Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobit ce od dede plisanog medu. [cool]

ha ha ha ha hahahahahahahahaahahaha
medu štedu ili stanka

I love the Smell of Profits in the Morning

azija u ljepom zelenilu oko 3%, USA jučer potegla oko +5% [thumbsup]
počinje zeleni bull run. danas bi crobex mogao odraditi malo žešći rast. vrijeme je da izvadimo keš od INE iz čarapica [cool]

bas sam si razmisljao jucer koji su ameri debili.. cudo jedno od nacije.. google P/E 50 primjerice.. GE isto neki bijesni broj i sada dok je kakti na dnu.. GM nikad nece imat dobit :)..
valjda imaju projekciju povecanja dobiti od 1000% u sljedecih 10 godina..
imaju najprecijenjeniju burzu na svijetu i jos ne kuze da im se gospodarski rast temelji na trosenju kredita koji se nikad ne mogu vratiti, jos manje se mogu vratiti kad gospodarstvo ne raste..

a samo da iskuse malo rasta kojim cudom, i evo nafte na 200 dolara..

dow jones narastao 15% u tjedan dana.. buffet govori kako ce vecina firmi ostvariti rekordnu dobit u narednih 50 godina, sto ne bi trebalo biti problem u inflaciju od ca. 10%
[/quote]

je, je ..oni su debili, ali si ti pametan! [thumbsup]
nije da nesto preferiram Amerikance, ali pametuje o Buffetu i o US ekonomiji lik, koji je u najvecem hrvatskom bull-runu balkanskog tipa bio konstanto u minusu. [rolleyes]
zato ti i jesi najbogatiji covjek na svijetu, a ne Buffet, zato amerika i je 30% svjetske ekonomije i zato su im svi i dali kredite, jer su oni glupi, a ti pametan!
a onda je svizac..

drž’ se ti rodjo svog LLRB i ostalih papazjanija.. [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@super24

malo se informirati, pa ćeš vidjeti da nisu najprecijenjenija burza na svijetu

ako negdje u svijetu i postoji neproporcionalno precijenjena burza ,sigurno se ne gleda na futurese iste za odluku kupiti ili prodati sljedeceg dana..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

deimos jesi ti to usao u dionice?

bit će da je KODT, samo ne znam pa ili ra …

deimos jesi ti to usao u dionice?

Sto se svi brinete jesam ili nisam? [undecid]
Nisam jos, cekam da dodje crobex na 4980, onda uljecem. [cool]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

eto svi zelene jedino mi mudrujemo…
bih +8% bravo!!!!!!!

ma nisam bio siguran jesi usao
ili imas pjesnicku sliku o dionicama za unuke [smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

počinje zeleni bull run. danas bi crobex mogao odraditi malo žešći rast. vrijeme je da izvadimo keš od INE iz čarapica [cool]

bas sam si razmisljao jucer koji su ameri debili.. cudo jedno od nacije.. google P/E 50 primjerice.. GE isto neki bijesni broj i sada dok je kakti na dnu.. GM nikad nece imat dobit :)..
imaju najprecijenjeniju burzu na svijetu i jos ne kuze da im se gospodarski rast temelji na trosenju kredita koji se nikad ne mogu vratiti, jos manje se mogu vratiti kad gospodarstvo ne raste..

dow jones narastao 15% u tjedan dana.. buffet govori kako ce vecina firmi ostvariti rekordnu dobit u narednih 50 godina, sto ne bi trebalo biti problem u inflaciju od ca. 10%
[/quote]

nije da nesto preferiram Amerikance, ali pametuje o Buffetu i o US ekonomiji lik, koji je u najvecem hrvatskom bull-runu balkanskog tipa bio konstanto u minusu. [rolleyes]
zato ti i jesi najbogatiji covjek na svijetu, a ne Buffet, zato amerika i je 30% svjetske ekonomije i zato su im svi i dali kredite, jer su oni glupi, a ti pametan!
a onda je svizac..

[/quote]
hehe, mig dragi, da si ti kupovao kad si govorio da si kupovao , bio bi ca.90% u minusu.. samo da te podjsetim na todorijadu primjerice, ili nije valjda da prodajes kad pises da kupujes [shocked]

malo sam zapeo u nekim navlakusama, istina, al mogu rec, da mi je minus zapanjujuce mali u zadnje vrijeme [tongue]

sto se tice buffeta, dosta je dugo bio u pravu, pa bi mogao sad za promjenu mogao malo biti u krivu..

idoliziranje bilo koga znak je niske inteligencije..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ma nisam bio siguran jesi usao
ili imas pjesnicku sliku o dionicama za unuke [smiley]

uhvaćen s rukama u pekmezu … ajde neka … dobro došao na svijetlu stranu … [kiss]

[/quote]

a onda je svizac..

[/quote]
hehe, mig dragi, da si ti kupovao kad si govorio da si kupovao , bio bi ca.90% u minusu.. samo da te podjsetim na todorijadu primjerice, ili nije valjda da prodajes kad pises da kupujes [shocked]

malo sam zapeo u nekim navlakusama, istina, al mogu rec, da mi je minus zapanjujuce mali u zadnje vrijeme [tongue]

sto se tice buffeta, dosta je dugo bio u pravu, pa bi mogao sad za promjenu mogao malo biti u krivu..

idoliziranje bilo koga znak je niske inteligencije..

[/quote]
samo ti mene podsjeti..
mozemo i na osobnoj razini, nije problem!
sto se tice todorijade iz belja sam se izvukao sa nulom, zvijezdu sam kupovao na 19 000, prodavao na 14 000, a ledo sam imao otprije.i to 50% portfelja kupljeno na 9 900, prodao ga na 18 000 u padajucem trendu kad je sve krenulo u PM. [bye] [bye] [bye]

daj da cujemo tvoju ulagacku povijest?
ti ne da si u minusima, nego nemres ni izaci..ni za kunu [lol] [lol]

niska inteligencija kazes?
a sta reci za onog koji sam kaze da su ga navukli, tj. da je zapeo u nekim navlakusama?

ne idoliziram nikog, dapace ulazem potpuno drugacije od Buffeta, ali pljuvanje i omalovazavanje, i nacin na koji ti pises je znak ne posjedovanja inteligencije! [bye]

zivio rodjo!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

dakle, vipy

http://www.poslovni.hr/96028.aspx

libor pada …

samo mali podsjetnik dok me opet ne izbrišu

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=4545

New Report

Close