rooster,
dosta povrsni komentari,
samo
skup turista je bilo ya zicanje para od drzave pa nece valjda reci da im je dobro [tongue]
cisto za info sto se tice nekretnina
reci mi razliku izmedju pada cijene i diferencijacije na trzistu nekretnina ? [tongue]
btw, realno cijene nekretnina su vec pale, jer je rast prosjecnih cijena prekinut
treba uzeti u obzir inflaciju i to da su nase cijene nekretnina iskljucivo u eurima, pa racunaj
[tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue]
Cijene naših nekretnina će tek pasti, ali ti sebi ne želiš to priznati i trpaš pod diferencijaciju.
Padat će i top lokacije, nema kupnje [bye]
Cijene naših nekretnina će tek pasti, ali ti sebi ne želiš to priznati i trpaš pod diferencijaciju.
super, mozda onda nona kojoj objasnjavam da mi proda ipak popusti mod mojim uvjerenjima da je kriza [kiss] i napokon mi proda parcelicu [cool]
super, mozda onda nona kojoj objasnjavam da mi proda ipak popusti mod mojim uvjerenjima da je kriza [kiss] i napokon mi proda parcelicu [cool]
[/quote]
ma te none su zaj…ane, j…e se njoj za krizu. Iako… nek čuje da je Pero iza čoška istu prodo za 20% manje… Možda da pustiš priču u selu [smiley]
Bez zahebancije, ne znam jesi li iz ZGB, al provozaj se malo po bežuljcima na sjeveru. Ja do prije mjesec dva nikad nisam na tamošnjim novogradnjama vidio transparente :"na prodaju tel: taj i taj", a i reklame počele na radio stanicama… ne treba bit previše pametan. Za obalu neznam… tamo su ionako glavne none, sa nekim svojim zakonima [smiley]
rooster,
dosta povrsni komentari,
Napišem kilometar teksta, a ti da sam površan? Pa nisam završio daktilografski tečaj, pobogu? Iovako mi po prstima ostala slova s tastature zalijepljena. [lol]
Plus toga su mi danas još rekli da je glupost uspoređivati dvije dionice, te da slabo vidim i slabo čujem s obzirom kakav mi je avatar. Danas nije moj dan… [wink]
btw, realno cijene nekretnina su vec pale, jer je rast prosjecnih cijena prekinut
treba uzeti u obzir inflaciju i to da su nase cijene nekretnina iskljucivo u eurima, pa racunaj
[tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue] [tongue]
S ovim se slažem, ali da li je to dovoljno? Priča se o 30% manjem prometu nekretninama, a one drže cijenu.
Također, potvrđena je informacija da se ovih dana praktički nijedna transakcija nekretninama ne odvija po izvješenim cijenama, nego po 10%, 20% pa i više % diskonta. Drugim riječima, službena statistika laže.
Fundamentalna analiza tržišta nekretnina
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7a1cc75d-90e8-43c4-ae30-d5979c11f710
Bez zahebancije, ne znam jesi li iz ZGB, al provozaj se malo po bežuljcima na sjeveru. Ja do prije mjesec dva nikad nisam na tamošnjim novogradnjama vidio transparente na prodaju tel: taj i taj, a i reklame počele na radio stanicama… ne treba bit previše pametan. Za obalu neznam… tamo su ionako glavne none, sa nekim svojim zakonima [smiley]
baš vidio reklamu od profectusa i to izemđu dnevnika i sporta na HRT i nasmijo se da ću kupit stan po 1200-1300€ kvadrat za godinu i pol.
Bez zahebancije, ne znam jesi li iz ZGB, al provozaj se malo po bežuljcima na sjeveru. Ja do prije mjesec dva nikad nisam na tamošnjim novogradnjama vidio transparente na prodaju tel: taj i taj, a i reklame počele na radio stanicama… ne treba bit previše pametan. Za obalu neznam… tamo su ionako glavne none, sa nekim svojim zakonima [smiley]
baš vidio reklamu od profectusa i to izemđu dnevnika i sporta na HRT i nasmijo se da ću kupit stan po 1200-1300€ kvadrat za godinu i pol.
[/quote]
More signala, od druka guvernera HNB, Ljube Jurčića, mnoštva tiskovina, do agresivnog reklamiranja, čini se da se moja očekivanja o postepenom hlađenju tržišta nekretnina u Hrvatskoj, vrlo ostvariti u vrlo kratkom razdoblju. U Splitu gdje ja živim ima more nekretnina koje su kupljene kao investicija i neke ostaju neprodane već mjesecima, a o preizgradnji (naročito u široj okolici) da i ne govorimo, tako da je moguće da psiholagija odradi svoje i krene lavina.
[/quote]
ma te none su zaj…ane, j…e se njoj za krizu. Iako… nek čuje da je Pero iza čoška istu prodo za 20% manje… Možda da pustiš priču u selu [smiley]
Bez zahebancije, ne znam jesi li iz ZGB, al provozaj se malo po bežuljcima na sjeveru. Ja do prije mjesec dva nikad nisam na tamošnjim novogradnjama vidio transparente :"na prodaju tel: taj i taj", a i reklame počele na radio stanicama… ne treba bit previše pametan. Za obalu neznam… tamo su ionako glavne none, sa nekim svojim zakonima [smiley]
[/quote]
naravno da je doslo do usporavanja kad su i stipe i ante kupili od joze i stefa stare kuce, sravnili sa zemljom i sagradili "urbanu vilu" naravno da ce takve stvari legnut dolje… cisti ciklicni proces…
isto tako zadnjih 7-8 godina sve je raslo 20% godisnje, limenka u novom zagrebu stara 35 godina ili novogradnje na top lokacijama, naravno da je to neodrzivo…
no ne da mi se razglabati o nekretninama posebno na dionic forumu…
Ona dva grafa sa seebiz-a koja sam danas stavio su za klinac. Sad mi je žao što ih stavih, a nisam ih prije prekontrolirao. Naime, skale za npr. S&P i Crobex su različite, na grafu izgleda kao da smo jednako pali, a u stvarnosti je Crobex puno bolje zaronio.
‘Bem ti novinare, dobro sava govori, treba otkaze podijelit… [angry]
Ignorirajte to smeće…
Ona dva grafa sa seebiz-a koja sam danas stavio su za klinac. Sad mi je žao što ih stavih, a nisam ih prije prekontrolirao. Naime, skale za npr. S&P i Crobex su različite, na grafu izgleda kao da smo jednako pali, a u stvarnosti je Crobex puno bolje zaronio.
‘Bem ti novinare, dobro sava govori, treba otkaze podijelit… [angry]
Ignorirajte to smeće…
Maloprije sam ti kolca zabiberio na Diokici zbog Svaka čast K-PAX!
Trebao si i njega iskontrolirati.
Ali za kajanje si ovdje dobio stotku!
Curavić je Hrvat pa valjda zato mi bolje ronimo.
Maloprije sam ti kolca zabiberio na Diokici zbog Svaka čast K-PAX!
Trebao si i njega iskontrolirati.
Njega ne mogu iskontrolirati jer je iznio svoja očekivanja. Mogu mu priznati činjenicu da ih ima te ga pohvaliti što ih je javno iznio. Mogao bih iznijeti i svoja očekivanja da ih imam za naedeni papir, ali nemam ih.