Zanimljivo da crni drukeri, za razliku od jučer kad je padalo, danas ne žele dati postati fantastičan rast Azije, kao recimo trenutno:
Hang seng +13,28%
A koliko su pali samo jucer? Koliko su tog pada nadoknadili danas? Koliko bi JOS morali narasti samo da jucerasnju pusionu anuliraju?
A koliko su pali samo jucer? Koliko su tog pada nadoknadili danas? Koliko bi JOS morali narasti samo da jucerasnju pusionu anuliraju?
evo muči me proljev … i to već nekoliko dana … čitam jutros malo forum i tvoje upise i odmah te povezujem sa stomačnim problemima koje me muče …
ako ti razina od 2.000 bodova crobexa nije dovolja da utovariš svoj keš u dionice, onda stvarno ne znam što će zadovoljiti tebe i ententinisa … 1.000 ?
http://finance.yahoo.com/q?s=VOW.DE
Evo VW od jučer 3,61 puta u plusu…………. a jučer prošlo oko 10 milijardi Eura prometa
evo muči me proljev … i to već nekoliko dana … čitam jutros malo forum i tvoje upise i odmah te povezujem sa stomačnim problemima koje me muče …
ako ti razina od 2.000 bodova crobexa nije dovolja da utovariš svoj keš u dionice, onda stvarno ne znam što će zadovoljiti tebe i ententinisa … 1.000 ?
[/quote]
Fala za živopisan opis tvojih želučanih problema i povezivanje istih samnom. Za razliku od većine meni je totalno nebitan nivo crobexa na kojem ću se utovarit ponovno. Bitno mi je vidjeti signale kraja krize i oporavka a to za sad ne vidim.
Divno za vidjeti [thumbsup]
Fala za živopisan opis tvojih želučanih problema i povezivanje istih samnom. Za razliku od većine meni je totalno nebitan nivo crobexa na kojem ću se utovarit ponovno. Bitno mi je vidjeti signale kraja krize i oporavka a to za sad ne vidim.
vidjet ćeš kada te proljev stisne … bome ja vidim crobex na neslučenim razinama …
alien ajd ti nama na svedsko-finskom reci neku pametnu, npr kako stoje svedjani danas, a tek finci
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html
i ajd ponovi ono sa atpl, onu logiku jos jednom, ono s bdi
eto zašto će autoindustrija rasti?
na redu je bailout za autoindustriju…pa ovi će ekucati lovu bilo gdje samo da ne bude depra.
Svi se boje ali tako i treba.
idemo sada gore za promjenu.
Samo je pitanje dali su neki postali ovisni o crvenom?????????
DAX +6,16% !!! [thumbsup]
vidjet ćeš kada te proljev stisne … bome ja vidim crobex na neslučenim razinama …
[/quote]
Pozlatile ti se rijeci ak su te razine vece od sadasnjih
[/quote]
Pozlatile ti se rijeci ak su te razine vece od sadasnjih
[/quote]
uh da mi se hoće nešto drugo pozlatiti … bio bih bogat kao arapski šeik …