biti fantastično….
Sutra će crobex biti u plusu preko +10%,a pola dionica bit će u blokadi odmah na otvaranju [thumbsup]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ajd barem su ovaj put EU i Japanezeri skužili igru pa su krenuli ranije za razliku od vrlih managera sa našeg TK. Oni još čekaju neke targete iz topica tehnička analiza. [lol]
Ako PTKM ne ode preko 200 Kn mogao bi i ja kupovati…….
Dow rakete povratak nakon pet godina niska
The Dow dobio 888 boda, utorak nakon rallying za koliko 906 bodova kao golubica povratak investitora u dionice blizu kraja jedan od najgorih mjeseci sve na Wall Street.
[smiley]
[img]http://slike.hr/slika.php?z=kama0.gif[/img]
Dow jumps nearly 900 points as bargain hunters grab stocks in anticipation of a Fed rate cut
Upravo su komentirali na CNBC-u, da je u pitanju rezanje kamatnih stopa, te da je to zadnja nada za spas U.S. ekonomije, u četvrtak izlazi izvješće za 3Q koje je po prvi puta negativno, tako da ovo nema nikakve veze sa zdravim rastom, na temelju nade utemeljen rast, onda se pitam kakav će biti pad u četvrtak na temelju negativnih činjenica!?
I dalje u istom stilu, iskrcavanje ekipe prije izvješća za 3Q, bull trap!
By the way, drago mi je zbog onih koji su u dionicama, no i dalje nisam optimist!
Upravo su komentirali na CNBC-u, da je u pitanju rezanje kamatnih stopa, te da je to zadnja nada za spas U.S. ekonomije, u četvrtak izlazi izvješće za 3Q koje je po prvi puta negativno, tako da ovo nema nikakve veze sa zdravim rastom, na temelju nade utemeljen rast, onda se pitam kakav će biti pad u četvrtak na temelju negativnih činjenica!?
I dalje u istom stilu, iskrcavanje ekipe prije izvješća za 3Q, bull trap!
By the way, drago mi je zbog onih koji su u dionicama, no i dalje nisam optimist!
http://money.cnn.com/data/markets/dow/?
Hoće li CROBEX ovako ili bolje