Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nokia pad profita 30%

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Evropa u minusu 2-3%, futuresi u plusu cca 1%, crobex oko nule, susjedi nam u debelom minusu, tko je tu lud?

Vjerojatno se troši lova od INE koja će doći sutra, a uračunavši T+3, ekipa kupi da im ne pobjegnu jeftine dionice. Al čini mi se to će bit kratkotrajno!

Amerika zelena
Europa crvena

Kaj više se ne prate? Pukla ljubav.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Amerika zelena
Europa crvena

Kaj više se ne prate? Pukla ljubav.

-9(SP500) +4,5(EU) +1,5(Futuresi) = -3%(EU) [thumbsup]

bar se nadam da smo toliko pametni da nas ne moraju pogadjati jesu li wall street masoni napravili + ili – sa svojim bankama [undecid]

Iluminati valjda!

Jaka kupnja općenito u prvih 5. Ludo sve izgleda.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

UBS je počistio svoje probleme. Idemo dalje.

The statements made by government authorities, regulators and us over the past weeks about the state of UBS are still true: UBS is strongly capitalized.

Today, we are able to present an answer to the most critical questions about UBS’s future. Together with the Swiss National Bank (SNB) and the Swiss government, we have agreed on a comprehensive package to de-risk our balance sheet with a decisive move, to put an end – to the maximum possible extent – to the uncertainties about future losses on distressed assets and to contribute to the stability of the financial system.

We believe in this solution because it leaves no doubt about UBS’s commitment to its clients.
Therefore, as you are the most important to us we are pleased to share this news with you.
Please see the attached documentation which gives you a very interesting update on our Risk reduction and Capital Strength.

Despite the difficulties of September, we have ended the quarter with a Tier 1 ratio of 10.8%. We have been able to manage our funding and liquidity position successfully during the last weeks of intense crisis. So – to answer a question you may have – UBS was not in a situation where it had to be "bailed out" by the Swiss government.

Without a capital raising, the transaction would have reduced our pro forma Tier 1 ratio to approximately 9.7%. This is comparatively high in the current market environment – why, then, undertake another capital increase by issuing Mandatory Convertible Notes to the Swiss Confederation? Capitalization remains key to ensuring the long-term stability of the financial system. Especially in our business of serving private clients, it is an important measure of our strength and reliability. We cannot permit our clients or counterparties to have any doubt about that – and that’s why we have decided to proceed with another capital increase

Thank you for your trust and future confidence in UBS.
As always, we stay at your disposal at any time you might have a question or suggestion.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

bar se nadam da smo toliko pametni da nas ne moraju pogadjati jesu li wall street masoni napravili + ili – sa svojim bankama [undecid]

Iluminati valjda!
[/quote]

koji?
bavarski?

rekao mi je N.Porges da je to sve njihova bratija, da se cuje redovno i ako bude kakvo ozbiljno njesra da ce mi javit.da je ovo sve prestava za raju, da JP Morgan mora odraditi male ko i 1907. godine.
kaze da je Ententinisa uzeo za pripravnika, da se zato majstor ovdje tako trudi [cool]

triput hura za UBS i Sosijete Ženerali! [smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja sam razmisljao,da prodam auto,i sve stavim u atpl ovih dana,izbori se blize.Sama promjena predsjednika,bi pozitivno trebalo odjeknut na burzu..Lova od Ine,kada je od ht sjela dividenda znam da rasta nije bilo,nitko tu nije lud,da samo iz tog razloga upumpa cijena.

Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
[/quote]

Nikad ne znaš, možda ima još luđaka poput mene. 🙂 Dugo sam uspješno zataškavao svoju ludost, ali jutros jednostavno puče, otišao na banku i digao svu lovu koju sam mogao dignut i u shooping, kupio novi digitalni aparat + objektive za par k eur, najskuplju navigaciju za auto, najskuplji mobitel, novi laptop i hrpu poklona za cijelu obitelj, rezervirao hotel i kupio karte, odoh večeras putovat po Europi. Previše je živaca utrošeno ove godine, odo se ispuhat!

[smiley] [cool]

Ludilo brale, ludilo!!!

Ja sam razmisljao,da prodam auto,i sve stavim u atpl ovih dana,izbori se blize.Sama promjena predsjednika,bi pozitivno trebalo odjeknut na burzu..Lova od Ine,kada je od ht sjela dividenda znam da rasta nije bilo,nitko tu nije lud,da samo iz tog razloga upumpa cijena.

Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
[/quote]

Ja prodao kombi jutros.Nije neka lova 5000 eura ali vratio neke dugove i ostalo 15k
Sve osim ovih 15k mi je u dionicama pa razmišljan da i ovo stavim – upravo u ATPL
[/quote]

[lol]
[/quote]
Ne kori mama sina sto se kocka, nego sto se vadi [lol] [lol]

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

da kolega mig29 – koristitmo termin iluminati jer znas zasto nije po mom sudu koristiti ovaj drugi – masoni
sve više čitam ove stvari od davida icka (bio na bundeku prije mjesec dana), zeitgeist addendum,
a da ne kažem da je sarkozi neki dan napravio onaj znak 9/11 kad je govorio o novom financijskom svjetskom poretku

ovaj naš market se sad formirao kako se nekom tamo u americi sprdne da objavi rezultate na cnbc (iluminati) a onda mi ovdje lupamo po asku i bidu

shalom i salem

Postanite Eu-robovi

New Report

Close