Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Europa se lagano zeleni [thumbsup]
ma kakvi, opet je naglo počela tonuti u crveno! nema ovdje kruha
Jel netko zna ili pretpostavlja šta se događa… futuresi zeleni, Evropa crvena, mi crveni ali MANJE od većine evropskih indexa??
Ne volim ovakve anomalije, zbunjuju me (a već teško hvatam konce u zadnje vrijeme [lol] )
I onda se mi bunimo za pračenje USA?
Pa pogledajte EU posebice dax…
ameri kihnu oni padnu u provaliju.
I sada se futursi opet vračaju u zeleno a EU?
Nije vrag da će se i oni sada okrenuti zelenom, baš me interesira.
Činjenicu da smo jedino mi danas otvorili u crvenom i da su i evropski indexi i futuresi nakon toga promijenili smjer ka negativnom ne treba ignorirati naime niti u knjizi od Adamsa-"Svemirski vodič za autostopere kroz galaksiju" gospodar svemira nije bio svjestan da je on u stvari glavni i da svi slijede njegove misli. (tko je čitao kuži me [lol] ostali pročitajte jaaako je dobro)
[thumbsup] [wink]
U usporedbi s povijesnim potopima Wall Street došao do dna
Cijene dionica na Wall Streetu pale su 38 posto ispod prosjeka dugoročnog trenda američkog tržišta čime se Wall Street približio najvećim povijesnim gubicima što bi moglo značiti da se nalazi vrlo blizu dna, zaključuje u analizi MarketWach.
FTSE100 3966.46 -74.43 -1.84% 4083.70 3932.88 11:41:01
DAX 4393.15 -177.92 -3.89% 4576.87 4375.18 12:41:31
CAC 3190.21 -107.97 -3.27% 3334.04 3185.45 12:41:01
USA se sve više crveni, a EU tone li tone… završit će vjerojatno kao i jučer na jedno -5%
a naš crobex? sad je na -1,6 % ali vrlo je izgledna jučerašnja repriza tj da po otvaranju amera rokne na -4%
Zar nemate što pametnije pisati nego se čuditi zašto crobex svaki dan ne prati DAX ili S&P u postotak, kakve su to gluposti [bye]
U usporedbi s povijesnim potopima Wall Street došao do dna
Cijene dionica na Wall Streetu pale su 38 posto ispod prosjeka dugoročnog trenda američkog tržišta čime se Wall Street približio najvećim povijesnim gubicima što bi moglo značiti da se nalazi vrlo blizu dna, zaključuje u analizi MarketWach.
Kako sam ja to jutros izračunao da je palo 40%? Valjda sam još pospan bio.
Međutim jučer u jednom navratu i 10.10. je bilo preko 40%! Prinos na USA dionice sada je čini mi se 11,5%. Tko bi to propusio. Morat će se početi kupovati.