Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo da crni drukeri, za razliku od jučer kad je padalo, danas ne žele dati postati fantastičan rast Azije, kao recimo trenutno:

Hang seng +13,28%

A koliko su pali samo jucer? Koliko su tog pada nadoknadili danas? Koliko bi JOS morali narasti samo da jucerasnju pusionu anuliraju?

Alien nije kupio jučer !? [rolleyes]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

A koliko su pali samo jucer? Koliko su tog pada nadoknadili danas? Koliko bi JOS morali narasti samo da jucerasnju pusionu anuliraju?

evo muči me proljev … i to već nekoliko dana … čitam jutros malo forum i tvoje upise i odmah te povezujem sa stomačnim problemima koje me muče …

ako ti razina od 2.000 bodova crobexa nije dovolja da utovariš svoj keš u dionice, onda stvarno ne znam što će zadovoljiti tebe i ententinisa … 1.000 ?

I love the Smell of Profits in the Morning

http://finance.yahoo.com/q?s=VOW.DE

Evo VW od jučer 3,61 puta u plusu…………. a jučer prošlo oko 10 milijardi Eura prometa

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

evo muči me proljev … i to već nekoliko dana … čitam jutros malo forum i tvoje upise i odmah te povezujem sa stomačnim problemima koje me muče …

ako ti razina od 2.000 bodova crobexa nije dovolja da utovariš svoj keš u dionice, onda stvarno ne znam što će zadovoljiti tebe i ententinisa … 1.000 ?
[/quote]

Fala za živopisan opis tvojih želučanih problema i povezivanje istih samnom. Za razliku od većine meni je totalno nebitan nivo crobexa na kojem ću se utovarit ponovno. Bitno mi je vidjeti signale kraja krize i oporavka a to za sad ne vidim.

Divno za vidjeti [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Fala za živopisan opis tvojih želučanih problema i povezivanje istih samnom. Za razliku od većine meni je totalno nebitan nivo crobexa na kojem ću se utovarit ponovno. Bitno mi je vidjeti signale kraja krize i oporavka a to za sad ne vidim.

vidjet ćeš kada te proljev stisne … bome ja vidim crobex na neslučenim razinama …

alien ajd ti nama na svedsko-finskom reci neku pametnu, npr kako stoje svedjani danas, a tek finci
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html

i ajd ponovi ono sa atpl, onu logiku jos jednom, ono s bdi

entetinis, baron i ekipa su previse puta gledali film glup gluplji

eto zašto će autoindustrija rasti?

na redu je bailout za autoindustriju…pa ovi će ekucati lovu bilo gdje samo da ne bude depra.
Svi se boje ali tako i treba.
idemo sada gore za promjenu.

Samo je pitanje dali su neki postali ovisni o crvenom?????????

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

DAX +6,16% !!! [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

vidjet ćeš kada te proljev stisne … bome ja vidim crobex na neslučenim razinama …
[/quote]

Pozlatile ti se rijeci ak su te razine vece od sadasnjih

[/quote]

Pozlatile ti se rijeci ak su te razine vece od sadasnjih
[/quote]

uh da mi se hoće nešto drugo pozlatiti … bio bih bogat kao arapski šeik …

New Report

Close