Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam razmisljao,da prodam auto,i sve stavim u atpl ovih dana,izbori se blize.Sama promjena predsjednika,bi pozitivno trebalo odjeknut na burzu..Lova od Ine,kada je od ht sjela dividenda znam da rasta nije bilo,nitko tu nije lud,da samo iz tog razloga upumpa cijena.

Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
[/quote]

Ja prodao kombi jutros.Nije neka lova 5000 eura ali vratio neke dugove i ostalo 15k
Sve osim ovih 15k mi je u dionicama pa razmišljan da i ovo stavim – upravo u ATPL
[/quote]

[lol]

Što se dogodilo da su futuresi u pola sata s -1.5% skočili na +1.5%? U new yorku je 4.50h ujutro.

Sanjaju!
Evo počeli su se buditi pa im se zacrvenilo

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Merrill Lynch- katastrofalno izvješće

Veći gubitak u trećem kvartalu od očekivanog i još 8,5 milijardi dolara dugova za otpisati [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

sta nije merryl preuzet?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Amerika u zelenom [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Merrill Lynch- katastrofalno izvješće

Veći gubitak u trećem kvartalu od očekivanog i još 8,5 milijardi dolara dugova za otpisati [bye]

A Bank of NY???

Ja mislim da bi trebalo NYSE pripojiti ZSE pa da se više ne mučimo.

Ja mislim da bi trebalo NYSE pripojiti ZSE pa da se više ne mučimo.

Teško izvedivo. HANFA,SDA i Burza ne bi mogli pratiti toliko izlistanih firmi. Morali bi uvozit radnu snagu za odžavanje trgovine tolikog obujma. [sad]

Ich Boss, Du nix

Nikkei plunges 11%

bit će bolje................

Amerika u zelenom [thumbsup]

gdi gledaš, može link?

Citigroup gubitak 60 centi po dionici ali bolje od očekivanog

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close