@ kolega valentinovo
kako se usudjujete prozivati neke koji su prije dan dva na ovako niskim cijenama preporucivali kupnju??
Pa onda bi ovoga mauricija trebalo razapeti, procitajte kako je taj navlacio, govorio je da IPKK nikako nemže pasti ispod 1300 [shocked]
Današnja cijena je cca 400 kn
evo i kopije posta
20.06.07. | 10:05 |
IPKK (IPK KANDIT d.d. za proizvodnju bombona i čokolade)
mauricije |
korisnik od: 10.10.2006.
Kladim se da nema šansi da dotaknemo 1300 kuna.
Kupnja – IPKK-R-A
3 1.310,00
8 1.305,00
150 1.301,02
25 1.301,01
700 1.301,00
Prodaja – IPKK-R-A
32 1.315,00
80 1.318,00
56 1.319,00
2 1.319,97
7 1.319,98
ja sam vikao da je dno, nego nešto si utihnuo na ptkm?
Nisam mislio na tebe. [thumbsup]
@ kolega valentinovo
kako se usudjujete prozivati neke koji su prije dan dva na ovako niskim cijenama preporucivali kupnju??
A joj, pa većina postova i jesu čisto navlačenje. Ajde se pogledajte u ogledalo. Ovo je postao čisti drukerski forum. Ali ne zamjeram, svi smo više-manje u istim govnima, htjeli vi to priznati ili ne, te se ponašamo kao ranjene zvijeri. Problem je samo u tome kaj nitko ne piše o suštini problema koji nikako ne leži u kvaliteti pojedinih dionica. Kompletno stanje je zabrinjavajuće za male ulagaće, a nikakvi fundamenti i, ako baš hoćete, navlačenja, ne utječu na stanje vaših dionica. Ušli smo u ciklus koji se već povijesno ponavlja i iz kojeg će, ponavljam 100-ti put, BOGATI IZAĆI JOŠ BOGATIJI.
A joj, pa većina postova i jesu čisto navlačenje. Ajde se pogledajte u ogledalo. Ovo je postao čisti drukerski forum. Ali ne zamjeram, svi smo više-manje u istim govnima, htjeli vi to priznati ili ne, te se ponašamo kao ranjene zvijeri. Problem je samo u tome kaj nitko ne piše o suštini problema koji nikako ne leži u kvaliteti pojedinih dionica. Kompletno stanje je zabrinjavajuće za male ulagaće, a nikakvi fundamenti i, ako baš hoćete, navlačenja, ne utječu na stanje vaših dionica. Ušli smo u ciklus koji se već povijesno ponavlja i iz kojeg će, ponavljam 100-ti put, BOGATI IZAĆI JOŠ BOGATIJI.
Ništa čudnog, svi prate medije od HTVa, Businessa, Jutrarnjeg, VL do najmanjih i nitko od njih nije "ni pomislio" p(r)ozivati na fundamente ili ispitati zbog kojeg smo stvarno razloga baš toliko propali, a da nam ni približno nije krepalo niti jedno poduzeće izlistano na ZSE (I što će biti ako 20% tek krepa zbog ovoga)?
Birtićeva "priča" je ismijana, a on ukoren. Mjesecima se samo prodaje po bidu, a kupuje po asku jedna ili par dionica tek da se indeks popravi, nepravilnosti je bezbroj i nitko ne štiti zdravlje ulaganja i ne čudi me što su se ulagači okrenuli drugim vrstama ulaganja, moguće i susjednim burzama koje ipak rastu i nude kakav takav pozitivan izlaz.
Izgleda da su nam "slobodni" novinari odlučili biti bogatiji, a ne prebijeni. Sindrom se profesionalno uvukao u svaku tipkovnicu. Kakav nam je mentalitet i stav još smo i dobri …
Malo zelenila u Americi
Trenutno:
Dow 1,34%
Nas daq 2.82%
S&P 1.70%
Al mi se moramo u vlastitom mulju topiti.
Bagremov mudrost.
Dow Jones Industrial Average 9,103.27 3:37pm ET Down 162.16 (-1.75%)
S&P 500 INDEX,RTH 962.59 3:38pm ET Down 22.81 (-2.31%)
NASDAQ COMPOSITE 1,711.78 3:38pm ET Down 58.25 (-3.29%)
Malo zelenila u Americi
Trenutno:
Dow 1,34%
Nas daq 2.82%
S&P 1.70%
Jesi ti to zaboravio minuse (-) postaviti kao predznake ili ja haluciniram od ovog pršuta i sira?
Malo zelenila u Americi
Trenutno:
Dow 1,34%
Nas daq 2.82%
S&P 1.70%
junge… na čemu gledaš?
Na mom kompu je to malo drugačije :
DOW Down 145.20 (-2.16%)
S&P Down 20.48 (-2.24%)