Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala Bogu da ne trgujem na američkoj burzi, definitivno bih dospio u ludaru… [lol]

Ja osobno nebi ima ništa protiv da trgujem sa amerikancima,njihov Dow je ove godine pao samo 35%,a šta je to prema naših 60%.
I oni lude zbog minusa,neka dođu kod nas i ostatka svijete,da vide što su minusi.
A što je najgore mi stalno padamo radi njihovih sranja.
Da nepovjeruješ!
A možda se mi budemo napokon opametili i ovaj današnji dan na našoj burzi mi daje lagani optimizam. [thumbsup]

Hvala Bogu da ne trgujem na američkoj burzi, definitivno bih dospio u ludaru… [lol]

Pa ne bi dospio u ludaru, možda prije infarkt. Zapravo vrlo jednostavno izgleda, kupiš na otvaranju,
prodaš za vrijeme trgovinskog dana i kupiš pod kraj dana opet.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ovi ameri su totalni bolesnici

bit će bolje................

SAN FRANCISCO (MarketWatch) — Investor fears of debt default among emerging market nations surged Thursday after Standard & Poor’s lowered its outlook on Russia’s debt to negative, reinforcing worries that U.S. financial shocks have snowballed into a global financial crisis. J.P. Morgan Chase’s EMBI+ index, which tracks total returns for emerging markets debt, jumped 59 basis points from Wednesday’s close to 861 basis points, or 8.61%. This spread, which reflects how much more yield investors demand to hold emerging market debt compared to safe-haven U.S. Treasurys, was the highest since Nov. 26, 2002, J.P. Morgan said."

Ovo ide na gore i gore [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Evo S&P500 i DOW u plusu… Jos samo 12 min do zatvaranja. Da vidimo imaju li snage…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Medjedi zatukli S&P ispod 900. Ali nedaju se ni bikovi… Centarsut bikova na 896, dobacili do 900 opet… Interesantno.

Sad se gleda pomocni sudac, kolko ce produzit… Nista od produzetaka, jos 2 min do kraja… Bikovi u sesnaest metara…

[kiss]

Heaven or Las Vegas

Međedi se zabili u šesnesterac i utakmica neriješena

2:1 za bikove danas… Sezona se nastavlja sutra. Bikovi igraju na domacem terenu. Pitanje kolko je ozljedjenih na obadvije strane…

Evo cheerleadesice bikova izasle na teren na CNBC-u i Bloomberg-u…

Sutra nek netko drugi prenosi. [tongue]
Odlucio sam burzu sagledat sa jedne veselije strane. [thumbsup]

Počeli smo imati po dva bull trapa i dva bear trapa u jednom sessionu.
Raj za intraday tehničare

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close