Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliki je utjecaj kretanja svjetski indeksa na nas, prepoznati ćemo danas, kada svijet raste već danima !
Nakon što su Englezi (cca+5%) i EU povukli jučer, Ameri opet noćas narasli za skoro +5%,
a i Azija se sva debelo zeleni ovaj tjedan, mi bi trebali danas povući barem 10% da ih
sustignemo, s obzirom da smo u petak s grobeksom bili u obilnom minusu. [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ma sutra će opet sve gore. Amerikanci su lijepo potegnuli.

Tako je.
Jasno ko dan.
Postao sam graf, ameri bi se mogli odbiti od 9500, pa nemojte da vas zadesi crvenilo dan nakon kupovine.

[/quote]

Mišljenja sam da DA, evo, futuresi su već u minusu:

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

azija u ljepom zelenilu oko 3%, USA jučer potegla oko +5% [thumbsup]
počinje zeleni bull run. danas bi crobex mogao odraditi malo žešći rast. vrijeme je da izvadimo keš od INE iz čarapica [cool]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ima li tko kakav link da vidimo koliko je međubankarsko kreditiranje u USA i EU?

I love the Smell of Profits in the Morning

The German government slashed its growth forecast for 2009 from 1.2 to 0.2 per cent

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

South Korea’s president says crisis worse than 1997/98
Mon Oct 20, 2008 11:38pm EDT

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idINSEO33757920081021?rpc=44

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

danas sve zeleno oko nas…mogao bi crobex solidno skočit odmah na otvaranju [smiley]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Za orijentaciju vezano uz prethodni email o Koreancima:
KOSPI 1999 lowest = cca 300
KOSPI ATH = oko 2000
KOSPI sad = 1196

USA je krasno zatvorila, Azija zelena, EU otvara u zelenome! Danas će i crobex fino skočiti [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

USA je krasno zatvorila, Azija zelena, EU otvara u zelenome! Danas će i crobex fino skočiti [thumbsup]

nije direktno na tebe gismunde … ali,

kad smo padali onda smo svi pričali kako nemamo veze s USA, Azijom i EU …
sad kad oni rastu, sad bi i mi zbog njih trebali rasti …

treba biti dosljedan …

osobno bi najviše volio vidjeti pozitivna financijska izvješća i rast temeljen na njima …

I love the Smell of Profits in the Morning

DAX i FTSE jedva oko +0,5%
Kauboji u minusu trenutno što se tiče futuresa.
Nedovoljno meni.

Baka je važnija od krize. [lol] Nedavno Obama nije htio prekinuti kampanju da se posveti krizi.

Obama prekinuo kampanju kako bi posjetio baku
Vaš link

FTSE upravo u minusu.

europa ipak otvara u dobrom zelenilu, a kod nas još kaskamo za jučerašnjim danom oko 3% za europom i amerima….

dan je pametniji od noći

New Report

Close