Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Prijatelju ne možeš ti ni auto sad prodat ne kupuje nitko ništa u ovakvim situacijama ja probala svoj prodat. Ma nema šanse sad auto prodat.
[/quote]
Ja prodao kombi jutros.Nije neka lova 5000 eura ali vratio neke dugove i ostalo 15k
Sve osim ovih 15k mi je u dionicama pa razmišljan da i ovo stavim – upravo u ATPL
[/quote]
[lol]
Što se dogodilo da su futuresi u pola sata s -1.5% skočili na +1.5%? U new yorku je 4.50h ujutro.
Sanjaju!
Evo počeli su se buditi pa im se zacrvenilo
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
Merrill Lynch- katastrofalno izvješće
Veći gubitak u trećem kvartalu od očekivanog i još 8,5 milijardi dolara dugova za otpisati [bye]
NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE
sta nije merryl preuzet?
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
Amerika u zelenom [thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Merrill Lynch- katastrofalno izvješće
Veći gubitak u trećem kvartalu od očekivanog i još 8,5 milijardi dolara dugova za otpisati [bye]
A Bank of NY???
Ja mislim da bi trebalo NYSE pripojiti ZSE pa da se više ne mučimo.
Teško izvedivo. HANFA,SDA i Burza ne bi mogli pratiti toliko izlistanih firmi. Morali bi uvozit radnu snagu za odžavanje trgovine tolikog obujma. [sad]
Ich Boss, Du nix
Amerika u zelenom [thumbsup]
gdi gledaš, može link?
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!