Koliki je utjecaj kretanja svjetski indeksa na nas, prepoznati ćemo danas, kada svijet raste već danima !
Nakon što su Englezi (cca+5%) i EU povukli jučer, Ameri opet noćas narasli za skoro +5%,
a i Azija se sva debelo zeleni ovaj tjedan, mi bi trebali danas povući barem 10% da ih
sustignemo, s obzirom da smo u petak s grobeksom bili u obilnom minusu. [smiley]
[/quote]
Dakle vidjeli smo da uticaja nema (stoga je ova tema suvišna) do 15.10 sati:
2.549,13 -1.2% 145.503.593,36 kn 54.762.189,00 kn 85.491.404,36
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
jel ovo krenula petica?
zasto je FTSE u minusu -1,5%???
Hm ameri opasno padaju a juce su i dobro porasli,sve sto sam juce kupijo danas sam prodo i zaradijo cc2,000,00 kuna ali bijo sam spreman i na minimalni gubitak jer ovo je LUDILO
štima, oš se kladit da će dosegnuti target koji sam nacrtao?
[/quote]
sad znam zasto se zdenkom jos trguje, tehnicari je odrzavaju u zivotu, traze valove, [lol]
oklada? moze? s obzirom da cu garantirano izgubiti okladu za ATPL, uvecavamo stake za duplo!
[/quote]
ma da, ma stigneš ti još na ATH …
prihvaćam … hebeš lovu, glavno da se družimo …
Moram priznati da me ovo st(r)anje na ZSE pomalo zabrinjava! Nismo iskoristili jaki rast zadnjih dana koji je bio u USA i pogotovo EU, a kako sad EU okreće u crveno, a futuresi također već na -2,5% bojim se da nas čeka crveno zatvaranje danas i neugodan dan sutra. [pray]
prijelomna vijest:
Fed creates new money market funding facility to provide liquidity to money market investors.
bože šta nam rade, a mi još zahvaljujemo.
Sve bu izlgeda FED pokupovao. I banke, i ovo hipotekarne kredite, i novcane fondove, i automobilsku industriju i tko zna sto jos… Uskoro ce se ovo pustat na CNBC-u:
Ništa nije isključeno.
Nego gdje su oni koji su vikali da je dno? Popala maca. Kao i uvijek. Valjda je laganje ovdje svetinja.
prijelomna vijest:
Fed creates new money market funding facility to provide liquidity to money market investors.
bože šta nam rade, a mi još zahvaljujemo.
Sve bu izlgeda FED pokupovao. I banke, i ovo hipotekarne kredite, i novcane fondove, i automobilsku industriju i tko zna sto jos… Uskoro ce se ovo pustat na CNBC-u:
[/quote]
nek kupi i HR brodogradilišta [proud]
[/quote]
nek kupi i HR brodogradilišta [proud]
[/quote]
money market funding facility – MMFF
croatian shipyard funding facility – CSFF
Zakamufliramo u kraticu i posaljemo u kongres, Bush ziher potpisuje, on to tak nista ne kuzi… Sto Bush zna sto je kroejsan
Konacno neka pametna i od tebe… [thumbsup]