Koliki je utjecaj kretanja svjetski indeksa na nas, prepoznati ćemo danas, kada svijet raste već danima !
Nakon što su Englezi (cca+5%) i EU povukli jučer, Ameri opet noćas narasli za skoro +5%,
a i Azija se sva debelo zeleni ovaj tjedan, mi bi trebali danas povući barem 10% da ih
sustignemo, s obzirom da smo u petak s grobeksom bili u obilnom minusu. [smiley]
Tako je.
Jasno ko dan.
Postao sam graf, ameri bi se mogli odbiti od 9500, pa nemojte da vas zadesi crvenilo dan nakon kupovine.
[/quote]
Mišljenja sam da DA, evo, futuresi su već u minusu:
azija u ljepom zelenilu oko 3%, USA jučer potegla oko +5% [thumbsup]
počinje zeleni bull run. danas bi crobex mogao odraditi malo žešći rast. vrijeme je da izvadimo keš od INE iz čarapica [cool]
Ima li tko kakav link da vidimo koliko je međubankarsko kreditiranje u USA i EU?
The German government slashed its growth forecast for 2009 from 1.2 to 0.2 per cent
South Korea’s president says crisis worse than 1997/98
Mon Oct 20, 2008 11:38pm EDT
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idINSEO33757920081021?rpc=44
danas sve zeleno oko nas…mogao bi crobex solidno skočit odmah na otvaranju [smiley]
Za orijentaciju vezano uz prethodni email o Koreancima:
KOSPI 1999 lowest = cca 300
KOSPI ATH = oko 2000
KOSPI sad = 1196
USA je krasno zatvorila, Azija zelena, EU otvara u zelenome! Danas će i crobex fino skočiti [thumbsup]
USA je krasno zatvorila, Azija zelena, EU otvara u zelenome! Danas će i crobex fino skočiti [thumbsup]
nije direktno na tebe gismunde … ali,
kad smo padali onda smo svi pričali kako nemamo veze s USA, Azijom i EU …
sad kad oni rastu, sad bi i mi zbog njih trebali rasti …
treba biti dosljedan …
osobno bi najviše volio vidjeti pozitivna financijska izvješća i rast temeljen na njima …
DAX i FTSE jedva oko +0,5%
Kauboji u minusu trenutno što se tiče futuresa.
Nedovoljno meni.
Baka je važnija od krize. [lol] Nedavno Obama nije htio prekinuti kampanju da se posveti krizi.
Obama prekinuo kampanju kako bi posjetio baku
Vaš link
FTSE upravo u minusu.