Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nasdaq plus!!! [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

koja živost, da je sad imat m_da pa se ukrcat

Yep, jedino se ameri jos bore… Ostalo sve puklo po svim savovima. [undecid]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

@znanac
nadan se da si se nakupovao!

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@ lllllllllllll

ovisi koliko ti je stalo do njih

Treba znati da su izbori u Americi, eto već se dolar oporavio, sada su na redu dionice koje su pale na najniže razine, jer percipiraju samo pozitivnost od dolaska novog, kao smjena trenera u Tottenhamu, eto već su pobjedili 2:0, prva pobjeda, ima dosta posla, ali bitan je pozitivan učinak…..
Izbori su 5.11.2008………

vodio je i Kerry masno tjedan prije, vodio je i Gore tjedan dana prije, vodi i Obama. Ako dođe onaj deda na vlast bit će svega. Ako dođe Obama, također, htio bih, ali bojim se da amerika nije spremna za prvog crnog predsjednika. Još će Texas proglasiti nezavisnost kao 1835., skoro pa 200 godina [lol]
[/quote]
Za burzu je bolje da Obama ne bude predsjednik

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Za burzu je bolje da Obama ne bude predsjednik

misliš zbog povećanja poreza na dobit od dionica? obrlatit će njega već. i Clintonica je zagovarala besplatno zdravstveno cijelog života pa je za vrijeme kampanje promijenila mišljenje. ipak je tu veliki novac, a Obama nije Jurčić.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

futuresi smanjuju minus, mogli bi do otvaranja biti u zelenom, a i Eu naglo reže minuse i šiba prema zelenome! čak je i crobex počeo taliti minus, a i kupnja se slaže na svim likvidnim dinicama. lakše se diše [thumbsup]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Pre-market data:

Ameri iz debelog minusa sve bliže pozitivi!

Možda su se shorteri preplašili ovog slučaja u Njemačkoj. Ode dionica skoro 100% UP, a short pozicija 30 milijuna komada. Pa sad ti računaj koliki je gubitak. Brzo su taj minus od -240 bodova nadoknadili.
A i nešto je love ušlo u banke od onih dodatnih 125 milijardi. Treba i njima jedno preuzimanje gdje je short pozicija oko 10% pa da se malo reda uvede. A nešto slično treba i nama.

Američko se tržište otvara u 2:30 ZBOG PRELASKA EU NA ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ja sam se sad 5 min čudio, pa mi palo napamet…a već sam mislio, uf…..

Tako je i dobro PADAJU

New Report

Close