Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Chuck Norris doesn’t borrow at the Fed’s discount window. Chuck Norris LENDS at the Fed’s discount window.

[lol]

If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.

Chuck Norris doesn’t mark-to-market. The market marks to Chuck Norris.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Pitanje:
Ako ameri zatvore danas u crvenom, Evropa otvori crveno, futuresi zeleni, novac od INA-e stiže na račune u kojem će smjeru crobex sutra?????????????????

Chuck Norris doesn’t mark-to-market. The market marks to Chuck Norris.

[/quote]

Chuck Norris’ first job was as a paperboy. There were no survivors.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Chuck Norris subprime collateralized debt obligations still trade at 100 percent of face value. [lol]

Pitanje:
Ako ameri zatvore danas u crvenom, Evropa otvori crveno, futuresi zeleni, novac od INA-e stiže na račune u kojem će smjeru crobex sutra?????????????????

Koliko novaca nudiš za tu informaciju? [lol]

Evo zanimljiva analiza… http://kr.youtube.com/watch?v=-BAk74ee6_o&feature=related

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Pitanje:

Pitanje krajnje za..bano [smiley]

bit će bolje................

Pitanje:

[/quote]
Ja ti za badava kažem da će dole u 3 pm

pratite promet dj..kada vidite da je roknuo kako treba..pa i skunuo svoj osobni rekord i kada to sve završi sa prometom večim od 5 mlrd onda smo na dnu…
veliki pad – mali promet = grodj

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Što je grodj?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe [bye]

http://www.finviz.com/ [bye]

Ljudi moji pa cijeli svijet se rusi kao kula od karata. Dobro treba vagati sta sad i u sta [shocked]

Pitanje:

[/quote]

Ma, probat ću sam [lol]
Sutra opet svi padaju (ameri već na -2%), a mi zbog INA- rastemo…
U ponedjeljak svi rastu pa i mi rastemo, a tamo negdje u srijedu bježanija s novcima, a!? [proud]

New Report

Close