Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DOW -2,42%
NASDAQ-2,97%
S&P -3,18%

Sad će odbijanac.
Gric,gric [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Stiže prvih 125 milijardi

Treasury set to dish out financial rescue funds

Kupovinom dionica kompanija banaka povećati će se likvidnost cjelokupnog tržišta, pa će biti jako puno slobodnog kapitala…………..
To je taj boom…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Jel netko prati Amerikance ????? Pa šta je ovo ???
Koja navlakuša opet.
Vaš link

Ma malo se trejda sa bankama, malo sa oil & gas, čekaju se izbori i tko trenutno puši izvlači lovu [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Kupovinom dionica kompanija banaka povećati će se likvidnost cjelokupnog tržišta, pa će biti jako puno slobodnog kapitala…………..
To je taj boom…….

[/quote]

Biće tebi boom….. [bye]

Ponovno vijesti koje su vrlo sumnjive….Koliko ja znam sve fin institucije će ISTOVREMENO dobiti odobrena sredstva. I to ima smisla – nije pošteno nekome dati prednost ranijeg starta.
Ali činjenica je da čim Treasory odobri sredstva, za ta sredstva jamstvo preuzima FDIC!!!
Dakle sredstva nisu još dostavljena. Postoji garancija da će se dostaviti, i tu garanciju već pokriva FDIC – drigim riječima banka sada može bez velikih problema doći do kapitala na tržištu jer iza nje stoji kao garant FDIC.

Kod amera galon(4,54L) benzina košta 2,66$ ili ti ga po litri 3,20 kuna

U.S. gasoline at cheapest price since March 2007, gov’t says

WASHINGTON (Reuters) – The average U.S. retail gasoline price fell 26 cents over the last week to $2.66 a gallon, the cheapest pump price since March 2007, the Energy Department said on Monday.

The decline in gasoline prices is one of the few bright spots for consumers in the weak economy, giving families extra money to spend on other goods and services.

In addition to cheaper motor fuel, falling crude oil is also lowering heating oil prices, which will save consumers on their heating bills this autumn and winter.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Daj pojasni nama neznalicma taj bull trap koji si danas tamo primjetio. Meni ne izgleda tako pa bih ti bio zahvalan da mi do pojasniš.

Bull trap
Vaš link

Kad uletiš danas kod Amera na +2%, i nakon par sati primjetiš da si na -3%.
To ti je bull trap.

Daj pojasni nama neznalicma taj bull trap koji si danas tamo primjetio. Meni ne izgleda tako pa bih ti bio zahvalan da mi do pojasniš.

Bull trap
Vaš link

Kad uletiš danas kod Amera na +2%, i nakon par sati primjetiš da si na -3%.
To ti je bull trap.

[/quote]

[lol]

Ponovno vijesti koje su vrlo sumnjive….Koliko ja znam sve fin institucije će ISTOVREMENO dobiti odobrena sredstva. I to ima smisla – nije pošteno nekome dati prednost ranijeg starta.
Ali činjenica je da čim Treasory odobri sredstva, za ta sredstva jamstvo preuzima FDIC!!!
Dakle sredstva nisu još dostavljena. Postoji garancija da će se dostaviti, i tu garanciju već pokriva FDIC – drigim riječima banka sada može bez velikih problema doći do kapitala na tržištu jer iza nje stoji kao garant FDIC.
[/quote]

Following are banks that have announced participation in the
Treasury program. Some company names have been shortened for
space:

FIRST ROUND
Citgroup…………$25 billion
Wells Fargo………$25 billion
JPMorgan Chase……$25 billion
Bank of America…..$15 billion
Merrill Lynch…….$10 billion
Goldman Sachs…….$10 billion
Morgan Stanley……$10 billion
Bank of New York….$3.0 billion
State Street……..$2.0 billion

TOTAL……………$125 billion

SECOND ROUND

PNC……………..$7.7 billion
Capital One………$3.6 billion
SunTrust…………$3.5 billion
Regions Financial…$3.5 billion
Fifth Third………$3.4 billion
Key……………..$2.5 billion
Comerica…………$2.25 billion
Northern Trust……$1.5 billion
Huntington……….$1.4 billion
First Horizon…….$866 million
City National…….$395 million
Valley National…..$330 million
Washington Federal..$230 million
First Niagara…….$186 million

TOTAL……………$31.36 billion

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aSbq7pnoWhZg

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Pošto mi sve druge gledamo više nego nas,izgleda da je i japancima dosta američkoga sranja.
Nikke +6.47%

Evo nam i Japanaca jutros u manjem oporavku:

NIKKEI 225(Osaka: ^N225)
Index Value: 7,621.92
Trade Time: 2:00AM ET
Change: 459.02 (+6.41%)
Prev Close: 7,162.90
Open: 7,143.34
Day’s Range: 6994.90 – 7626.42
52wk Range: 7,141.27 – 16,887.00

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

DOW -2,42%
NASDAQ-2,97%
S&P -3,18%

Sad će odbijanac.
Gric,gric [bye]

[lol]

New Report

Close