Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
AMERI ZAVRŠILI +5% ,da li se to trend okreće
DJIA + 4.68% Nasdaq + 5.49% + cah od INE = + Crobex
A mi ??? Koliko ćemo mi sutra imati dionica u pozitivnoj blokadi ??? 5,10,15,30 ????
Gric, gric, mljac…… [thumbsup]
odličan post kolega,odlično pitanje!
a vi koji ste u kešu, što će te vi???
A mi ??? Koliko ćemo mi sutra imati dionica u pozitivnoj blokadi ??? 5,10,15,30 ????
koliko ja znam, jer vremena su se promijenila, a moramo se samim time i mi sami, ako su blokade, onda je barem mnimalno 40 dionica u blokadi. kakvih 5,10.
Ja bih samo rekao ovo:
Kad je došla lova od Plive, nije sve odmah počelo naglo gore, nisu fond manageri blesavi. ALi smo imali dugotrajan rast zbog poveće količine cash-a. Razlika između tada Plive i sada Ine je jedino ta što su danas dionice kudikamo jeftinije nego što su bile tada. Dakle sve je moguće.
Pogledajte SADA indexe u Amerci, DOW JONES je u zelenom,… sutra ujutro pogledajte azijske indexe,… i nakon toga spremni ste za otvaranje ZSE! Sve je jasno.
US stocks stage dramatic recovery
The Dow Jones closed up more than 400 points today in volatile trade, as investors scoured for bargains
A late rally lifted the Dow Jones Industrial Index by 401.35 points or 4.68 per cent to 8,979.26.
http://business.timesonline.co.uk/tol/business/markets/article4952989.ece
odličan post kolega,odlično pitanje!
a vi koji ste u kešu, što će te vi???
Onako, prvo što mi padne na pamet, kupovat će od ivane?
A gdje su nestali ententinis i ekipa?
Fale nam njihove pažljivo izguglane loše vijesti. Morate priznati.
Mislim da je amerima prekipilo s crvenilom. Nema veze više ni fin. kriza ni recesija, kupuje se sve od reda i to na veeelikim prometima.
Drugari sta je po vama uticalo na ovu uzlaznu putanju u amera??? [thumbsup]
dobra izvješća banaka, aviokompanija i kompjuteraša.
"dobra" makroekonomska izvješća, a ono loše o padu industrijske proizvodnje je odrađeno jučer (jer još jučer je NY Fed imao katastrofa izvješće pa je današnje za cijelu ameriku već bilo odrađeno).
ne spominju nas nigdje u izvjescu-to je dobro, totalno smo izolirani, zahvaljujuci Rohatinskome
The east is in the red
http://www.ft.com/cms/s/0/b24ba7fc-9bb0-11dd-ae76-000077b07658.html
dow i S&P skoro pet posto up, nafta roka dolje…sutra smo minimum 7%up
Pogledajte SADA indexe u Amerci, DOW JONES je u zelenom,… sutra ujutro pogledajte azijske indexe,… i nakon toga spremni ste za otvaranje ZSE! Sve je jasno.
Je, do kada, do 12:30 i što nakon toga!?
nisam bas od tebe ocekivao ovakvo drukanje,vise sam mislio da radis u tisini i miru.Ovo mi vise lici na Barona koji kupi i to jos objavi da bi poslije pol sata vikao UP UP
E sad ja tebe pitam tko vodi tu gospodarsku rubriku u JL?
Otkaz pod hitno.
OK, imaš se pravo ne slagati s njima, ali čemu otkaz? Demokracija, kume.
Ajde onda da vidimo da li vjeruješ IMF-ovim analitičarima. Imaju neku bazu prognoza, pa sam upiknuo par zanimljivih državica i pitao što oni misle kakav rast GDP se može očekivati narednih godina. Kristalna kugla, efektivno. Rezultat je u prilogu.
Primjeti da je outlook slabiji za 2008 ali i za 2009, gdje će osobito developed countries stradati u 2009 (nulta stopa rasta i US, UK, Germany). Kina, Indija lagano usporenje. Mi kako tako, ali sa 3.7% i nismo baš neki emerging market.