A, ti Fazanu jedan, ak si mi ti dao kulju čut ćeš me… [lol]
nisam ja, kćer je …
kaže da joj se ne sviđa tvoj avatar … tajo ima ljepši …
[tongue]
The other side of the trade: bear trap
NE BOJTE SE, JA SAM S VAMA [smiley]
Vidim da ti opet smjena krenula…. neka i ja sam u kešu… [lol]
možda je vrijeme za ovo:
VDKT 25% veća dobit u odnosu na prošlu godinu …
[/quote]
A da li je vrijeme za ovo:
Žitnjak gubitak od 7,8 milijuna kuna
A da li je vrijeme za ovo:
Žitnjak gubitak od 7,8 milijuna kuna
Nisi skužio … vrijeme je za to da se tvrtke počnu vrjednovati po rezultatima poslovanja, a ne po tome kako je zatvorio Nikkei …
ali poznavajući tvoj stil pisanja, ne će ti biti jasno niti nakon što sam ti to pojasnio …
Žitnjak je inače namješten već davno, kako bi g. Todorić, najviša ličnost u Hrvata, lijepo pazarila. U ovom slučaju to je potpuno beznačajno izvješće. Dobro da nije kupio po kunu, ili je. Ionako je kod Žitnjaka kupio nekretnine jer ljudi koji su radili u Žitnjaku moraju birati hoće li preći u Tisak jer umjesto Žitnjaka, g. najviša ličnost u Hrvata otvara Tisak na istim lokacijama. Toliko.
Nisi skužio … vrijeme je za to da se tvrtke počnu vrjednovati po rezultatima poslovanja, a ne po tome kako je zatvorio Nikkei …
ali poznavajući tvoj stil pisanja, ne će ti biti jasno niti nakon što sam ti to pojasnio …
[/quote]
Daleko smo mi od vremena kad će se tvrtke vrednovati po rezultatima poslovanja.
Ali vi kolega danas odmah možete početi lupati po asku na VDKT.
Budite pionir.
Siguran sam da ima dovoljno onih koji će znati prepoznati vaše vrednovanje poslovanja i prodati vam koliko god želite dionica.
Daleko smo mi od vremena kad će se tvrtke vrednovati po rezultatima poslovanja.
a zašto onda stalno postaš rezultate tvrtki u SAD-u?
a zašto onda stalno postaš rezultate tvrtki u SAD-u?
[/quote]
Vi ste govorili o poslovanju naših tvrtki a ja sam na to replicirao.
Vi ste govorili o poslovanju naših tvrtki a ja sam na to replicirao.
evo i Trokut dd Novska gubitak 2 ml kn …
Ljudi pročitajte ovaj članak pa će te onda shvatiti da će nažalost još dugo trajati ovaj bear market. Cijene nekretnina su ključ završetka krize, a očekuje se daljnji pad cijena nekretnina za još 10 %. Koliko će to još ljudi dovesti u probleme s otplatom kredita? Ako ima neko ozbiljan da nas utješi i argumentira da neće biti tako.
http://www.reuters.com/article/ousiv/idUSTRE49L01S20081022
Indeks Dow Jones izgubio je 231.77 bodova ili 2,5 posto, zadržavši se na 9.033,66 bodova. Širi indeks Standard & Poor’s 500 zabilježio je gubitak od 3,1 posto, a tehnološki indeks Nasdaq od 4,1 posto.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/wall-street-ponovo-tone-dow-jones-2%2c5-posto-u-crvenom,28236.html