Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Američki kompjutorski div IBM izvijestio je o gotovo 20-postotnom rastu dobiti u trećem tromjesečju, nadmašivši očekivanja analitičara, a ugodno je iznenadio i Advanced Micro Devices (AMD).

Evo nam recesije!!

A zaaaaaaaato su im futuresi u debelom crvenom…

[rolleyes]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Nisam još do sada primjetio da futuresi preko bare prate indexe u EU. Kad se u Europi počelo zeleniti, smanjilo se crvenilo (od stida) u USA. Do sada je bilo suprotno… Članice NATO saveza ratuju između sebe. Čija će biti zadnja ? Sve je krenulo niz brdo (krdo) kad je u Rusiji za predsjednika izabran Medvedev. Cijelo tržište poprimilo je njegovo prezime. Vrijeme je da Amerika izabere nekog Bila Bullsa i onda će krenuti na bolje. ***obrisano***

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Gadafi spašava Unicredit banku

LONDON -" It may be an ironic twist of fate, but a useful one: former Italian colony Libya has come to the rescue of flagship Italian bank UniCredit, taking a 4.2% stake and bolstering investor confidence in the bank’s battered shares.
The stock has plunged nearly 40.0% over the past month, weighed down by financial worries and its 6.6 billion-euro hunt for capital ($8.9 billion) announced earlier this month. Libya’s stake is worth $1.3 billion, based on UniCredit’s share price on Friday morning and the 13,368.57 million shares that the Italian bank has oustanding, according to Thomson Financial."

Šta još nećemo doživjeti u ovoj krizi? [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

da indija kupi dio velike krune

Gadafi spašava Unicredit banku
LONDON -" It may be an ironic twist of fate, but a useful one: former Italian colony Libya has come to the rescue of flagship Italian bank UniCredit, taking a 4.2% stake and bolstering investor confidence in the bank’s battered shares.
The stock has plunged nearly 40.0% over the past month, weighed down by financial worries and its 6.6 billion-euro hunt for capital ($8.9 billion) announced earlier this month. Libya’s stake is worth $1.3 billion, based on UniCredit’s share price on Friday morning and the 13,368.57 million shares that the Italian bank has oustanding, according to Thomson Financial."

Šta još nećemo doživjeti u ovoj krizi? [bye]

poetic justice

Kamata na trzistu novca zagreb skoro 18% !!!!!!!
What a fuck …. ?!??!? [shocked] [shocked] [shocked]
A vi gubite cash po zse…

Kako se plasiraju novci tamo?

Stari mačak.

Warren Buffett: Why I’m Buying U.S. Stocks Now

Warren Buffett wants the world to know that it’s time to get greedy right now, as fear sends stock prices plunging across the globe.

http://www.cnbc.com/id/27230391

da da stari mačak kupuje dionice ali koje?
samo one sa dividendom…a koja daje dividendu kod nas?

ht, atpl iiii?
sve ostalo je smeče kao moj ledo npr…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kaogume će danas povući,juropa još nije oči otpakirala,he,he,heee

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Europa se budi,a mi opet spavamo kad ne treba. [cry]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Europa se budi,a mi opet spavamo kad ne treba. [cry]

Amerika …+5% a u velikoj frci, Europa trenutno oko +2,5% a u maloj frci, a mi sigurni (zahvaljujući Rohatinskom) uz lagani dolazak keš-a (INA) i mi u MINUSU.To su male tajne velikih kuhara.

Stari mačak.

Warren Buffett wants the world to know that it’s time to get greedy right now, as fear sends stock prices plunging across the globe.

Shit, i Warren je na prodaji. Nije dobro…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Stari mačak.

Shit, i Warren je na prodaji. Nije dobro…
[/quote]
[huh] ?

New Report

Close