Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I kuda se krećemo sutra kolege (mi i Evropa)?
Za DJ kako zatvori danas, za futuresima sutra, za Asijom ili mi solo za nekim lokalnim trendom…?? [undecid] [rolleyes]
Sva sreća da ima samo 2 smjera +/- [lol] [lol]

u, majku ti, kako je poklalo međžede na ovom VW [shocked] [shocked]

VW briefly world top company as shortsellers caught

http://biz.yahoo.com/rb/081028/business_us_volkswagen.html

navodno su legli uber međžedi, Goldman!!
da, da, to je ekipa koja je išortala i majku i oca svima, napumpala naftu na 150 i jos drukala da ide na 200.zamisli, pokrivanje pozicije sa 200% gubitkom.pa jel to moguce, opće??

mogli bi se i oni zbog ovoga izvalit "na leđa" [lol] [lol]

uvijek sam volio Švabe i VW..das Auto.. sad mogu i na nulu, odradili su svoje[cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Mene samo zanima u kolikom će minusu biti DAX kad se dogodi odbijanac na VW

Skok VW je rezultat bjesomučne kupovine svih onih koji su ga šortali proteklih dana kladeći se da će mu cijena ići dolje. Sada im je Porsche zadao takav udarac da im šortanje dugo neće pasti na pamet. Prije dva dana VW je bio oko 300 EUR, a danas su ga morali plaćati čak 1000 EUR. Ljep gubitak.
Nadam se samo da naš Dinkec nije šortao VW pa zato mora prodavati dionice na ZSE da namiri gubitak.

I kuda se krećemo sutra kolege (mi i Evropa)?
Za DJ kako zatvori danas, za futuresima sutra, za Asijom ili mi solo za nekim lokalnim trendom…?? [undecid] [rolleyes]
Sva sreća da ima samo 2 smjera +/- [lol] [lol]

Ameri odrađuju flat. Nema kod njih luđačkih odbijanaca kao kod nas.
Probili su trokut na dolje prije 3 dana.
Vaš link

Jedino što se s nestrpljenjem čeka to je 3Q GDP u USA.
Koliko će biti loš, to je pitanje. Jer ako je jako loš onda će 4Q biti jako jako loš.
E to je onda loše jer tako jako jako loše se nije još ukalkuliralo u cijenu.
Ukalkuliralo se loše 3Q i jako loše 4Q.

čekajmo 21 h po našem vremenu da vidimo dali će završiti u ovakvom plusu…

kolega dans je došlo katastrofalno izvješće pa niš…znate i sami kaj znači kada market ne reagira na loše vijesti…

čekajmo i vidjet ćemo..
hebiga neki su kockari pa su u dionicama..neki ne..
e da mi je znanje vlad-a…joooooooj zahebao bi i Dinka….lolllllll

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

The S&P 500 was valued at 10.7 times estimated profit when trading opened today, the cheapest compared with the multiple using trailing profit since 1985. The MSCI World Index traded near the cheapest relative to earnings since at least 1995.

Nemojte se zbuniti što pumpaju Amerikance.
Oni samo nadoknađuju onih -3% od jučer.

Ništa se nije promjenilo od jučer.
Izvještaji su svejedno loši.

Dow 8,585.00 +409.23 +5.01%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f1964b8c-746e-4347-88aa-15cd53e2d501

jel to bomba pukla jebemti

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

pose 11 rujna druga expložn
8,536.89 +361.12 +4.42%

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

u, majku ti, kako je poklalo međžede na ovom VW [shocked] [shocked]

VW briefly world top company as shortsellers caught

http://biz.yahoo.com/rb/081028/business_us_volkswagen.html

navodno su legli uber međžedi, Goldman!!
da, da, to je ekipa koja je išortala i majku i oca svima, napumpala naftu na 150 i jos drukala da ide na 200.zamisli, pokrivanje pozicije sa 200% gubitkom.pa jel to moguce, opće??

mogli bi se i oni zbog ovoga izvalit "na leđa" [lol] [lol]

uvijek sam volio Švabe i VW..das Auto.. sad mogu i na nulu, odradili su svoje[cool]

bas razmisljam da si kupim auto, sad znam sto ce biti…
ima ko koji prijedlog

Problem kod short sale da imas ograniceni dobitak (0) i neograniceni gubitak
ovo je prejako
“Analysts questioned Porsche’s motives in announcing its holding, and suggested the company may have wanted to cash in one last big jackpot at the expense of unsuspecting investors.”
[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Sve mi se čini da su danas svi šorteri na NYSE požurili da zatvore pozicije kada su vidjeli kako ja Porsche shebao šortere na VW-u.

New Report

Close